2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Allah kabul etsin canım ama canım ne istiyorsa onu ye ben ekşi şeyler yiyorum acı yiyemiyorum için istemediğinden yoksa acı biber turşusu bayılırdım

Kızlar bugün mide bulantım yok sanki göğüslerde eskisi gibi hassas değil korkmaya başladım randevum Perşembe günü Allahım sen bizi korktuğumuza uğratma

Benim de iştahım çok acıldı sürekli bişey yemek istiyorum.

Gaz problemi fazla yok ama karnım da epey şişti sanırsın 4-5 aylık hamileyim
Canim rahatsiz etmesede hep gazdan dolayi sisme o ama benim gaz olmadiginca cok az sismis kasigimin ustleri bugun fark ettim

Canim hosgeldiiin bende seni merak ediyodum nptin doktora gittin mi ? Ben oruc tutmuyorum sakincali olur diye zaten ilac kullaniyorum bugun hep tansiyonum dustu surekli acikiyorum

Hoşgeldin ne mutlu oruç tutabiliyorsun maşallah ben ilk gün denedim akşamı zor ettim malesef sürekli mide bulantısı kusma ve tansiyon düşüklüğü yaşıyorum miden de bir sıkıntı yapmıyorsa dokunmuyorsa bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum canım ama az yemeye dikkat et için rahat etsin

Sabahları normaldir endişelenme yanma varmi
Yok canım.
Canım muhtemelen mevsimsel alerji olabilir.
İş yapınca ağrı oluyor gerçekten ama yapmayıncada sanki hastalıklı gibi hissediyorum kendimi
Ben de bugün biraz abarttım galiba iş yaparken sonra pisman oldum
Öncelikle hoşgeldin canım. Acı için birşey diyemeyeceğim ama ekşi Yemen'de bir sakınca olduğunu sanmıyorum. Bir ara ben de hep ekşi yedim.

Kızlar bugün mide bulantım yok sanki göğüslerde eskisi gibi hassas değil korkmaya başladım randevum Perşembe günü Allahım sen bizi korktuğumuza uğratma
Ben de aynıyım

Eşim dalga geçiyor benle istersen bir ultrason Makinesi alalım diye ne yapim evhamlanıyorum

Merhaba kasımı bende kacirdim nasip Aralık belki olur başarılar
Merhaba sorum olcak ben hast gittiğimde endokrine randevum vardı testimde pozitif çıkmıştı endokrin Dr na söyledim beta baknış ve 158.9 çıkmıştı kesinleşince kadın doğuma gittim tüm gebelik kanında alınanları aldı betaya bakmadı da bakması gerekmez miydi sağlıklı mı filan diyye acaba. 1 aya randevu verdi sonrada. 2hafta kaldı. Sağlık ocağına da kayıt yaptırmadım yarn yaptırcam betaya bakar mı acaba.

Yanlış yerden alıntı yapmışım bida yaziimm Merhaba sorum olcak ben hast gittiğimde endokrine randevum vardı testimde pozitif çıkmıştı endokrin Dr na söyledim beta baknış ve 158.9 çıkmıştı kesinleşince kadın doğuma gittim tüm gebelik kanında alınanları aldı betaya bakmadı da bakması gerekmez miydi sağlıklı mı filan diyye acaba. 1 aya randevu verdi sonrada. 2hafta kaldı. Sağlık ocağına da kayıt yaptırmadım yarn yaptırcam betaya bakar mı acaba.

Siz bakmasını isteyin hatta gidebiliyorsanız hastaneye gidip direk keseyi görün

Bende öyleyim tatlı yiyince midem bulaniyor onı farkettim ekşi çok yitince kızmı oluyordu erkekmi

Alttan muayene ettimi canım , benımde hiç bakmadı betaya

canim soyle ki suanki durumdan oturu doktorlar suerekli kan verip hastaneye girp cikmamizi istemiyorlar. ben hamileligimi idrarda ogrendim doktor benim betaya hic bakmadi. 2 hafta sonra gittim keseyi gordu. tamam dedi. surekli kan verdirtip riske atmak istemiyorlar sen ne yap biliyormusun. 158 cikti dedin ya. her 2 gunde bir 2 katina cikmasi lazim bus ekilde hesapla degerin 1500 e ulasinca vajinal ultrasonla 6 bine ulasinca karindan ultrasonla gorulebliyor. kac gun sonra ulasmasi gerektigini o tarhten beri hesapla ona gore git direk keseyi gormeye. surekli girip cikip kendini riske atma

Eşim dalga geçiyor benle istersen bir ultrason Makinesi alalım diye ne yapim evhamlanıyorum
Bilmiyirum bugun iyiyim hatta iyi hissediyorum diye teizlik bile yaptım. Benim kontrolüm Çarşamba günü, hayırlısı inşallah
İsterseniz bakarlar.

Bende öyle düşünüyorum kalp atışına gitcektim keseyide görmüş oluruz diye 2 si de aradan çıkmış olsun diye düşündüm de belim çok ağrıyor ilk gittiğimde de söyledim kadın doğumcuyA gebelikle alakası yoktur dedi bi arkla konuştum onunda ağrıyormuş dr düşük tehlikesi demiş direkt korktum o yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…