Evet canım ayni zamanda lipokrem yazmıştı onunla azaldı iki kez kullanmama rağmen kortizon içerdiği için fazla kullanilimiyomus zaten ondan sonrada babenin marka bı krem önerdi onu kullanacağız yüzü vücudu için nemlendirici saçlı bı bebek benimki o yüzden emzirdikce filan aşırı terleme oluyo baş cevresinde sıcaktan da olurmuş alerjide emin olamadi ensesinde kafasında var sampuanda yapmış olabilir dedi sebamed şampuana geçeceğim
Bizim de aynı şekilde oldu ilk kafasında sivilceler şeklinde başladı sonra yüzüne ve yanaklarına Hatta vücuduna yayıldı Doktor annenin hormonlarından yani sütle geçen hormonlardan oluşuyor ve 2 ay sonra kendiliğinden geçecek bir ilaç kullanılmaz dedi genelde bebeklerde oluyormuş kortizonlu bir ilaç verebilirim ama ona zararlı olur dedi Biz de böyle şu an bol bol banyo yaptırıp bekliyoruz geçmesini
Şampuanımı bunu Styla Belki o da yapmış olabilir Şimdi mustelanın hassas şampuanını denemek istiyorum ama şu aralar sade suyla banyo yaptırıyorum
Daha önceleri haftada 2 yıkıyordum ama sonra duyduk ki büyümesine ve rahatlamasına yardımcı oluyormuş Hatta gaz sancıları başladığında dağılıp turşu çok iyi geliyormuş Bu nedenle iki günde bir yıkamaya gayret ediyoruz önceden salona küveti getiriyorduk ama her taraf su içinde ve çukur aşılı olduğu için artık kovasına suyunu hazırlıyoruz banyoda benim kucağımda duş alır gibi banyo yapacağız Hem daha rahat Hem daha kolay oluyor küvete de gerek kalmıyor
Gecen bir arkadaş dedi ki 40 sonrasi huy değiştiriyorlar. Uyumuyorsa 40 sonrasi uyur, cok uyursa 40 sonrasi uyumayabilir. Bende merak ettim canim acaba dedim ondan sordum
Bwnim oglusumun da maşallahı var insallah degismez 40 sonrasi tatlı tatlı büyüsün minikler ❣
Bana doktor zinco vermişti çocukta hiç değişim olmadı burada arkadaşların yazışmalarında okuyup sab simplex aldım kafama göre aldığımın 3'üncü günü çocugum rahat rahat gaz çıkarmaya uyumaya başladı
Bizim de aynı şekilde oldu ilk kafasında sivilceler şeklinde başladı sonra yüzüne ve yanaklarına Hatta vücuduna yayıldı Doktor annenin hormonlarından yani sütle geçen hormonlardan oluşuyor ve 2 ay sonra kendiliğinden geçecek bir ilaç kullanılmaz dedi genelde bebeklerde oluyormuş kortizonlu bir ilaç verebilirim ama ona zararlı olur dedi Biz de böyle şu an bol bol banyo yaptırıp bekliyoruz geçmesini
Şampuanımı bunu Styla Belki o da yapmış olabilir Şimdi mustelanın hassas şampuanını denemek istiyorum ama şu aralar sade suyla banyo yaptırıyorum
Lipokrem kortizon içeriyo canım ama iki surmede ciddi şekilde azaldı daha kullanmayacağım diğer kreme başlayacağım yüzündeki sivilcelerde geçti ama krem kullanmak istemiyosan aleovera geciriyo ben onu da denedim. Sebamed önerdi ondan alacağım
biz esimle banyoda yikiyorduk esim once dus aliyor banyo isinsin diye sonra onun kucagina yatiriyoruz ben su dokuyorum bu arada odasinda ufo aciyoruz isiniyor ama bugun odasinda kuvetinde yikicaz bizde
Kesinlikle odada küvette yıkamanızı tavsiye ederim çok kolay oluyor ben tek başıma 5 dk da yıkıyorum. Yıkamak bu şekilde eziyet olmaktan çıkıyor UFO yukardan ısıtıyorsa eğer yerde küçük bir soba daha iyi oluyor direkt çocuğu ısıtıyor hiç üşümüyor o şekilde. Yoksa bir tane mutlaka edinin
Bebeğimin poposu falan çok kızardı.
Aşırı tahriş olmuş.
Kimi dedi pudra kullan
Kimi dedi krem
Bir onu bir bunu derken maf oldu. .siz ne kullanıyorsunuz öğrenmek istiyorum
Canım bezle de alakalı olablıyor aslında krem sudocrem kullanıyorum ben bez olarak ta prima . Bebegımın altını süreklı temzı tutmaya calısıyorum . Smdiye kadar bıse olmadı sukur ama bi bezını kontrıl et belkı bezden kaynaklıdır
Canım bende korse aldım kullanmadım. Karnım çok yumuşak dediğin gibi tuhaf.
Kalçam küçülmüyor
Yanlarım falan.
Millete bakıyorum herkes vermiş
Neden bende bu kadar kaldı
Canım korseyı kesınlıkle kullanman gerek . Ve bol su içmelısın .ben 28 aralıkta dogum yaptım 64 le hamıle kalmıstım 82 ile doguma girdim sanırm suan nerdeyse eskı halime dönmüş gbiyim . Yaptıgım sey bol sııvı tuketmek ve termal korse su bele sarılan kemer gbı olanlardan .
Selam kızlar bişey sorcam.bebeğim 16 günlük oldu.sürekli ıkınma halinde ve emmek istiyor.mesela emdi doydu.yarım saat sonra gaz sancısı geldi.onu bastırmak için emmek istiyor yani açlıktan değil.vermrzsem ağlamaya başlıyor.veriyorum ama bu sefer daha fazla sıkışıyor midesi.daha kötü oluyor.napcam bilmiyorum.böyle bir durum yaşayan var mı
Evet aclıktan degıl gaz sancısından oluyor canım benımkı aglıyor mesela emmek istiyor sanıyorum bu sefer memede tekrar aglıyor o zmaan anlıyorum gaz sancııs oldgnj . Ben biogaia mıdır nedir o gaz damlasındna kullanıyorum bide adacayı yagı ıle ayaklarına masaj yapıyorum rahatlıyor .