2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ya benim değerlerimde hiçbir sıkıntı çıkmadı benim doktor bana hiçbir ilaç takviye vermedi sadece vitamin d ve folik asit.

Benim sonuçlarıma hiç bakmadı ki sağlık ocağında herşey normal çıktı folik asit yüksekti kadın doğum hiç bakmadan yazdı kan ilacını da kanamam var diye yazdı hiç tahlil sormuyorlar

Benim sonuçlarıma hiç bakmadı ki sağlık ocağında herşey normal çıktı folik asit yüksekti kadın doğum hiç bakmadan yazdı kan ilacını da kanamam var diye yazdı hiç tahlil sormuyorlar
Canım kanaman aktif mi hep mi geliyor leke leke mi

Amin inşallah aynen öğrensek artık birşeyler alsak çok hevesleniyorum

Normalde iyidi hamilelikte yükseldi canim.
Genelde hamilelikte yükselebiliyormuş
Ya benimde çıkabilir o zaman neyse salı günü sağlık ocağına kağıda
Yenidogan icin tabiki alcaz obu 1 yasina kadar kullanabilirim. Sonra montsoriye gecicez kendi yataginda alistircam insalllaah 1 yasindan sonra cok arasdirdim kendi odasina uyumasi gerekiyormua nasip bakalim
Evet odasinda uyurlar tabide kisiden kişiye değişir ben yapamadım ,ayrı odada olduğunda park beşiğin fermuarini açık birakirdim gece uyanıp sallana sallana yanıma gelirdi emmek için sonra yatırmadm ayrı 2 yaşına kadar emzirdim ah ne günler di uyku nedir bilmezdim aklıma geldi yine unutmustum

Günaydın canım gece bende baygın gibi yatıyorum ama sabah çok erken uyanıyorum . Benim sorunum da o gündüz uykum da yok pek gün bitmiyor bana

Bana daa öyle oldu dün. Uykum var ama uyuyamadim gözlerim mosmor şimdi yine yatakdayim ama uyuyamiyorum yine

Benim çocuğum yarım saatte en geç saatte bir emiyordu, böyle olursa da zor olur ayırmak
Evet canm o yüzden bu durum kişiden kisiye değişir bende 2yasi dolana kadsr emzirdim artık geceleri belim ağrıyor di ayrı odada kalk git emzir yatağa geri gel yapsaydım pert olurdum zaten emzirmeyi bıraktığım ve sabaha kadar uyanmadan uyandigimiz gün dünyalar benim olmuştu gerçekten şimdi ikinci de geceleri sagdigim sütü veririm uzun süre tutar daha az kalkar emmek icim diye düşünüyorum bakalım nasıl olucak

Evet bizimkide öyle çantasında duruyor valla mantıklı park beşik
Ahşap besik kullanmis biri olarak cok kullanamadik biz hatta .. :)) besigi kenarda durdu portatif beşik ve ana yatağı kullandik ahşap beşikte uyumadi bizimki.. o yüzden park yatak alcam bende zaten evim küçük.. belki anne yani besik alirim ilk doğduğunda cok panik oluyorum uyuyamıyorum nefes aliyor mu diye bakmaktan . :))

İlk başlarda bana da itici geliyordu bezden poşetten beşik olurmu diye ama bebek doğup zorlukları görünce unutuyorsun görseli senin için hangisi rahatsa ona dönüyorsun senin ve bebeğin için en uygunu neyse onu tercih et canm anne yanida olabilir ilk etapta Chicco nün bir modeli vardı hem anne yani hem beşik oluyordu bak istersen

Canım kanaman aktif mi hep mi geliyor leke leke mi
Geçen hafta çarşamba bardaktan boşaltır gibi oldu Bi kaç gün sürdü durdu sonra kahverengi başladı bu çarşamba kırmızı oldu az az geliyordu bugün de pıhtı siyahımsı geldi

2019 Aralık annelerinin yazdıklarını okudum da doğum hikayelerini gözlerim doldu Bizde böyle olacak mıyız acaba kısmet olur mu, birçoğu normal doğum istemiş gördüğüm kadarıyla ama ben çok korkuyorum normal hiç yapamaz mışım gibi geliyor acı ağrı eşiğim çok düşük, kan bile aldırırken kötü oluyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?

Normal doğum ben de isterim açıkçası ama benim de ağrı eşiğim düşük, sanki yapamazmişim gibi geliyor.

Geçen hafta çarşamba bardaktan boşaltır gibi oldu Bi kaç gün sürdü durdu sonra kahverengi başladı bu çarşamba kırmızı oldu az az geliyordu bugün de pıhtı siyahımsı geldi
Doktorlar ne dedi kese altı kanamaya mı bağladı peki bunu canım

Herhangi bir sıkıntı yoksa normal doğum... Bu Allah'ın insan tabiatina verdiği birşey... Ve kesinlikle en büyük tavsiyem sakin olun bebek ile ilesiminiz cok güzel olsun şimdi bile ruh haliniz yansir... Rahat bir hamilelik rahat bir doğum demek.. Çok dua ve tevekkül de çok önemli.. Ve kesinlikle kimseyi dinlemeyin .. ben 7. Ayimda konusmalardan etkilenip psikolojik çökuntuye girmiştim o zaman cocuk hareketleri kesilmişti.. çocuk etkileniyor ve annem beni istemiyor diye düşünüyor.. sonra kendime geldim toparlandim. Doğum eğitimi zaten cok iyi geldi kesinlikle egitime girin derim.. bilinçli olarak doğum yapiyorsunuz.. sancı asamasinda cocuk nerede birbirinize destek oluyorsunuz bu çok önemli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…