2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ben de üşüyorum canım bu bile hamileler yanar tezini çürütüyor gerçekten herkesin hamileliği farklı geçiyor
Bende üşüyorum battaniye üstüne yorgan örtüyorum kışlık yelekle geziyorum daha hamileliğimi öğrenmeden başladı doktora sordum troidi olan normalde üşür hamilelikte daha çok üşür dedi

Maalesef bende 2 3 güne bir çıkabiliyorum ve aşırı ağrı yapıyor karnımda doktora girince söyleyeceğim
Doktor duphaston yazıyor ama sen evde kayısı meyve suyu iç kayısı ye daha iyi oluyor ben günlük bir iki bardak içiyorum şimdilik düzenli çıkıyorum duphastonu bir kere içtim dakikasında işe yaradı ama sabaha kadar karnım guruldadı

Allah razı olsun canım. Şimdi gittim marketten aldım.
İnşaallah iyi gelir.
Kayısı suya koydum.
Oruçluyum iftarda onunla mı orucumu açsam. Çok kötü oluyorum çünki.

Bende üşüyorum battaniye üstüne yorgan örtüyorum kışlık yelekle geziyorum daha hamileliğimi öğrenmeden başladı doktora sordum troidi olan normalde üşür hamilelikte daha çok üşür dedi
Bende tiroid hastasıyım gerçekten hamilelikte daha çok üşüyorum

Senin yazdıkların aynı bana uyuyor benim de kızım.var 4 yaşında onda sadece düşük tehlikemden dolayı yattım ama bu denli mide bulantısı yaşamadım bu 2.hamilelik çok.daha zor geçiyor hoşgeldin aramıza

Onu oğlumada vermişti doktor gerçekten işe yarıyordu ama ben dediğin gibi kayısı suyu içeyim en iyisi

Benimdeeee insalllaaaah hepimizin tum hamislerin tum testleri guzel cikar bizimde o gun hemen gelsin gecsin istiyorum sen nezaman gidiceksin
Hala miden rahat mı peki.benim bulantilar devam
Yaaa ne kadarlar canım? Büyümüş mü çok?
Canım kolunu bacağını oynatışı gözüküyor mu?
hepsine toplu cevap vereyim bi sonraki gidisim 2 hafta sonra. midem hala rahat degil rahatlgm 1 2 gun surdu suan yine surunuyorm boyutu 3 cm olms bebegn ve evet kolu bacagi kipirdiyor kizlar

Doktor ilaç yazdı aldım yarın sabah başlıcam ama bişi olur mu çok mu yüksek sıkıntı olur mu acaba ya
İlk 3 ay düzeltilmesi lazım canım çok yüksek değil ama daha çok yükselmesin diye ilaç veriyorlar

Bende tiroid hastasıyım gerçekten hamilelikte daha çok üşüyorum

Merhaba hamileliginiz hayırlı olsun, bende yeni öğrendim hamile oldugumu daha önce de 2 kere tiroidit geçirmiştim şimdi normal görünüyor. Tsh değerleri de çok önemli. Sizde hiper mi Var hipo mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…