2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canım bebeginin ölçümleri nasıl çıktı kaç artı kaçsın kalp atış hızını falan sordun mu?

Günaydın güzel anneler hamilelik günlüğü, arastiranlar alanlar var mi ? Icerigini tam goremedigim için bir türlü karar veremedim.
Günaydın canım ben aldım bi instegram sayfasından bebeğimi bekliyorum ve 1 yaş günlüğü biz beğendik eşimle doldurmaya başladık

Bende korkuyorum ama sakinleştiriyorum kendimi başından beri bulantı olmadı hafif ağrılar dışında iyiyim çok şükür yüreğine vesvese yapma

e
İlk çocuğunda gram midesi bulanmamış bir anne olarak size şunu söyleyebilirim. Şanslı bşr hamilelik geçiriyorsunuz. Şimdi ikinciye hamileyim ve bu daha kötü. Benim midem bulanmazken hep erkek olacak derlerdi ve öyle oldu

Canım bebeginin ölçümleri nasıl çıktı kaç artı kaçsın kalp atış hızını falan sordun mu?
Canim sat gore dun 8+6 dim doktor olcume gore 8+3 3 gunluk yanilma payi var gunuyle ayni sorun yok dedi olcumde crl 1.86 cm cikti kalp atisi guzel desi sormadim kagitta WMF 120 HZ ne oldugunu anlamadim belki kalp atim hizi olabilir

Günaydın güzel anneler hamilelik günlüğü, arastiranlar alanlar var mi ? Icerigini tam goremedigim için bir türlü karar veremedim.
Günaydın canım. Araştırdım hatta almayı bile düşündüm ama fazla pahalı geldi bana. Şimdilik erteledim başka bi yerde daha uygun fiyata bulurum belki diye

normalde bu ayin 15inde doktora gitmem lazim ama acaba daha mi erken gitsem kusku olustu icimde bak
Evet mutlaka erkene al. Kocamın arkadaşının karısı da yeni öğrenmiş hamileliğini. Onda da aynı sorun varmış. Sonra düşük yapmış ama o daha başlarındaymış bu sebepten mi bilmiyorum. Ama onun için araştırma yaptığımda gördüm idrar yolu iltihabı düşüğe sebep olabiliyormuş. Googleda bak istersen. Ayrıca randevunu da öne al canım

Selam kızlar
Durumlar nasıl?
Benim ara ara gelen mide bulanması dışında bi şikayetim yok çok şükür. İnşallah iyidir miniğim.
Yardımcım geldi sonunda. Dün sabahtan beri temizlik yapıyor kadın. 2 gün daha burda. Bitmeden bırakmam dedim. Çok şükür temizleniyor evim. O yüzden keyfim yerinde
Kontrole gidip güzel haberlerle dönen arkadaşlarım adına çok sevindim. İnşallah hepimizin hamileliği sağlıklı şekilde ilerler

Kızlar bir sonraki randevuma kadar içim içimi yiyor benim . Kendi kendime düşünüyorum sürekli acaba hala kalpleri atıyor mu iyiler mi bir sorun var mı ? Elimde olsa her hafta doktora gideceğim . Bir de ikiz olmasının şokunu atamadım sanırım üzerimden

Günaydın canım ben aldım bi instegram sayfasından bebeğimi bekliyorum ve 1 yaş günlüğü biz beğendik eşimle doldurmaya başladık
Baktım ama şimdi bulamadım. Lena mama bebeğimi beklerken diye bir ajanda var ici nasıldır acaba
Günaydın canım. Araştırdım hatta almayı bile düşündüm ama fazla pahalı geldi bana. Şimdilik erteledim başka bi yerde daha uygun fiyata bulurum belki diye
Fiyati en ucuz 30tl daha pahalılarda var tabii kii su sıralar kitaplara ve günlüklere taktım da indirimler varken almak istiyorum uygulamaya yazıyorum ama kalıcı gelmiyor

Evet ben de uygulamaya yazıyorum ama en iyisi günlük ya. 30tl olsa alırdım. Bizim parayla 25manat dendi. Sizin paraya çevirdiğimde 70tl yapıyor fazlasıyla pahalı.

Evet ben de uygulamaya yazıyorum ama en iyisi günlük ya. 30tl olsa alırdım. Bizim parayla 25manat dendi. Sizin paraya çevirdiğimde 70tl yapıyor fazlasıyla pahalı.
Şimdi şöyle Türk parasına cevirdigimizde çoğu ülkeye gore bize pahalı kalıyor dolar gibi. Sizin orda 25manat bizde 70tl yapıyor olabilir ama ordaki hayat şartlarını bilmediğim için bisey diyemeyeceğim belki sizde de indirim olur takip etmek lazım

kizlar bu sabah bi anda bulantim olmadan uyandim korkmalimiyim
Benim de 2 3 gün çok belim karnım kasiklarim ağrıdı bende korktum. Bu sabah ben de mide bulantisiz kalktım . Bu ayın sonunda kontrolüm vardı. Ben dayanamam dedim eşime . Önümüzdeki salı randevu aldım

Canım ben toplamda 3 ayrı şey aldım 110 gibi bir rakam verdim anne baba resimleri beni duyunca ne hissettiniz ilk randevu tarihim doktorum hastanem ilk resmim kalp atışım haftalık olarak ayrılmış boş sayfalar sonra ben geldim ilk evimde fotom annem babam büyüklerim odamda ilk günüm gibi şeyler bunlar hatırladıklarım bakıp yazmadım ama instegramda sayfalar ayrıntılı var canım

Ne kadar sıklıkla gidiyorsunuz kontrollere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…