2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar rahimde batma oluyor şu an ara ara devamli korkuyorum biraz da keskin
Korkma canim gecen bende dedim herhlde hasta olcam ama rahmimiz buyuyor bebegimiz buyuyor kesesi büyüyor bide hasta.olcan zamanlar mi suan

Illa herkes bisi hisediyodur amaaa isdr analik şuan hissetigimi derken bile icim tuaf oluyor erkekse isdemiyormus gbi hisedermi die düşünüyorum kiz erkek farketmez evlat bizim evladımız canimizz
Yaa deli misin onu ne kdar çoook sevdiğimizi biliyorlar. Dilimizde dediklerimizi değil hissettiklerimizi duyuyorlar

Korkma canim gecen bende dedim herhlde hasta olcam ama rahmimiz buyuyor bebegimiz buyuyor kesesi büyüyor bide hasta.olcan zamanlar mi suan
Yok hasta olacağım zamanlar geçti. Ama şiddetli vajinada batma oluyor durup durup of nolur bebeğim benimle kalsın Allahım sen onu bana bağışla

Yaa deli misin onu ne kdar çoook sevdiğimizi biliyorlar. Dilimizde dediklerimizi değil hissettiklerimizi duyuyorlar ❤
Oooo ben simdideeen pimpirikli annee moduna girdim bide bgun ınstagramdan bebek kıyafetleri karsima denk geldi esimle baktık bitane pijama altı vardi popoda sadeve annem açabilir yaziyodu eridim eridimmm

Yok hasta olacağım zamanlar geçti. Ama şiddetli vajinada batma oluyor durup durup of nolur bebeğim benimle kalsın Allahım sen onu bana bağışla
Kuzum yat dinlen batmalar herkesde oluyor ayetel kursi okuuu elini karnına koyda buyuyor rahmimiz kotuyu dusunme sakin ol allaha emanet ol uyu sabaha gecti diceksin

ben her zaman ki gibi uyumuşum yine. Eşim annemi almaya gitti, gelmek üzereler, tlf sesine uyandım. Yemek yapmaktan kurtuluyorum artık benim de ara sıra ayaklarım yanıyo. Ama bulantım hafiflemişse ve ağır bi şey yemişsem. Normalde olmuyo.

Kuzum yat dinlen batmalar herkesde oluyor ayetel kursi okuuu elini karnına koyda buyuyor rahmimiz kotuyu dusunme sakin ol allaha emanet ol uyu sabaha gecti diceksin
Uyuyordum böyle olunca kalktım. Inşallah geçer ve normaldir.iyi geceler canim

Iyi geceler hanımlar sabah 7 de is basi evden calisacagim ama uyuyamiyorum sabah nasil calisacagim allah bilir

Bende okudum şaşırdım Allah Hidayet eylesin

Bende gördüm ya çok uyuz oldum açıkcası. Adamin sevinci kursaginda kalmistir kesin...

Arkadaşlar Ankaradyım Ankara da olanların devlet hast. Önerebilceği Dr var mı acaba
Canım sami ulus Beştepedeki ek hastanesi baya güzel birde ben hacettepede iyi bir doktor buldum muayene fiyatıda makul geçen yıl 122 TL miş.biz perşembe gideceğiz sana yazarım

Psikolojik sorunlarıda varmış kuzum ama bana yinede yalnış geldi kullandığı kelimeler , umarım atlatır

Iyidirr boncuğum.mayis annelerinin mesajlarına daldim gidiyorum heyecanlilar nw güzel o gunleride burda beraber konuşmak nasip etsin mevlaaam
Yasemin adim canim seninnn?
Ya bndr bakıp hevesleniyorum çok korkuyorum aslında ama şimdiden takip ediyorum korkumu yeneyim diye

Canm bende şuan merak içerisindeyim çevrem kız istiyor hep bazen de sinir oluyorum isim secenekleri sunmaları bile hoşuma gitmiyor beğensem koysam sonra ben koydum diyecekler
Ay bizdede herkes kızcı Allahran isme falan daha karışmıyorlar

Aynen bende öyle oldum canım bu saat oldu uyandım ara ara sürekli simdide tam uykum kaçtı. Evet ya bende kesin salona geçerim klima için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…