Al benden de o kadar hissetmeye başlasak belki azalır korkularımız. Bi de benim tüp bebek olunca daha fazla panik Rabbim korusun yavrularımızıŞu 3 ayı sağ saglim bi atlatsak başka bir şey istemiyorum psikolojim bozuluyo. Bir şey oldu mu iyi mı diye düşünmekten uyuyamiyorum bazen gerçekten zor günler. Raabbim kucagimiza almayı da nasip eder inşallah ya
Ben ilk iki gun tutum ikinci gun pert oldum cok etkiledi beni zaten bulantimda vardi. Ama simdi topladim.. sali gunu kontrolum var sonrasinda boyle iyiysem tutmayi dusunuyorum.. sanada masallah ne guzel borc kalmayacak :)
Canim benim 5+1de yani gecen pazartesi gunu gorundu cok yeni olusmustu kasik agri normal yerlesiyo rahim genisliyo haliyle. Benim suan bas donmelerim var bulantim yok ama agzimin tadi yok surekli acikiyomus gibi hissediyorum gastritim var ya gegirti hickirik oluyoBeni aslında bu hafta keseyi görmek için çağırdı ama eşimin vardiyasından dolayı sonraki hafta gideceğim.
Hem zaten bu hafta belki karından görünmeyebilir vajinal bakarız demişti sonraki hafta gitmem daha iyi olur karından görür inşallah.
Biraz kasık ağrım var daha bulantı filan yok çok şükür.
Sen nasılsın başladı mı bulantılar ?
İlkinde bi şey sürmedim, hiç de çatlak oluşmadı. Bunda bilmiyorum sürer miyimKızlar göğüslere göbeğe krem sürülmeye ne zaman başlanıyor ortalama
Anladım canım ben de göğüs için korkuyorum emzirirken yara oluyormuş ya . Göğslerim çok hassastır benim yani kendim bile dokunurken huylanırımİlkinde bi şey sürmedim, hiç de çatlak oluşmadı. Bunda bilmiyorum sürer miyim
Hahaha beni anlattinnnnnnAnladım canım ben de göğüs için korkuyorum emzirirken yara oluyormuş ya . Göğslerim çok hassastır benim yani kendim bile dokunurken huylanırımBakalım emzirirken nasıl olacak
Valla mı bende bende anormallik var sanıyordumHahaha beni anlattinnnnnnbende aynıyım hahaha
Hahaha yanliz değilmişim bende bunu anladimmmValla mı bende bende anormallik var sanıyordumeşimde çok kızıyor ama yapacak bşe yok bacım
Yemek de mi yapmayakYa sen evi yeni temizlemedin mi neden hala yoruyorsun kendiniyat dinlen kalsın işi falan şu dönemi atlatınca kalkar yaparsın
Benim de burun tıkanıklığım ve çarpıntım var.Kizlar alerjik mi bilmiyorum hic doktor gecmisim yok bu konuda ama bir kac senedir sık oluyor nefes alamiyorum burnum hep tikali ve bir tarafinin ici oldugu gibi yara.. ayrica sabah namazindan beri carpintim var bunlar normal degil mi.. hamilelikte burun tikanikligi ve carpinti normal diye okudum ama bilemedim. Ayrica bu tikaniklik basimda agri yapiyor ne yapmaliyim rahatlamak icin
Daha erkene alin veya daha erken gidin bazi kan seyelri acken daha iyi oluyormusKızlar tahlilleri kaçıncı haftada yaptırdı doktorlarınız? İdrar şeker vs. Ben bi tek ilk hamileliğimi öğrendiğimde gittim doktor bir dahaki randevuya aç gel demişti ama şimdi başka bir doktora gidicem kalp atışını duymak için ama test yaptırır mı bilemiyorum randevum da 11.45’de ben sabah çok erken uyanıyorum o kadar saat aç susuz zorlanırım midem bulanıyor sabahları
Kız sorma ya böyle tik gibi oldu benim ki biliyor musunHahaha yanliz değilmişim bende bunu anladimmmbenimkide cook muzdarip ama nabayim
canım ben kalp atışına gittiğimde doktor kalp atısını duyunca istedi tahlilleri. sabahtı kontrolum ama cubuk kraker yemiştim bastırsın dıye, doktora soyledım sorun olmaz demişti. aynı gun de tahlillerimi yaptırdım.Kızlar tahlilleri kaçıncı haftada yaptırdı doktorlarınız? İdrar şeker vs. Ben bi tek ilk hamileliğimi öğrendiğimde gittim doktor bir dahaki randevuya aç gel demişti ama şimdi başka bir doktora gidicem kalp atışını duymak için ama test yaptırır mı bilemiyorum randevum da 11.45’de ben sabah çok erken uyanıyorum o kadar saat aç susuz zorlanırım midem bulanıyor sabahları
Canim benim 5+1de yani gecen pazartesi gunu gorundu cok yeni olusmustu kasik agri normal yerlesiyo rahim genisliyo haliyle. Benim suan bas donmelerim var bulantim yok ama agzimin tadi yok surekli acikiyomus gibi hissediyorum gastritim var ya gegirti hickirik oluyo
Hoşgeldin canım aramızaKızlar bende Aralık ayı annesiyim. Arkadaşa mesaj attım beni listeye ekle diye.
Birşey sormak istiyorum size.
Belki bilgisi olan vardır.
Benim canım hep acı ve ekşi şeyler istiyor.
Normalde acıyı çok severim ve çok yiyordum.
Ama hamile olduğum için bana diyorlar ekşi acı yeme.
Sizce bir zararı varmı.
Hamile olup yiyen oldumu hiç
Birde ben oruç tutuyorum siz ne durumdasınız
Bende hamilelik öncesi en az 12 bardak su içerdim şimdi su içmeye korkuyorum ilaç içmek istemiyorum süt çok içerdim şimdi süt bile içemiyorum :-(Zamanlarını takip et canım akşam içemiyorum ben de mesela 2litre falan saat 4e kadar içiyorum ama zorla.Önceden bi bardak zor içerdim.1litre de 7ye 8e kadar içmeye çalışıyorum. Doktorum suyun ilk aylarda daha fazla önemli olduğunu her gittiğimde söylediği için zorlamaya çalışıyorum.sen de içmeye çalış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?