2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ben de inşallah yatak odasında kullanmak için sepet beşik istiyorum, odasına da büyük ahşap beşik koyulur orada 2-3 yaşına kadar yatar sonra ikea'nin büyüyen yataklarindan alınır diye düşündüm. Ama sepet beşik yerine direkt büyük beşikte yatak odasında yatirip sonra büyüyen yatak da alabilirim. Hayırlısıyla cinsiyetleri öğrenip alışveriş yapabilecegimiz aylar gelsin inşaallah

Uzmanlar 2 yaşına kadar odanızda yatırın diyorlar genelde güvenli bağlanma için
Uzmanlar bebek kendini bilmezken ayirilmasi daha kolay olur diyorlar canim.
2 yasindan sonra biraz duzeni oturtmak.nasil olur bilemedim

Yaa ne guzel dedin alisverisss yapabileceğimiz gunlerde gelsin insalllaah ya

Uzmanına göre değişiyor sanırım canım, güvenli bağlanma için böyle diyorlar

Ben oğlumu 6 aylıkken kendi odasında yatırmaya başladım gayette guvenli bir bağımız var iyiki de öyle yapmışım hemen alıştı hiç sıkıntı yaşamadık zaten yan yanaydı odalarımız. Benim şimdi ikinci olduğu için ben uzmanlara göre değilde daha çok annelik iç sesime güvenerek çocuk büyütme taraftarıyım.tabi ilk çocukta kesinlikle bu şekilde düşünmüyordum kitap uzman İnternet VS. Bolbol okumuştum. Tecrübelenince insan kendi iç sesine güveniyor.

Hatta Adem Güneş 4 yaşına kadar diyordu sanırım ama ben onu yapamam

Benim çocuğum yarım saatte en geç saatte bir emiyordu, böyle olursa da zor olur ayırmak

Yaaaaa aralik 2019 annelerine girip bakarmisiniz simdi neler konusuyolar bebeklerindenn bahsediyorlar

Siz ne kadar güzel beşik hayalleri kuruyosunuz battaniye hayalleri kıyafet hayalleri. Ben bebek kıyafeti görünce bile hemn değiştiriyorum heveslenmekten bile korkuyorum ya. Gorumcem de çocuk daha küçükken bir şey bakmak iyi değil dedi hepten korktum

Benim de hiç okuyasim yok, çocuk kuralını rutinini kendi belirliyor

Oğlum 3 yaşına kadar gece gündüz uyumadı, çok zorlandım, canı sağolsun, ama bunda bir bebek gibi uyumasını bekliyorum

Allah korusun olcak oldumu herturlu olur rabbim saglicakla kucagmiza aldigimiz günleri gostersin mevlaaam
Benim de ilk çocuğum 2019 aralık 05 di
Aaaa ne guzel insallah buda ayni tarihde dogar

En dogrusunu yapmissin bence canim. 6 ay kendi yanındacanım dan sonra odasinda olmasi daha iyiymis. Ben de öyle yapacağım insallah.

Ben hem folik asit hem decavit vitamin kullanıyorum progestan hap duphaston Bi de troid hapı o da yetmez gibi dün kan ilacı yazdı kanama alanım var diye midem bulanıyor artık hap görmekten
Bugün kan uyuşmazlığı tahlil sonucum için gittim folik asitten baska vitamin kullanmama gerek var mi diye yok dedi. Size dunya vitamin dayamislar... Acaba degerleriniz mi sıkıntılı.. benim ilk cocukta öyleydi kanim 5 e düşmüştü o zaman cok kullandim simdi degerlerim b12 ve d biraz düşük ona da gerek gormedi sanırım.. bilemiyorum virüsten dolayı küçük bir yerdeyim başka yere gitme imkanim yok şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…