2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Çok pahali olmuş bunlar yaa şimdi cok talep var ya...o ahşap anne yani beşikler ucuzlamis bir zamanlar cok isterdim ama gereksiz gorurdum.. :) kraftin da var onu ilkönce görmüştüm..

sezeryanimin uzerinden 6 yil gecti esimde normal dogur diyo cok bagiriyolar ya demekki canlari cok aciyo nasi yaparim ölurum diye dusunuyorum

wardiyali calisiyorum 6.ayda dogum iznine cikicam ama tahammul sınırımdayim basim cok agriyo bi ac kalsam bulantim oluyo yogunluktan yemek bile yiyemiyorum uyumak yatip dinlenmek istiyorum nolcak boyle istifa etsem butun haklarim gidicek sigortam gitcek nasi dogum yaparim muayenelere.nasi giderim oooof offff

sezeryanimin uzerinden 6 yil gecti esimde normal dogur diyo cok bagiriyolar ya demekki canlari cok aciyo nasi yaparim ölurum diye dusunuyorum
Acısı ile bir şekilde başa çıkılabilir ama sonrasının artık sezeryan dan farkı yok dikiş ise yine dikiş atılabiliyor, normal doğum doğanın bi kuralı evet ama bazen bebeğin nasıl geleceği de önemli normal normal diye diretip kendine de bebeğe de zarar vermenin bir anlamı yok bence, insanoğlunun doğası normale yatkın ancak artık yaşam koşullarımız normali bile zorlaştırır hale geldi, artık evde tek başına normal doğurabilen kadınlar kadar güçlü değiliz ne yazık ki.

Bekliyorum güzel haberlerini hangisi dhaa iyi bilemedim hem açken zor hem tokken ama yokken dhaa zor oldu
Çoook şükür gördük bebişi ayaklarını oynatıyordu. Parmak emiyodu hiiiç ama hiiç bulantı yok göğüslerim de ağrımıyor benim gibi panik anneler umut olsun

ben doktora kas goz yaparim sezerayn olsun diye madem hersey ayni

Yaaa ne guzel en azindna suan sizde tecrube var

ben doktora kas goz yaparim sezerayn olsun diye madem hersey ayni
Valla ben daha önce doğum yapmadım o yüzden aynıdır diyemem tabi ama ben sezeryan düşünüyorum açıkçası, normalde de açılma olmazsa kesi yapabiliyorlar o da dikiş... ki üstelik oradan geri dönüşü de olmuyor, çok tanıdığım normal diye diye gidip bırak epidural’i genel anestezi ile doğurdu.

ben bi kere dogum hanenin kapisindaydim iceri giren bagiriyodu o beni cok korkutmustu dahada.normal dogumu anmadim

Kanama alanı var kesenin etrafında canım ondan oluyor dediler
Benim de lekenmelerim oluyor canım ama doktorlar içerde bşe göremedi kese etrafı da temiz görünüyor diyorlar iki üç doktora gittim farklı hepsi aynı şeyi söyledi kanama neden oluyor bilmiyorum artık psikolojim bozuldu benim de artık

Çoook şükür gördük bebişi ayaklarını oynatıyordu. Parmak emiyodu hiiiç ama hiiç bulantı yok göğüslerim de ağrımıyor benim gibi panik anneler umut olsun
Yaaa ne güzel gözün aydın canım ne kadarlık parmak emiyor 11.haftan mı Bir de doktor cinsiyet ile ilgili bir yorum yaptı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…