2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
ya bende sola yatmaya calisiyorum ama hep ayni tarafta yatamiyorum. hele bazen gece bi uyaniyorm yuzustu ytmsm toparlaniyorm hemen

ya bende sola yatmaya calisiyorum ama hep ayni tarafta yatamiyorum. hele bazen gece bi uyaniyorm yuzustu ytmsm toparlaniyorm hemen
Ben o yonden sansliyim sanirim ne yuz ustu ne sirt ustu yatmayi severim suan daha yeni ama yinede öyle öneriliyo yapmaya calisin

Haziran annelerine baktim yaaaa ne guzel çatlağın oldumu suramda olfu benim senin suan bende yok kimisinde varmis allahim o gunlere hep beraber saglicakla gelelim insalllaaaaahhhh cok heyecanlı okurken sanki aralik anneleri gbi hissettim hemen aralik gelsin

Ben de geçen gün Mayıs annelerine baktım, doğuranlar, son haftalarını yaşayanlar, valiz hazırlayanlar...imrendim ben de. Zaman çabuk geçse istiyo insan. İlk haftalar insan kendine bi türlü gelemiyo.Son haftalar da geçmek bilmiyor. İnsan meraktan çatlıyo.
Bu gece yasak bitince eşim, annemi almaya gidecek. Yemek yapmakla uğraşmicam artık inşallah.

Valla zaman hemen gecsin isdio hele su donemlerimiz bitsin istiyorum daha tatli telaslara dönsün isdio insan simdi herseyi düşünüyoruz ister istemez

Kızlar göğüslere göbeğe krem sürülmeye ne zaman başlanıyor ortalama

Insallah canim digeri yarin cagirmisti o yuzden direk aldim bebek olusmusmu diye bakilacak sende durumlar nasııl

Beni aslında bu hafta keseyi görmek için çağırdı ama eşimin vardiyasından dolayı sonraki hafta gideceğim.

Hem zaten bu hafta belki karından görünmeyebilir vajinal bakarız demişti sonraki hafta gitmem daha iyi olur karından görür inşallah.

Biraz kasık ağrım var daha bulantı filan yok çok şükür.

Sen nasılsın başladı mı bulantılar ?

Zamanlarını takip et canım akşam içemiyorum ben de mesela 2litre falan saat 4e kadar içiyorum ama zorla.Önceden bi bardak zor içerdim.1litre de 7ye 8e kadar içmeye çalışıyorum. Doktorum suyun ilk aylarda daha fazla önemli olduğunu her gittiğimde söylediği için zorlamaya çalışıyorum.sen de içmeye çalış

Ben ilk iki gun tutum ikinci gun pert oldum cok etkiledi beni zaten bulantimda vardi. Ama simdi topladim.. sali gunu kontrolum var sonrasinda boyle iyiysem tutmayi dusunuyorum.. sanada masallah ne guzel borc kalmayacak :)

Eşim esnek çalışmada o yokken biraz sıkıcı ama evdeyken vakit geçiyor bişiler buluyoruz çok tv ye bağlı değiliz bişi yok zaten boş evde kal diyolar adam akıllı bişi yok
7/24 survivor olduğu için ben ona sardım

Kizlar gunaydin.
Gece karnima okkali bir sanci girdi uykumda sayiklamisim esime karnim cok agriyo diye. Sol yumurtaligimdan geldi o sanci adet donemim yaklasti ondan midir bilmem suan sag sol agriyo belime igme batiriyorlar sanki sanci saplaniyo.
Bende de aynı ağrılardan var ikinci adet dönemi geldi ondan olduğunu söylüyorlar bide kaçıncı haftadasın bilmiyorum ama bu haftalarda normal canım stres yapma ağrın olunca uzanıp elin karnında oku geçmesini bekle.

Kızlar nasılsınız?
Gözden kaçırdığım yazılar olursa şimdiden özür dilerim. Çok okuyamadım.
Bebek geliyorum demez filmini izlediniz mi? İzlemediyseniz tam zamanı izleyin çok tatlı film

Bence ondan değildir günden güne farklı geliyor canım saatin saatine uymuyor o yüzden sana psikolojik geliyor olabilir. Bugün ben de iyi uyandım ama bi saat önce falan belim ağrımaya başladı. Tam uzandım kapı çaldı arkadaş bakmaya gelmiş onla sohbet ederken geçti ağrım kalmadı şükür

Ben de sabahtan süperdim yordum kendimi iş yaptım. Şimdi sövüyorum kendimi. Kasık ve bel ağrısı mide bulantısı ne ararsan var

ya su yuzustu yatmaya ben cozum bulamadım ya derin uykuda donuverıyorum hemen, korkuyorum sabah uyanınca da bu sefer bi posta panikle gecıyo
Şimdiden yatış şeklimizi sorun edip strese girmeyelim bence,sıkıntı olacağını zannetmiyorum ama insan ister istemez panik oluyor.ben uykuya dalana kadar yastık alıyorum bacak arasına rahat oluyor tabi gece hangi pozisyonlara geçiyorum bilmiyorum

Ben de sabahtan süperdim yordum kendimi iş yaptım. Şimdi sövüyorum kendimi. Kasık ve bel ağrısı mide bulantısı ne ararsan var
Ya sen evi yeni temizlemedin mi neden hala yoruyorsun kendini yat dinlen kalsın işi falan şu dönemi atlatınca kalkar yaparsın

Kizlar alerjik mi bilmiyorum hic doktor gecmisim yok bu konuda ama bir kac senedir sık oluyor nefes alamiyorum burnum hep tikali ve bir tarafinin ici oldugu gibi yara.. ayrica sabah namazindan beri carpintim var bunlar normal degil mi.. hamilelikte burun tikanikligi ve carpinti normal diye okudum ama bilemedim. Ayrica bu tikaniklik basimda agri yapiyor ne yapmaliyim rahatlamak icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…