2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kontrole mi gittin canım? Güzel haberlerle gel inşallah
ewet canim simdi kendimi ewe attim hersey yolundaymis cok sukur rutin kan tahlilleri icin 5 6 tup kan werdim idrar werdim pazartesi cikicakmis dewlet hastanesinden hic memnun kalmadim ama ya cok ilgisizdi hic konusmuyo sorsam cewapliyo hersey yolundami diyorum bunu solemek icin cok erken diyo ama kalbi atiyo diyo hey allahim ya memnun kalmadim ozelede.gidiyorum ordanda pek memnun degilim bu doktorlar niye boyle bastan sawuyolar

Ya sorma kaç gündür bende cüz okuyamadım bugün okuyacağım ama birde açık öğretim okuyorum ödev mi ne var onunla uğraşmam lazım ama halim yok . Canım sana ilaç vermiş miydi doktorun
Hayir bulantim icin vermedi versede suan bulanti icin cok kullancami sanmiyorum cok istfra edersen gel dedi sadece
Normalde hende gunde 1 tane okurdum 7 cuze kdr 1 tane okunustum amaa ondan sonra bulantilarim basladi bazen okuamıyorum bilee dun yarim cuz okumuştum allah kabul etsin elimizden geldiğince okucaz sen kacinci cuzdesin

Suan nekdrlik canim duydunmu kalp atisini

Hadi gözün aydın canım

Kızlar günaydın . Tahlillerinizi doktor mu istedi yoksa sağlık ocağına bildirdiğinizde ordan alınan rutin tahliller mi bunlar
meraba canim ben ozele gidiyodum orda 576 lira tuttu ama gittim dewlete ordan yaptirdim ucretsiz her doktor ister bunlari

Suan nekdrlik canim duydunmu kalp atisini
9+1 gozukuyo dedi boyunu kilosunu hic solemedi kalbinide dinletmedi 9+1dedi gitti yanina gittim herangi bi sorun warmi dedim bunu solemek icin cok erken dedi seytan diyo tut sacindan wur masaya agzi burnu kanasin

Valla canım ben halimi anlatınca direkt zofer yazmış komşumuzdan duymuştum bu ilacı kullandığını maşallah çocukları sağlıklı günde bir yazmış ben dün yarım içtim ve gerçekten çok faydasını gördüm birşeyler yiyebildim bin şükür hafif bulantı kaldı kusmam kesildi biraz toparlanana kadar devam edicem yarım yarım. Dediğin gibi doktorların vardır bir bildiği canım teşekkür ederim cevabın için

Ben 6 da kaldım ya toparlarım ama inşallah seninle aynı gidiyoruz sanırım kaçıncı haftandasın canım ben dün gittiğimde 8+4 dü biri biri de 8+2 son adet 9 Mart

9+1 gozukuyo dedi boyunu kilosunu hic solemedi kalbinide dinletmedi 9+1dedi gitti yanina gittim herangi bi sorun warmi dedim bunu solemek icin cok erken dedi seytan diyo tut sacindan wur masaya agzi burnu kanasin
Kuzum ultuson kagidinda yazar boyu falan ordan bak sakin ol bazi doktorlarda demek boyle

Ben 6 da kaldım ya toparlarım ama inşallah seninle aynı gidiyoruz sanırım kaçıncı haftandasın canım ben dün gittiğimde 8+4 dü biri biri de 8+2 son adet 9 Mart
Benim adete gore suan 9 haftalık ama bebege gore bgun 8+1 ulturosondan ulturosona fark varmis canim insalllah toplarlariz cuzumuzude ramazanda bitsin isdedim ama bitemez artik

Maşallah canım iç toparlan biraz sonrasına bakarsın zaten duruma göre canım . Zofer benimde kullanan çok tanıdığım var canım için rahat olsun

meraba canim ben ozele gidiyodum orda 576 lira tuttu ama gittim dewlete ordan yaptirdim ucretsiz her doktor ister bunlari
Ben sağlık ocağında yaptırıp getirdim özele kan uyuşmazlığı olduğu için tekrar kan istedi 4 şeye bakılmasını istemiş 294 lira dediler bana da yaptırmadım 5 hafta sonra gel dedi 1 ay sonra devlete gider yaptırır sonucunu getiririm çok pahalı geldi bana

ozeller uçuyo fiyat olarak bakalim dogumu nasi yapicaz bende 1 ay sonra kadar giderim artik allah nasip ederse cinsiyetide gorruz belki

Devlet normalde öyle de. Özelde de mi öyle?
Ben henüz vermedim o tahlilleri. Vereceğim zaman da doktorum yanımda oluyor o yüzden mecbur da olsa ilgileniyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…