2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Büyükler, bebek canlanmaya yani hareket etmeye başladıkça bulantılar da azalmaya başlar derler bizde. Doğru çıkar inşallah
Insallah canim her gun bir umutla basliyorum..sonu ayni oluyor tum gun mide bulantisi hayattan zevk alamiyorum

Insallah canim her gun bir umutla basliyorum..sonu ayni oluyor tum gun mide bulantisi hayattan zevk alamiyorum
Kızımda ben de çok kötüydüm cnm seni çok iyi anlıyorum ama bunda o kadar kötü değilim çok şükür. Sürekli az az bulanıyo ama kızımda yaşadıklarımdan sonra bunlar vız geliyo. İnşallah senin de azalmaya başlar artık.

Rabbim hastaladiniza sifa versin canim o hayvani ben gordum instagramda ama fotosunu izlemedim yapan insan degikde napacaksın

Selamun Aleykum bende doktordan geliyorum :) 8+5 kalp atisini duydum işte şimdi bir tuhaf oldum :) biz eşim ile daha vakif degiliz halbuki cok mide bulantili ve halsizlikle geciriyorum...
Rabbim sağlık sıhhat versin herkesinkine :))

Kızlar bugün kalktıgımda bir mercimek tanesinin yarısı kadar bir nokta boyutunda bir kahverengilik gelmiş peçeteye akıntım oldugu için peçete koyuyorum yoksa günde 4-5 kere iç çamaşırı degiştirmem gerekecek,yani iç çamaşırıma gelse farkedemezdim.Tedirgin oldum,eşim çok abartıyorsun diyor,cumartesi gitmiştik daha hastaneye.Şimdi gitmeyecegimde benzer durum yaşayan oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…