Evet canm şimdi sordum hatta A Rh + Ken 0 Rh + olmuş ama geç farkedilmis kan uyuşmazlığı iğnesi yapılmamış çocuk doğduğunda kan uyusmazligina bağlı sarılık olmuş ama korkmasin doktor yönlendirir zaten dedi binde bir olan birşey mis bu
Yarim yamalak.okudum yazilari kizlarrrr
Bufun biz esimle melegimize bisiler aldık 2tane zıbın bitane tulum bitanede muslin örtüsü okadr guzelmiski baskasi icin degol kendi meelegimiz icin girdik magazaya rabbim her isteyene nasip etsin ❤
Yarim yamalak.okudum yazilari kizlarrrr
Bufun biz esimle melegimize bisiler aldık 2tane zıbın bitane tulum bitanede muslin örtüsü okadr guzelmiski baskasi icin degol kendi meelegimiz icin girdik magazaya rabbim her isteyene nasip etsin ❤
Herkese hayırlı geceler canlar.
Ben iyiyim çok şükür, herşeyin Allahtan geldiğini kendime kabullendirdim çok şükür geçti artık normal hayatıma döndüm.
Sizlere selam vereyim dedim forumu açınca, kendinize çook dikkat edin hepinizi öpüyorum.
Ben iyiyim çok şükür, herşeyin Allahtan geldiğini kendime kabullendirdim çok şükür geçti artık normal hayatıma döndüm.
Sizlere selam vereyim dedim forumu açınca, kendinize çook dikkat edin hepinizi öpüyorum.
Kan uyuşmazlığı ilk gebeliklerde sorun yaratmıyor.bende de var.eğer bebek pozitif doğarsa doğumdan sonra belli bir süre içinde iğne yapıyorlar.. Benim ilk gebeliğimde bana yaptılar.
Karnındaki bebek de senin evladın canım, onun da senin sevgine ihtiyacı var elbette. İnşallah güzel günler yakın olsun senin icin, oğlun yanına gelsin canım.
amin caniminsallah agzina saglik karnimdakinin de bana ihtiyaci oldugunu cok gec idrak ettim zaman aldi biraz o psikolojiyle tabi ama simdi alistik birbirimize gun icinde surekli sewiyorum komusuyorum onunla allahin mucizesi 6 yil cocugum olmuyodu soktorlar ameliyat gecirmelisin cocugun olmaz dediler ama rabbim nasip etti mucize diyorum ben bu bebege burdaki herkesde.ewlat hasreti ceken tum kadinlarinda rabbim kucagini bos.birakmasin❤❤❤❤
ben rutin kan tahlillerini yaptirmamistim dewlete gitcem kontrole bugun heycanliyim ac mi tok mu gitcemide.bilmiyom muhtemelen ac gitcem saat 10 da cok heycanliyim stresten karnim agriyo