2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Hanımlar ikinci gebeliği olup kan uyuşmazlığı olan var mı?
Benim ikinci gebeliğim ,ilkinde kürtaj olmuştum ,kürtaj sonrası bı iğne vurmuslardi ama geçen hafta lekelenmem olunca doktor tedbir olsun diye yarım doz iğne yaptı kan uyusmazligi için

Toybe yarabbim daha neler yaaaa allah yolumuzu hep iyi insanlara çıkarsın rabbim herşeyin hayirlisini versin

Ya öyle şey olur mu canım. Burada birbirimize destek olmak için varız. Üzüntülerimizi sevinçlerimi heyecanlarımızı paylaşacağız tabii ki. Ben daha kimseye söylemedim sizlerle paylaşınca biraz heyecanım geçiyor. Diğer gruptakiler nası böyle düşünmüşler sana destek olmaları gerekirken. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Benim ikinci gebeliğim ,ilkinde kürtaj olmuştum ,kürtaj sonrası bı iğne vurmuslardi ama geçen hafta lekelenmem olunca doktor tedbir olsun diye yarım doz iğne yaptı kan uyusmazligi için
Bende hamileyken 28. Haftada ve doğumdan sonra oğlumun kanı pozitif olunca iğne oldum. Şu an kanamam yok olmazsa 28. Haftada mı olacak acaba bilemiyorum

Toybe yarabbim daha neler yaaaa allah yolumuzu hep iyi insanlara çıkarsın rabbim herşeyin hayirlisini versin
Amin canım.

Evet tabiki bunun için varız birbirimize destek olcaz. Başkaları anlamasa da birbirimizi anlıyoruz hepimiz hamileyiz yaklaşık aynı haftalar içindeyiz. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Cok içim ısınmıştı miyawa şok oldum resmen off
Bende bende bende onceki mesajlarimi okudum onunla☹☹☹ nede guzel heyecanlanmistik beraber gittiginde kesesinide atmıştı bana☹ rabbimin bilcegi baskada bisi diyemiyorum ☹☹☹

Hele ben. Fazlasıyla konuşuyorduk. Aramızdan gitmesini istemem hiç. Ama konuşsak da çok üzülecek biliyorum
Evet biraz toplarlasın özelden ulaşırız girermi bilmem ama grubumuzun ilk kaybı sanırım , nasibi bukadarmış..

Şaka yapıyosun insanlar nasıl bu kadar kötü kalpli, bencil olabiliyorlar aklım almıyo. Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın.

Arkadaşlar çok yazamayacağım.
Kürtaj olacağım bugün.
6+4 te kalp atışı durmuş.
Daha foruma girmem. Kendinize çok iyi bakın.
Canim senin adina cok uzuldum bebimde iki defa kalp atisi durdu bebeklerimin ayni haftada iki sefer oldum Allahim bir sekilde sabrini veriyor yeniden olur melegin hakkinda hayirlisi neyse o olsun canim

Allahim baska kotu haber duymayalim ne olur herkez sag salim saglikli alsin bebeklerini kucagina esim bana kiziyordu cok plan yapma ters bisey olur uzulursun yine diye ama artik plan yapmiycam saglikla alayim kucagima yeter bana

Allahim baska kotu haber duymayalim ne olur herkez sag salim saglikli alsin bebeklerini kucagina esim bana kiziyordu cok plan yapma ters bisey olur uzulursun yine diye ama artik plan yapmiycam saglikla alayim kucagima yeter bana

bende böyle karar verdim simdi. Kritik Dönem gecene kadar hic birsey yapmicam

Bende bu yaşıma kadar hiç planladıklarımı yapamayanlardanım. O yüzden herşeyi akışına bıraktım

Şaka yapıyosun insanlar nasıl bu kadar kötü kalpli, bencil olabiliyorlar aklım almıyo. Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın.
Düşün yani tatlım, ben ne haldeyim bi umut medet umuyorum biri desin benim başıma geldiydi korkma rahatlatma amaçlı sözler işte. Dışlayınca dona kaldım bende.
Amin canım Rabbim herkesin gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…