2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
ben saglk ocagnda yaptm canm 1 gunde cikti

Canim benim rabbim en kisa zamanda hayirlisini sagliklisini nasip etsin insalllaaaah dualarimdasin

Canım benim yaaa. İnşallah giydirmek nasip olur canım çok tatlısınız
Ben trendyolda bakiyim bişeylere diyorum ama bakmaya bile çekiniyorum ya. Seni gördükten sonra karar verdim balcam bende
Iki uc parca bisi aldik amaa.esimle cok.mutluyduk eve geldik onlara bakıyoruz al tabi rabbim gydirmeyide nasip etsin cumlemizee

Ya benim kan grubum BRH negatif eşimin ARH pozitif kafam allak bulllak oldu benım kanım pozitife nasıl döndü
Kan uyuşmazlığınız var sizin canım doktora bildirin mi

Kızlar günaydın . Tahlillerinizi doktor mu istedi yoksa sağlık ocağına bildirdiğinizde ordan alınan rutin tahliller mi bunlar

Yok canım daha o konu için erken 12 haftadan sonra bakılıyor diye biliyorum sence şimdiden yavruların kam grupları belli olurmu dersin
Canım bizde kan uyuşmazlığı var ilk haftalar kanamam vardı hemen test yaptılar kan uyuşmazlığı iğnemi de yaptılar sen doktoruna söyle kanama durumunda falan erkenden iğne yapıyorlar

Bulantilarim artik istifra ettirecek beni herhlde o kivama geldim artık allah yardimcimiz olsun bgun var bulantilarim.giremezsen merak etmeyin araligin guzel anneleri

Günaydın bebeğimizi gördük kalp atışlarını duyduk 7+0 da doktor 7+2 olduğunu söyledi.
Muhteşem bir duyguymuş bu çok duygulandım ses kaydına da aldım iki kere dinledim kısacık da olsa Allah isteyen herkese yaşatsın inşallah. Kan sonuçlarım da çok şükür bir sıkıntı çıkmadı bir ay sonraya çağırdı
Beni ekleyebilirsin artık ilk çocuk yaş 28 izmit brnbrr

Bulantilarim artik istifra ettirecek beni herhlde o kivama geldim artık allah yardimcimiz olsun bgun var bulantilarim.giremezsen merak etmeyin araligin guzel anneleri
Canım emin değilim ama bugün iyi uyandım tost zeytin bile yedim hatta Bşeyler yiyebildiğim gün çok mutlu oluyorum prilam verdi doktor artık o mu işe yaradı bilmem bir de reflü başlamış rennie verdi

Hayırlı olsun canim o kalp atisi herşeyimiz saglicakla alalim insalllaaah

Canım emin değilim ama bugün iyi uyandım tost zeytin bile yedim hatta Bşeyler yiyebildiğim gün çok mutlu oluyorum prilam verdi doktor artık o mu işe yaradı bilmem bir de reflü başlamış rennie verdi
Bende dedim itiyim bgun bisiler yedim su icerken basladi mideeen☹ istfra kivamina geldim ama hemen kendimi yataga attim yaaa dun cok iyidim bende cuzumu falan okuyabilmistim

Bende dedim itiyim bgun bisiler yedim su icerken basladi mideeen☹ istfra kivamina geldim ama hemen kendimi yataga attim yaaa dun cok iyidim bende cuzumu falan okuyabilmistim
Ya sorma kaç gündür bende cüz okuyamadım bugün okuyacağım ama birde açık öğretim okuyorum ödev mi ne var onunla uğraşmam lazım ama halim yok . Canım sana ilaç vermiş miydi doktorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…