2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bendede var agri herkesde var demekki korkutmayalim kendimizi buyuyor bebeklerimiz
Evet iyi düşünelim iyi olsun inşallah

Normalde bubyestleri doktorun istemesi lazımdı canim ama sağlık ocağında hamile olduğunu söylersen rutin gebelik testi yaparlar sanırım.
Ben daha hiç doktora gitmedim canım yeni öğrendim. Daha yeni beta hcg için gideceğim sağlık ocağına

Normaldir inşallah canım. Benim de her an regl olacak gibi ağrılarım oluyo ama hayra yoralım bebeklerimiz yerleşip büyüyorlar ondandır diye düşünelim
Benim de sanki regl olacak gibi ağrılarım oluyor , doktora sormamistim ama haftaya gittiğimde unutmazsam soracağım insaallah. İnternetten okuduklarıma göre rahim genişlemesi sebebiyle olabilirmiş.
Evet iyi düşünelim iyi olsun inşallah

Ben daha hiç doktora gitmedim canım yeni öğrendim. Daha yeni beta hcg için gideceğim sağlık ocağına
Öyleyse Bhcg bakarlar canım sağlık ocağında.

Aynen Rahim büyümesi, bebeğin yerleşmesi derken vücudumuzda değişiklik oluyor. Ağrılar normaldir inşallah. Pazartesi gideceğim tatil girdi araya

Masall
Bende arada karin ağrısı oluyor canim

Ahh ah bazı veliler anlamıyorlar yaptıkları sudan sebeplerle kavgaların çocukları üstünde etkisini.
İnşallah kaldıracaklar burda 4 Mayıs'ta. Sizde de ay ortalarında kalkar inşallah merak etme. İplik rayonlarını da virüsten dolayı kapatmışlar. İnternet üzerinden alamazmısın canım?

Korkma canım ben her gün 20 kilo oğlumu kucaklıyorum.rabbim korur

Çok şükür canım

Sebep ne canım tam anlamadım ben

Ben coraspirin kullanıyorum sadece

Acaba kanamalar yumurtalıklardan mı kaynaklanıyo regl zamanlarıyla bide 3 4 kişide var
Çok mantıklı geldi bu bana. Kuzenim hamile olduğunu 5.ayda öğrenmişti. İlk 4 ay adet oldu. 5. Ay adet olmayınca doktora gitti. Orda 5 aylık hamile olduğunu öğrenmişti. Bulantı vb gibi hiçbir belirti de yaşamamıştı. Eğer hamile olduğunu önceden biliyor olsaydı muhtemelen kanamam var diye doktora giderdi, ilaç kullandırırlardı düşük vb tehlikeli bi durum oluşmasın diye. Hepimiz şok olmuştuk. Kızlar belki sizin de öyledir. Dr hamileliğin ilk aylarında bazıları adet görmeye devam edebiliyor demişti ona. Epey takılmıştık kuzenime, sen nasıl anasın karnındaki bebekten haberin yok diye

Gunaydin kizlar guzel bir gun gecirmeniz dilegi ile bu arada dun soylemeyi unutmusum ilk doktorum hep sag tarafimdan bakiyordu bu yeni gittigim doktor sol tarafima yakin bakti aaa dedim hep sag tarafimdaydi orayami gecmis dedim oyle bisey yok rahim 1 tane dedi bebek rahmin icinde yer degistiremez dedi guldu bana sag tarafimda olan agrilar iki gundur sol tarafimdada baslamisti demek sebebi buymus sonra bi dusundum demek bebegim baya buyumus ki yeni doktorum o tarafta gordu

Günaydın gençler. 3. Aya girdiğimden olacak bulantılarım azaldı. İstah hala yok tabi. Ama onemli degil zaten zayıf kalmaya çalışıyorum en azından tiksinme azaldı diyelim. Saglikli bir gün herkese

Günaydın güzel anneler hamilelik günlüğü, arastiranlar alanlar var mi ? Icerigini tam goremedigim için bir türlü karar veremedim.

normalde bu ayin 15inde doktora gitmem lazim ama acaba daha mi erken gitsem kusku olustu icimde bak

O zaman çıkartamazlar
Ben de vardiyalı çalışıyorum hamileliğimi belgeledim gündüze geçirdiler
Ayrıca hamileler izinli işyerinde benide izne çıkarttılar
benimkide wardiyali sabit gunduz nasi yaparlar ki bennhamileligimi soylesem isten cikariyoruz deseler tazminat hakkim olur mu hani sikayetci falan olsam neler yapabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…