ewet canim simdi kendimi ewe attim hersey yolundaymis cok sukur rutin kan tahlilleri icin 5 6 tup kan werdim idrar werdim pazartesi cikicakmis dewlet hastanesinden hic memnun kalmadim ama ya cok ilgisizdi hic konusmuyo sorsam cewapliyo hersey yolundami diyorum bunu solemek icin cok erken diyo ama kalbi atiyo diyo hey allahim ya memnun kalmadim ozelede.gidiyorum ordanda pek memnun degilim bu doktorlar niye boyle bastan sawuyolarKontrole mi gittin canım? Güzel haberlerle gel inşallah
Hayir bulantim icin vermedi versede suan bulanti icin cok kullancami sanmiyorum cok istfra edersen gel dedi sadeceYa sorma kaç gündür bende cüz okuyamadımbugün okuyacağım ama birde açık öğretim okuyorum ödev mi ne var onunla uğraşmam lazım ama halim yok . Canım sana ilaç vermiş miydi doktorun
Suan nekdrlik canim duydunmu kalp atisiniewet canim simdi kendimi ewe attim hersey yolundaymis cok sukur rutin kan tahlilleri icin 5 6 tup kan werdim idrar werdim pazartesi cikicakmis dewlet hastanesinden hic memnun kalmadim ama ya cok ilgisizdi hic konusmuyo sorsam cewapliyo hersey yolundami diyorum bunu solemek icin cok erken diyo ama kalbi atiyo diyo hey allahim ya memnun kalmadim ozelede.gidiyorum ordanda pek memnun degilim bu doktorlar niye boyle bastan sawuyolar
Hadi gözün aydın canımGünaydın bebeğimizi gördük kalp atışlarını duyduk 7+0 da doktor 7+2 olduğunu söyledi.
Muhteşem bir duyguymuş bu çok duygulandım ses kaydına da aldım iki kere dinledim kısacık da olsaAllah isteyen herkese yaşatsın inşallah. Kan sonuçlarım da çok şükür bir sıkıntı çıkmadı bir ay sonraya çağırdı
Beni ekleyebilirsin artık ilk çocuk yaş 28 izmitbrnbrr
meraba canim ben ozele gidiyodum orda 576 lira tuttu ama gittim dewlete ordan yaptirdim ucretsiz her doktor ister bunlariKızlar günaydın . Tahlillerinizi doktor mu istedi yoksa sağlık ocağına bildirdiğinizde ordan alınan rutin tahliller mi bunlar
9+1 gozukuyo dedi boyunu kilosunu hic solemedi kalbinide dinletmedi 9+1dedi gitti yanina gittim herangi bi sorun warmi dedim bunu solemek icin cok erken dedi seytan diyo tut sacindan wur masaya agzi burnu kanasinSuan nekdrlik canim duydunmu kalp atisini
Valla canım ben halimi anlatınca direkt zofer yazmış komşumuzdan duymuştum bu ilacı kullandığını maşallah çocukları sağlıklı günde bir yazmış ben dün yarım içtim ve gerçekten çok faydasını gördüm birşeyler yiyebildim bin şükür hafif bulantı kaldı kusmam kesildi biraz toparlanana kadar devam edicem yarım yarım. Dediğin gibi doktorların vardır bir bildiği canım teşekkür ederim cevabın içinCanım bana başta dramamine verdi ama fayda etmedi bugün prilam a geçti geçmezse Zofer dedi doktorların bir bildiği vardır dayanabiliyorsan tabi alma ama ben çok direndim 63 le hamile olduğumu öğrendim bugün 58 kilo çıktım doktorda doktor kızdı zararlı olsa biz verir miyiz kendine de bebeğe de eziyet ediyorsun dedi
Ben 6 da kaldım ya toparlarım ama inşallah seninle aynı gidiyoruz sanırım kaçıncı haftandasın canım ben dün gittiğimde 8+4 dü biri biri de 8+2 son adet 9 MartHayir bulantim icin vermedi versede suan bulanti icin cok kullancami sanmiyorum cok istfra edersen gel dedi sadece
Normalde hende gunde 1 tane okurdum 7 cuze kdr 1 tane okunustum amaa ondan sonra bulantilarim basladi bazen okuamıyorum bilee dun yarim cuz okumuştum allah kabul etsin elimizden geldiğince okucaz sen kacinci cuzdesin
Kuzum ultuson kagidinda yazar boyu falan ordan bak sakin ol9+1 gozukuyo dedi boyunu kilosunu hic solemedi kalbinide dinletmedi 9+1dedi gitti yanina gittim herangi bi sorun warmi dedim bunu solemek icin cok erken dedi seytan diyo tut sacindan wur masaya agzi burnu kanasin
Anladım canım ben de bakalım pazartesi gittiğimde soracağım tahlilleri sadece sağlık ocağındakiler aldı onları da götürürüm yanımdameraba canim ben ozele gidiyodum orda 576 lira tuttu ama gittim dewlete ordan yaptirdim ucretsiz her doktor ister bunlari
Benim adete gore suan 9 haftalık ama bebege gore bgun 8+1 ulturosondan ulturosona fark varmis canimBen 6 da kaldım ya toparlarım ama inşallah seninle aynı gidiyoruz sanırım kaçıncı haftandasın canım ben dün gittiğimde 8+4 dü biri biri de 8+2 son adet 9 Mart
ben ilgi bekledim ilgi yok sifir esimlede tartistik sanirim biraz ordanda sinir wardi niye benle ilgilenmiyolar yaKuzum ultuson kagidinda yazar boyu falan ordan bak sakin olbazi doktorlarda demek boyle
Maşallah canım iç toparlan biraz sonrasına bakarsın zaten duruma göre canım . Zofer benimde kullanan çok tanıdığım var canım için rahat olsunValla canım ben halimi anlatınca direkt zofer yazmış komşumuzdan duymuştum bu ilacı kullandığını maşallah çocukları sağlıklı günde bir yazmış ben dün yarım içtim ve gerçekten çok faydasını gördüm birşeyler yiyebildim bin şükür hafif bulantı kaldı kusmam kesildi biraz toparlanana kadar devam edicem yarım yarım. Dediğin gibi doktorların vardır bir bildiği canım teşekkür ederim cevabın için
Ben sağlık ocağında yaptırıp getirdim özele kan uyuşmazlığı olduğu için tekrar kan istedi 4 şeye bakılmasını istemiş 294 lira dediler bana da yaptırmadım 5 hafta sonra gel dedi 1 ay sonra devlete gider yaptırır sonucunu getiririm çok pahalı geldi banameraba canim ben ozele gidiyodum orda 576 lira tuttu ama gittim dewlete ordan yaptirdim ucretsiz her doktor ister bunlari
hadi bakalim guzel haberlerle gelirsin insallah canimAnladım canım ben de bakalım pazartesi gittiğimde soracağım tahlilleri sadece sağlık ocağındakiler aldı onları da götürürüm yanımda
ozeller uçuyo fiyat olarak bakalim dogumu nasi yapicaz bende 1 ay sonra kadar giderim artik allah nasip ederse cinsiyetide gorruz belkiBen sağlık ocağında yaptırıp getirdim özele kan uyuşmazlığı olduğu için tekrar kan istedi 4 şeye bakılmasını istemiş 294 lira dediler bana da yaptırmadım 5 hafta sonra gel dedi 1 ay sonra devlete gider yaptırır sonucunu getiririm çok pahalı geldi bana
Canım devlet hastaneleri maalesef öyle ya ben hiç gitmiyorum İstanbul daha karışık bir deben ilgi bekledim ilgi yok sifir esimlede tartistik sanirim biraz ordanda sinir wardi niye benle ilgilenmiyolar ya
Devlet normalde öyle de. Özelde de mi öyle?ewet canim simdi kendimi ewe attim hersey yolundaymis cok sukur rutin kan tahlilleri icin 5 6 tup kan werdim idrar werdim pazartesi cikicakmis dewlet hastanesinden hic memnun kalmadim ama ya cok ilgisizdi hic konusmuyo sorsam cewapliyo hersey yolundami diyorum bunu solemek icin cok erken diyo ama kalbi atiyo diyo hey allahim ya memnun kalmadim ozelede.gidiyorum ordanda pek memnun degilim bu doktorlar niye boyle bastan sawuyolar
Çok teşekkür ederim inşallah sağlıklı ilerlerHadi gözün aydın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?