Hayırlısı olsun sağlıkla insallahBana geçen iğneye gittiğimde kan ve idrar testi yapacağız demişlerdi . Ben de kalp atışını duymadan gitmek istemedim . Çok şükür kalp atışları başlamış haftaya gideceğim .
AA yarın açık mı sağlık ocağı ben kapalı olur diye düşünmüştümİyi akşamlar arkadaşlar. Ben yarın ilk defa sağlık ocağına gidip kan vereceğim. Sadece gebelik için mi veriyim başka test yapıyorlar mı sağlık ocağında
Canım benim de iki defa lekenmem oldu ikisinde de doktor ecoprin ve göbekten iğne kullanıyorum ecoprin bırak dokuzuncu haftada başla dedi ,kanama olunca biraktiriyorlarKizlar bu arada doktorum coraspirini birakmami soyledi kafam karisti doktorun lekelenme olunca neden kesmedi progestani verirken coraspirini kesmesi lazimdi dedi kanamayi arttirir hangi mantikla sana devam et dedi biraktirmadi dedi banada mantikli geldi aslinda kani sulandiriyor kanamayi arttirabilir demek ikisini ayni anda kullanan varmi
Boşluğuma geldi biranda kalktım sonra vicdan azabı yedi bitirdi beni zaten. ağrılarımda azaldı çok şükür Rabbim korudu ah ah he rşeye dikkat edersin bir anlık reflex ne üzdü. Çok şükür Rabbime bir şey olmadıvYa canım riskli diyorsun bide. Niye yapıyorsun çok dikkat etmen lazımken. 2kgdan fazla kaldırmamalısın 9 kg diyorsun. Rabbim yardımcınn olsun inşallah bidahakine dikkat et. Şimdilik atlattın bence. Çünki ALLAH korusun bişey olsa hemen olurdu
Eğer gebelik çıkarsa diğer testleride yapıyorlarAA yarın açık mı sağlık ocağı ben kapalı olur diye düşünmüştüm
Yaa yarın resmi tatil değil mi ben onu unuttumAA yarın açık mı sağlık ocağı ben kapalı olur diye düşünmüştüm
Aynen canım bende ona şaşırdımYaa yarın resmi tatil değil mi ben onu unuttum
Pazartesiye kaldı artık
Evdeyiz ya günler karışıyor sen söylemesen yarın giderdim kapı duvarAynen canım bende ona şaşırdım ☺
Bu aralar konuşma annenle. Canının bi parçası ama hamileliğini olumsuz etkileyecek şeylerden uzak durmalısın. Ben de ablama kırgınım onla konuşunca hep ağlıyorum ondan konuşmama kararı aldım bu aralar. En azından riskli dönemleri atlatana kadar. O da senin annen gibi çocukça şeyler yapıyor. Bizim bu şeyler için kendimizi hatta bebeğimizi üzmeye hakkımız yok. Eşin çok çok haklı.
Aynen canım günler karışıyor gerçekten . Bugün karın ağrım çok oldu ya normaldir umarımEvdeyiz ya günler karışıyor sen söylemesen yarın giderdim kapı duvar
Bilmiyorum canim benim çevremdekiler tekli yuttular yarim demedi doktorum hic 9 ay.kullanan varmisss bu ilaciiBenim 3.86 ydi. 25 mg verdi doktor ama dahiliyeye sormak lazım da dedi.benim de dahilye uzmanina giden ve tsh 4.5 çıkan arkadaş vardı dahiliye uzmanı ona 25 in yarisi demiş. Ben de bu yüzden yarısını içiyorum tekrar kontrol ettiricem yasak bitince
Hoş geldinHerkese merhaba:)
Ben şuan 7+3 teyim, yaşım 26 ilk gebeliğim.
Bir kaç haftadır sürekli girip konuşmalarınızı okuyordum, kalp atışını duymadan yazmak istemedim ama artık yazayım dedim. Önümüzdeki hafta doktora gitmeyi düşünüyorum kalp atışı için. Umarım herkes sağlıklı bir gebelik süreci geçirir:)
O ben değilim ama bana da doktorum vajinal jelin tortusu kahve gelmeye başladıktan sonra oksaparı kestirdi kızlarCorasprin yazan bir arkadaş vardı gerilerde kalmış mesaj görür umarım benim yoğun kanamam oldu pozitif haberinden beri o an kan sulandırcıyı keselim şimdilik dedi canım kesti ama bana pıhtılaşma testi falan yapılmamıştı bilgin olsun
Normaldir inşallah canım. Benim de her an regl olacak gibi ağrılarım oluyo ama hayra yoralım bebeklerimiz yerleşip büyüyorlar ondandır diye düşünelimAynen canım günler karışıyor gerçekten . Bugün karın ağrım çok oldu ya normaldir umarım
Bendede var agri herkesde var demekki korkutmayalim kendimizi buyuyor bebeklerimizNormaldir inşallah canım. Benim de her an regl olacak gibi ağrılarım oluyo ama hayra yoralım bebeklerimiz yerleşip büyüyorlar ondandır diye düşünelim
Normalde bubyestleri doktorun istemesi lazımdı canim ama sağlık ocağında hamile olduğunu söylersen rutin gebelik testi yaparlar sanırım.İyi akşamlar arkadaşlar. Ben yarın ilk defa sağlık ocağına gidip kan vereceğim. Sadece gebelik için mi veriyim başka test yapıyorlar mı sağlık ocağında
Ben bu sabah kan verdim canım sağlık ocaginda. Doktorum bir kağıt vermişti istediği testler orada yazıyor.Merhaba arkadaşlar
acaba kan testlerinizi yaptırdınız mı. Benden daha önce doktorum istemedi sağlık ocağında yaptırdım tsh 6.4 çıktı baya yüksek bebek için tehlikeliymiş sizde bu gibi durumlar var mı
Gebelikten sonra bahsettiği testi yaptırmadım , ben gebelik öncesi genetik test yaptırmıştım. Enox veya oksapar hangisini bulursam onu kullanıyorum 0,6'lik. Ayrıca coraspin de kullanıyorum. Bu aralar igneleri bulmakta zorlanıyorum yalnız. Sana rapor çıktı mı iğneler için?Canım sen anti faktör xa testi yaptırdın mı hamile kaldıktan sonra. Ben 0.4 enox ve 100 luk coraspin kullaniyorum. Sen ne kullanıyorsun
Bildiğim kadarıyla gebelikte gerekli olan rutin testlere bakıyorlar. Ben bugün kan verdim sonucu pazartesi alicam inşallah.Kızlar sağlık ocağında bütün değerlere bakıyorlar mı ? Bende haftaya gideceğim inşallah
Canım iplik satan yerler her yerde kapalı yaklaşık 1 buçuk aydır. Bu dönemde mecburen insanların sağlığı için böyle olmak zorunda. Kafanı dağıtmak için ihtiyacın vardır muhakkak bir hobiye seni anliyorum ama iplere herkes elliyor falan bir de tüyleri uçuyor diye virüs açısından tehlikeli diye satmıyor olabilirler. Ama internette iplik satılıyor.Aramiyorum zaten canim biraz uzak durmak herkez icin iyi olacak bencede. Bende tabi ki bebegimin etkilenmesini istemem. Tek onun ümidi ile sabrediyorum yoksa coktan kavga cikarmistim. Kiz kardesim cok kötü etkileniyor yaptiklarindan dolayi. Görüsme yasagini burda kaldirsalarda bana gelse bir kac gün rahat eder garibim. Esim yanimdayken hic gelmiyor bile bu durum aklima. Yalniz olunca geliyor.
Ha bide bugün gidip igne tig iplik alayim dedim kafami dagitirim diye. Bütün gittigim yerlerde iplik rayonunu kapatmislar. Satmiyorlar. Ona da ayri sinirlendim :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?