- 19 Ocak 2020
- 1.511
- 1.911
- 133
- 41
Allah kabul etsin canım ama canım ne istiyorsa onu ye ben ekşi şeyler yiyorum acı yiyemiyorum için istemediğinden yoksa acı biber turşusu bayılırdımKızlar bende Aralık ayı annesiyim. Arkadaşa mesaj attım beni listeye ekle diye.
Birşey sormak istiyorum size.
Belki bilgisi olan vardır.
Benim canım hep acı ve ekşi şeyler istiyor.
Normalde acıyı çok severim ve çok yiyordum.
Ama hamile olduğum için bana diyorlar ekşi acı yeme.
Sizce bir zararı varmı.
Hamile olup yiyen oldumu hiç
Birde ben oruç tutuyorum siz ne durumdasınız
Neden ????
bence desu içmek cok zor çoook
Canim rahatsiz etmesede hep gazdan dolayi sisme oBenim de iştahım çok acıldı sürekli bişey yemek istiyorum.
Gaz problemi fazla yok ama karnım da epey şişti sanırsın 4-5 aylık hamileyim
Canim hosgeldiiin bende seni merak ediyodum nptin doktora gittin mi ? Ben oruc tutmuyorum sakincali olur diye zaten ilac kullaniyorum bugun hep tansiyonum dustu surekli acikiyorumKızlar bende Aralık ayı annesiyim. Arkadaşa mesaj attım beni listeye ekle diye.
Sizce bir zararı varmı.
Hoşgeldin ne mutlu oruç tutabiliyorsun maşallah ben ilk gün denedim akşamı zor ettim malesef sürekli mide bulantısı kusma ve tansiyon düşüklüğü yaşıyorumKızlar bende Aralık ayı annesiyim. Arkadaşa mesaj attım beni listeye ekle diye.
Sizce bir zararı varmı.
Yok canım.Sabahları normaldir endişelenme yanma varmi
Canım muhtemelen mevsimsel alerji olabilir.Kizlar alerjik mi bilmiyorum hic doktor gecmisim yok bu konuda ama bir kac senedir sık oluyor nefes alamiyorum burnum hep tikali ve bir tarafinin ici oldugu gibi yara.. ayrica sabah namazindan beri carpintim var bunlar normal degil mi.. hamilelikte burun tikanikligi ve carpinti normal diye okudum ama bilemedim. Ayrica bu tikaniklik basimda agri yapiyor ne yapmaliyim rahatlamak icin
Ben de bugün biraz abarttım galiba iş yaparken sonra pisman oldumİş yapınca ağrı oluyor gerçekten ama yapmayıncada sanki hastalıklı gibi hissediyorum kendimi
Öncelikle hoşgeldin canım. Acı için birşey diyemeyeceğim ama ekşi Yemen'de bir sakınca olduğunu sanmıyorum. Bir ara ben de hep ekşi yedim.Benim canım hep acı ve ekşi şeyler istiyor.
Sizce bir zararı varmı.
Ben de aynıyımKızlar bugün mide bulantım yok sanki göğüslerde eskisi gibi hassas değil korkmaya başladım randevum Perşembe günü Allahım sen bizi korktuğumuza uğratma
Eşim dalga geçiyor benle istersen bir ultrason Makinesi alalım diyeYok canım.
Canım muhtemelen mevsimsel alerji olabilir.
Ben de bugün biraz abarttım galiba iş yaparken sonra pisman oldum
Öncelikle hoşgeldin canım. Acı için birşey diyemeyeceğim ama ekşi Yemen'de bir sakınca olduğunu sanmıyorum. Bir ara ben de hep ekşi yedim.
Ben de aynıyım
Merhaba sorum olcak ben hast gittiğimde endokrine randevum vardı testimde pozitif çıkmıştı endokrin Dr na söyledim beta baknış ve 158.9 çıkmıştı kesinleşince kadın doğuma gittim tüm gebelik kanında alınanları aldı betaya bakmadı da bakması gerekmez miydi sağlıklı mı filan diyye acaba. 1 aya randevu verdi sonrada. 2hafta kaldı. Sağlık ocağına da kayıt yaptırmadım yarn yaptırcam betaya bakar mı acaba.Merhaba kasımı bende kacirdim nasip Aralık belki olur başarılar
Siz bakmasını isteyin hatta gidebiliyorsanız hastaneye gidip direk keseyi görünYanlış yerden alıntı yapmışım bida yaziimmMerhaba sorum olcak ben hast gittiğimde endokrine randevum vardı testimde pozitif çıkmıştı endokrin Dr na söyledim beta baknış ve 158.9 çıkmıştı kesinleşince kadın doğuma gittim tüm gebelik kanında alınanları aldı betaya bakmadı da bakması gerekmez miydi sağlıklı mı filan diyye acaba. 1 aya randevu verdi sonrada. 2hafta kaldı. Sağlık ocağına da kayıt yaptırmadım yarn yaptırcam betaya bakar mı acaba.
Bende öyleyim tatlı yiyince midem bulaniyor onı farkettim ekşi çok yitince kızmı oluyordu erkekmiKızlar bende Aralık ayı annesiyim. Arkadaşa mesaj attım beni listeye ekle diye.
Sizce bir zararı varmı.
Alttan muayene ettimi canım , benımde hiç bakmadı betayaYanlış yerden alıntı yapmışım bida yaziimmMerhaba sorum olcak ben hast gittiğimde endokrine randevum vardı testimde pozitif çıkmıştı endokrin Dr na söyledim beta baknış ve 158.9 çıkmıştı kesinleşince kadın doğuma gittim tüm gebelik kanında alınanları aldı betaya bakmadı da bakması gerekmez miydi sağlıklı mı filan diyye acaba. 1 aya randevu verdi sonrada. 2hafta kaldı. Sağlık ocağına da kayıt yaptırmadım yarn yaptırcam betaya bakar mı acaba.
canim soyle ki suanki durumdan oturu doktorlar suerekli kan verip hastaneye girp cikmamizi istemiyorlar. ben hamileligimi idrarda ogrendim doktor benim betaya hic bakmadi. 2 hafta sonra gittim keseyi gordu. tamam dedi. surekli kan verdirtip riske atmak istemiyorlar sen ne yap biliyormusun. 158 cikti dedin ya. her 2 gunde bir 2 katina cikmasi lazim bus ekilde hesapla degerin 1500 e ulasinca vajinal ultrasonla 6 bine ulasinca karindan ultrasonla gorulebliyor. kac gun sonra ulasmasi gerektigini o tarhten beri hesapla ona gore git direk keseyi gormeye. surekli girip cikip kendini riske atmaMerhaba sorum olcak ben hast gittiğimde endokrine randevum vardı testimde pozitif çıkmıştı endokrin Dr na söyledim beta baknış ve 158.9 çıkmıştı kesinleşince kadın doğuma gittim tüm gebelik kanında alınanları aldı betaya bakmadı da bakması gerekmez miydi sağlıklı mı filan diyye acaba. 1 aya randevu verdi sonrada. 2hafta kaldı. Sağlık ocağına da kayıt yaptırmadım yarn yaptırcam betaya bakar mı acaba.
Bilmiyirum bugun iyiyim hatta iyi hissediyorum diye teizlik bile yaptım. Benim kontrolüm Çarşamba günü, hayırlısı inşallahEşim dalga geçiyor benle istersen bir ultrason Makinesi alalım diyene yapim evhamlanıyorum
İsterseniz bakarlar.Merhaba sorum olcak ben hast gittiğimde endokrine randevum vardı testimde pozitif çıkmıştı endokrin Dr na söyledim beta baknış ve 158.9 çıkmıştı kesinleşince kadın doğuma gittim tüm gebelik kanında alınanları aldı betaya bakmadı da bakması gerekmez miydi sağlıklı mı filan diyye acaba. 1 aya randevu verdi sonrada. 2hafta kaldı. Sağlık ocağına da kayıt yaptırmadım yarn yaptırcam betaya bakar mı acaba.
Giderim de kalp atışını duyabilcem zaman gitmeyi düşündüm 2 si birden aradan çıksın diye.Siz bakmasını isteyin hatta gidebiliyorsanız hastaneye gidip direk keseyi görün
İnşAllah yaBilmiyirum bugun iyiyim hatta iyi hissediyorum diye teizlik bile yaptım. Benim kontrolüm Çarşamba günü, hayırlısı inşallah
İsterseniz bakarlar.
Bende öyle düşünüyorum kalp atışına gitcektim keseyide görmüş oluruz diye 2 si de aradan çıkmış olsun diye düşündüm de belim çok ağrıyor ilk gittiğimde de söyledim kadın doğumcuyA gebelikle alakası yoktur dedi bi arkla konuştum onunda ağrıyormuş dr düşük tehlikesi demiş direkt korktum o yüzden.canim soyle ki suanki durumdan oturu doktorlar suerekli kan verip hastaneye girp cikmamizi istemiyorlar. ben hamileligimi idrarda ogrendim doktor benim betaya hic bakmadi. 2 hafta sonra gittim keseyi gordu. tamam dedi. surekli kan verdirtip riske atmak istemiyorlar sen ne yap biliyormusun. 158 cikti dedin ya. her 2 gunde bir 2 katina cikmasi lazim bus ekilde hesapla degerin 1500 e ulasinca vajinal ultrasonla 6 bine ulasinca karindan ultrasonla gorulebliyor. kac gun sonra ulasmasi gerektigini o tarhten beri hesapla ona gore git direk keseyi gormeye. surekli girip cikip kendini riske atma
Kan almak dışında hiçbişi yapmdı.Alttan muayene ettimi canım , benımde hiç bakmadı betaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?