2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Herkese merhaba bende geçen hafta kan sonucuyla sürprizi öğrendim,bugünde Dr a gittim keseyi gördük haftaya kalp atisina bakacak tekrar.Bir oğlum var 7 yaşında ,1 yıl önce 11.haftada sonlandırma olmuştu .Artık düşünmüyoruz derken sözde korunurken nasip oldu devam edersek sağlıkla Aralık'ta gözüküyor doğum.Hepimize hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Amin Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Merhabalar 7+1 günlük hamileyim kabızlık yaşıyorum ve çok yogun dayanılmayacak kadar erik kayısı zeytinyagı her şeyi denedim artık karnıma sancı giriyor sırtıma kadar sancı vuruyor bugün eczaneden dubhalac şurup aldım ama kullanmaya çekiniyorum deneyimi olan kullanan var mı

bende senin durumundydim bol su bile ise yaramiyodu doktiruma soledim duphalac diye bi surup wermisti cok iyi gelmisti

Valla hepsinde tatlı heycan var sanırım kasıma kadar hep taip edicem bazen onlar anlatırken bende heycanlanıyorum cok tuhaf bir his☺
dur bende bi ugrayim bakalim bi ara ben eylul annelerine takilmaya calisiyodum cinsiyet tahmini icinde beceremedim

Peki doz olarak ne kadar önerdi kaç gün kullandınız bende aldım ama nasıl kullanacagımı bilemedim yardımcı olursanız çok sevinirim
tabiki canim buyuk tuwalete cikamadigim gunlerde ac veya tok karnina 2 olcek icicen demisti benim mide hassas oldugu icin tok karnina 2 olcek icmistim 1 2 saate etkisini gostermisti nasipse bugun yine icicem yine zorlanmaya basladim

Aç karnına kullanabilirsiniz sürekli her gün her gün kullanmadığınız sürece bir zararı yok sürekli kullanımda bağırsak tembelliği yapıyormuş çünkü

Ben kullandım canım. Etki ediyor ama bi iki kullandın baktın çıkabiliyorsun tuvalete, artık doğal yöntemlere geç. Fazla kullanınca bağırsakların normal fonksiyonu bozuluyor ilaçsız çıkamıyorsun o zaman da.
Allah yardımcın olsun. İnşallah geçer canım

Gunaydn kizlar ben bebisimi gördüm büyümüş hareket ediyordu kuzum hersey yolunda görünüyordu doktor serum verdi bana şimdi acilde kahvaltı olarak serum yiyorum
Kaç haftalık oldunuz? Maşallah büyüsün büyüsün inşallah sağlıkla kucağına alırsın
Niye serum verdiler? Kusmadan dolayı mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…