2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Al benden de o kadar hissetmeye başlasak belki azalır korkularımız. Bi de benim tüp bebek olunca daha fazla panik Rabbim korusun yavrularımızı

Ben ilk iki gun tutum ikinci gun pert oldum cok etkiledi beni zaten bulantimda vardi. Ama simdi topladim.. sali gunu kontrolum var sonrasinda boyle iyiysem tutmayi dusunuyorum.. sanada masallah ne guzel borc kalmayacak :)

Bende başta zorlandım ama düzene oturttum şuan, gündüzleri uyuyorum gece uyanığım ikindiden sonra biraz acıkıp susuyorum sadece ama alıştım galiba :) uykuya tutturuyor gibi olsam da farzı yerine getireyim iş güç kalsın diye salmış durumdayım seneye ramazanda bebeler 4-5 aylık olacak emzirirken daha zor olur belki tutmak borç kalmasın diye uğraşıyorum o yüzden. Rabbim kolaylık versin hepimize

Canim benim 5+1de yani gecen pazartesi gunu gorundu cok yeni olusmustu kasik agri normal yerlesiyo rahim genisliyo haliyle. Benim suan bas donmelerim var bulantim yok ama agzimin tadi yok surekli acikiyomus gibi hissediyorum gastritim var ya gegirti hickirik oluyo

İlkinde bi şey sürmedim, hiç de çatlak oluşmadı. Bunda bilmiyorum sürer miyim
Anladım canım ben de göğüs için korkuyorum emzirirken yara oluyormuş ya . Göğslerim çok hassastır benim yani kendim bile dokunurken huylanırım Bakalım emzirirken nasıl olacak

Anladım canım ben de göğüs için korkuyorum emzirirken yara oluyormuş ya . Göğslerim çok hassastır benim yani kendim bile dokunurken huylanırım Bakalım emzirirken nasıl olacak
Hahaha beni anlattinnnnnn bende aynıyım hahaha

İş yapınca ağrı oluyor gerçekten ama yapmayıncada sanki hastalıklı gibi hissediyorum kendimi

Ya sen evi yeni temizlemedin mi neden hala yoruyorsun kendini yat dinlen kalsın işi falan şu dönemi atlatınca kalkar yaparsın
Yemek de mi yapmayak yemek yapmak bile bitirdi beni. Bikaç çamaşır makinadan çıkarıp astım falan. Bittim ya resmen. Kasığımda ağrılar var. Bulaşıklar duruyor orda. Azcık yatıp sonra yıkayayım bari

Benim de burun tıkanıklığım ve çarpıntım var. Doktoruma soracağım inşallah

Kızlar tahlilleri kaçıncı haftada yaptırdı doktorlarınız? İdrar şeker vs. Ben bi tek ilk hamileliğimi öğrendiğimde gittim doktor bir dahaki randevuya aç gel demişti ama şimdi başka bir doktora gidicem kalp atışını duymak için ama test yaptırır mı bilemiyorum randevum da 11.45’de ben sabah çok erken uyanıyorum o kadar saat aç susuz zorlanırım midem bulanıyor sabahları

Daha erkene alin veya daha erken gidin bazi kan seyelri acken daha iyi oluyormus

canım ben kalp atışına gittiğimde doktor kalp atısını duyunca istedi tahlilleri. sabahtı kontrolum ama cubuk kraker yemiştim bastırsın dıye, doktora soyledım sorun olmaz demişti. aynı gun de tahlillerimi yaptırdım.

Benim de iştahım çok acıldı sürekli bişey yemek istiyorum.

Gaz problemi fazla yok ama karnım da epey şişti sanırsın 4-5 aylık hamileyim

Kızlar bende Aralık ayı annesiyim. Arkadaşa mesaj attım beni listeye ekle diye.
Birşey sormak istiyorum size.
Belki bilgisi olan vardır.
Benim canım hep acı ve ekşi şeyler istiyor.
Normalde acıyı çok severim ve çok yiyordum.
Ama hamile olduğum için bana diyorlar ekşi acı yeme.
Sizce bir zararı varmı.
Hamile olup yiyen oldumu hiç
Birde ben oruç tutuyorum siz ne durumdasınız

Hoşgeldin canım aramıza bende tatlıdan çok tuzlu ve ekşi şeyleri yiyebiliyorum ama fazla baharatlı şeylerden uzak durmak lazım. Zaten mide hassaslaştığı için yediğinde rahatsızlık hissedersin. Ekşi elma erik gibi meyveler hem ekşi hem rahatlatıyor bol bol yiyebilirsin. Ev yapımı turşu ve yoğurtta çok faydalı. Orucu da rahat tutabilmek için hafif şeyler yemek lazım. Bende bu şekilde tutabiliyorum ancak

Bende hamilelik öncesi en az 12 bardak su içerdim şimdi su içmeye korkuyorum ilaç içmek istemiyorum süt çok içerdim şimdi süt bile içemiyorum :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…