2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kizlar oglumu cok fazla hickirik tutuyor hergun en ez 2 yada 3 kez sizde de varmi boyle bi durum karnimdaykende vardi

Bizimkinde de var. Bi de kıllı. Doktor da dedi kontrol altında tutalım diye

Zor olmuyo mu bebişe ya. nasıl dayanacak.. Ben nasıl dayanacağım ona aşı yapılırken valla ben ağlayacak gibi oluyorum .
Eşim tuttu kolunu bacağını ben hiç yapamam zaten şükür kızda oğlanda çok ağlamadı eşim diyor ki kız hiç ağlamadı oğlan 1 sn anneleri 1 saat ağladı gerçekten ben onlardan çok ağladım

Dimi yaa çok üzülüyorum bende
Dün 1 ay aşısı yapıldı. Yavrum dünyadan habersiz ne güzel bakınıyordu bir anda nasıl ağladı
Ayy evet çok kötü oluyor ya ben 1 ay aşısında çok zor tuttum kendimi bu ay ne yaparım bilmiyorum çok ağlarsa ben de dayanamam

Kıyamam valla biz dayanamıyoruz işte onlar bizden güçlüler.. Ben de tutamam kayınvalidemle gittik geçen o tuttu. Bu sefer de beraber gideceğiz yine o tutar ben dayanamam hiç.

bugun kuvetinde odasinda yikadik rahat oldu ama yinede tek basima yikamaya cesaret edemem

gunebakan_ ben dün diyete başlamadan önce kızımın kakası normale döndü. Mukuslu kakanın alerji dışında başka bir şeyle alakası olabilir mi acaba üşütmekle falan ? Ya da bu ara süt ürünlerini çok çok fazla tükettiğim için olabilir mi? Daha önce yoktu çünkü böyle şikayetler her gün peynir yoğurt tüketmeme rağmen.. Bu ara sütlü tatlılar falan da yedim.. Dün diyete başlamadan önce de normale döndü.

Bizimde kakamiz mukuslu ama doktor alerjiyi dusuk ihtimal gordu kirmizi kan olmadigi surece duzenli kilo aliyorsa diyete gerek yok dedi

Daha cok kucuk oldugundan sanirim ben kucakta yikamaya cesaret edemem ama biraz buyusun deneyecegim

Bizimde kakamiz mukuslu ama doktor alerjiyi dusuk ihtimal gordu kirmizi kan olmadigi surece duzenli kilo aliyorsa diyete gerek yok dedi
Zaten bir kaç günlük bir şeydi bizimki de şimdi normal yapıyor. Süt ürünleri ile mi alakalı diye diyete başladım ama diyetten önce normale dönünce onla alakalı olmadığını anladım. Senden bunları duyunca da rahatladım inan ki. Düzenli kilo da alıyor şuanlık kilosunda bir sıkıntı yok gibi. Pazartesi öğreneceğim bakalım bu ay kaç kg almış benim kız.

Kızlar benim bebiş 47 günlük oldu ve aşırı gazlı kolik bir bebek ağlamamız yok ama aşırı sancıdan kaynaklı uyku uyumuyoruz ne gece ne gündüz hic bir şekilde bende çözümü bebeği yüz üstü uyutmakta buldum yüz üstü bir yatırıyorum gece 5 saat uyuyor karnı basıldıgı icin gaz cıkarıyor ve uyuyabiliyor sizin buldugunuz çözümler neler paylasın lütfen sizde çünkü sürekli yüz üstü uyutmak isttemiyorum tutulur vs diye

Canım öyle bı etkisi varmı ki inan bilmiyorum kış çayı diye geciyo aktarlarda filan soğuk algınlığı için kullanacaksın sandım ben sürekli içiyodum hamile kalmadan bı boğaz ağrım olsa
Bende yeni gördüm o etkisini ancak emzirme donemine etkisi olup olmadigini bilemedim

Canım yüzüstü gazı güzel çıkıyor ama geceleri güvenli değil. Gündüz senin gözetiminde yüzüstü yatırabilirsin. Ben iyice dalınca düz çeviriyorum öyle de deneyebilirsin. Bir de kolik bebek ağlama krizine giriyor günün belli saatlerinde yani bebeğin kolik değildir. Benim de kızım sürekli ıkınıyor gündüzleri derim uyumuyor yarım saatte uyanıyor gece de uyku enasında sık sık ıkınıyor

Doktor kolik oldugunu söyledi bu kolikliğinde çeşitleri varmış bizimki mesela asla uyumuyor gazdan hem cok fazla gaz cıkarıyor hemde gazı hiç bitmiyor üzülüyorum bu kadar küçük bebek full uyanık olamaz bende mecbur yüz üstü uyutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…