2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
4-5 sayfa okuyarak geldiğim için anca gelebildim nabeer kız? bu arada ben senin ismini çok merak ediyorum.
Iyidirr boncuğum.mayis annelerinin mesajlarına daldim gidiyorum heyecanlilar nw güzel o gunleride burda beraber konuşmak nasip etsin mevlaaam
Yasemin adim canim seninnn?

Iyidirr boncuğum.mayis annelerinin mesajlarına daldim gidiyorum heyecanlilar nw güzel o gunleride burda beraber konuşmak nasip etsin mevlaaam
Yasemin adim canim seninnn?
Yaaa ben bayılırrım Yasemin ismineee eşim de çok sever. Eğer kızımız olursa Zehra düşünmüştük, kvin içinden öyle geçmiş bizim de sevdiğimiz bi isim. Ama 2.kız olursa Yasemin koyarız diye düşündüydük
Benim Nermin.
İnşallah canım biz de sağ salim geliriz o günleree

Cinsiyet için 12 hafta çok erken değil mi? Benim arkadaşıma 12. haftada çok erken ama kesin emin olamamakla birlikte kız olabilir dendi yani doktorlar 16 geçmeden kesin söylemiyor bazen o bile erken.
Tabi erken olabilir ben oğlumu 11_12 hafta öğrenmiştim o yüzden şimdi yine erken bekliyorum hayal kırıklığı olabilir tabi

Gerçekten canım iki kızımda da 3 ay birşey yiyemeden sürekli kustum maşallah hem sağlıklı hemde kilolu doğdular önemli olan bulantılardan sonra boşalan depoları hızlıca doldurmak ikiz olduğu için kan sonucuna göre takviye ilaç verebilir doktor sana bende yarın gidip kan vericem belki serum da takar gerçekten aç duruyorum çünkü eşim artık bugün yüzünde renk kalmadı bu kadar beyaz hiç görmemiştim seni dedi yasak bitti çok şükür yarın bakalım ne der doktor

Yaaaaa ismim güzel anlamida guzel rabbim insallah kiziniza koymayi nasip eder bu ismi

Progestanın alasını alıyorum hemde düşük riskim var ondan da oluyor farkındayım ama şu bulantılar inşallah geçer bir an önce
Evet canm o zamn progestandandir tez vakitte biter inşallah temiz hava almaya çalış çok iyi geliyor

Böyle duyunca edince moralim yerine geliyor inan ki. Çok üzülüyorum çünkü üzüldükçede stres yapıyorum sanırım . Yarın inşallah sağlık ocağına gidecek dermanım olur benim de canım . Güzel haberler alalım inşallah . Maşallah senin 3. Tecrübelisindir ben sudan çıkmış balığa döndüm hiçbir şey bilmiyorum

hayor sadece gebelikte alonan kanları aldı çok küçük görünmez dedi.

İnşallah canım. Ben nedense erkek hissediyorum ama
Valla.kizi erkeği yook saglikla gelsinler ilk bebelerimiz ne kizimiz ne oğlumuz var ama benim.icimede kızım olcakmis gbi geliyor saglikla gelsinlerrrrr kiz erkek farketmez anasi babası 4 gözle bekliyor

Arkadaşlar Ankaradyım Ankara da olanların devlet hast. Önerebilceği Dr var mı acaba

Canim beta okdr onemli degil 2ye katladiysa tamamdir ben 33 ile ogrendim 259u gordim baskada gormedim doktorum gerek gormedi hic baskada isdemedi suan adetine gore nekdrlik hamilesin

Valla.kizi erkeği yook saglikla gelsinler ilk bebelerimiz ne kizimiz ne oğlumuz var ama benim.icimede kızım olcakmis gbi geliyor saglikla gelsinlerrrrr kiz erkek farketmez anasi babası 4 gözle bekliyor
Tabiiki canım Rabbim hangisini verirse başımın tacıdır ya. Miniğim benim hamileler hisseder ya ondan sordum ne hissediyorsun diye

Canm bende şuan merak içerisindeyim çevrem kız istiyor hep bazen de sinir oluyorum isim secenekleri sunmaları bile hoşuma gitmiyor beğensem koysam sonra ben koydum diyecekler

Tabiiki canım Rabbim hangisini verirse başımın tacıdır ya. Miniğim benim ❤ hamileler hisseder ya ondan sordum ne hissediyorsun diye
Illa herkes bisi hisediyodur amaaa isdr analik şuan hissetigimi derken bile icim tuaf oluyor erkekse isdemiyormus gbi hisedermi die düşünüyorum kiz erkek farketmez evlat bizim evladımız canimizz

Canm bende şuan merak içerisindeyim çevrem kız istiyor hep bazen de sinir oluyorum isim secenekleri sunmaları bile hoşuma gitmiyor beğensem koysam sonra ben koydum diyecekler
Yaaa cinsiyeti gectik ismee geldik insan ister istemez düşünüyor esimle konusuyoruz arada ama belli gbi net bisi degil daha isimleri ama kafada var yine bikac bisi

Kızlar rahimde batma oluyor şu an ara ara devamli korkuyorum biraz da keskin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…