2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canım iyi olmana çok sevindim Rabbim en hayırlı zamanda hayırlısını nasip eder kendine iyi bak seni gördüğüme sevindim

ben rutin kan tahlillerini yaptirmamistim dewlete gitcem kontrole bugun heycanliyim ac mi tok mu gitcemide.bilmiyom muhtemelen ac gitcem saat 10 da cok heycanliyim stresten karnim agriyo
Güzel haberlerle bekliyoruz canım ac gitmen daha iyi sanki şeker ölçümü ve bazı hormonların ölçümü ac karnına daha dogru sonuç veriyormus kolay gelsin

Canım çok merak etmiştik seni çok sevindim tekrar dönüş yapmana. Allahim hayırlısıyla en kısa zamanda tekrar güzel haberlerini duyursun bize inşallah kendine çok iyi bak

Bugün nedense pek keyfim yok bir sıkıntı var icimde aglamak geliyor icimden ama yapamiyorum. Patronda sürekli sacma sapan is verip duruyor onun isini yapiyorum resmen. Az kaldi ama sabır diyorum...

Benim de yarın tam 6 hafta olacak inşallah

Inşallah sağlıkla kucagimiza alalım hepimiz. Ben bide bisey sorcsmbenim TSH şuan norm cıktı satılık asiti iyotlu verdi doktor. Folic iod ismi. Acaba artirit mi hormonumu

Merhabalar bende idrar tahlilinde öğrendim dün kesinleşti doğum o ak başı Aralık sonu varmı benle olan

Hayırlı olsun Aralık-2007 sonu inşallah benimde. Sağlıkla hayırlısıyla alalım hepimiz genişleri kucagimiza.

Canım benim yaaa. İnşallah giydirmek nasip olur canım çok tatlısınız
Ben trendyolda bakiyim bişeylere diyorum ama bakmaya bile çekiniyorum ya. Seni gördükten sonra karar verdim balcam bende

Oy oy kimler gelmiş kimler gelmiiişşş
Çok özlendin buralarda

Gunaydın kızlar aranıza yeni katıldım 5+6gunluk gebeyım arada kaldım Aralık anneleri ocak anneleri arasında dogum bazı programda 31.12 bazında 02.01 neyse bu hafta Dr gıttgımde bana bir suru tahlıl verdı bu tahlilleri saglık ocağında yaptıran varmı devlet karsılıyormu ozel 850 ıstedı yuh dedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…