Ya benim değerlerimde hiçbir sıkıntı çıkmadı benim doktor bana hiçbir ilaç takviye vermedi sadece vitamin d ve folik asit.Bugün kan uyuşmazlığı tahlil sonucum için gittim folik asitten baska vitamin kullanmama gerek var mi diye yok dedi. Size dunya vitamin dayamislar... Acaba degerleriniz mi sıkıntılı.. benim ilk cocukta öyleydi kanim 5 e düşmüştü o zaman cok kullandim simdi degerlerim b12 ve d biraz düşük ona da gerek gormedi sanırım.. bilemiyorum virüsten dolayı küçük bir yerdeyim başka yere gitme imkanim yok şu an
Stresli miydi gebeliginizOğlum 3 yaşına kadar gece gündüz uyumadı, çok zorlandım, canı sağolsun, ama bunda bir bebek gibi uyumasını bekliyorum
Günaydın canım gece bende baygın gibi yatıyorum ama sabah çok erken uyanıyorum . Benim sorunum da o gündüz uykum da yok pek gün bitmiyor banaGünaydin hanimlar hayirli cumalar.
Bugun hic iyi uyuyamadim ya hep uyandim durdum :/
Benim sonuçlarıma hiç bakmadı ki sağlık ocağında herşey normal çıktı folik asit yüksekti kadın doğum hiç bakmadan yazdı kan ilacını da kanamam var diye yazdı hiç tahlil sormuyorlarBugün kan uyuşmazlığı tahlil sonucum için gittim folik asitten baska vitamin kullanmama gerek var mi diye yok dedi. Size dunya vitamin dayamislar... Acaba degerleriniz mi sıkıntılı.. benim ilk cocukta öyleydi kanim 5 e düşmüştü o zaman cok kullandim simdi degerlerim b12 ve d biraz düşük ona da gerek gormedi sanırım.. bilemiyorum virüsten dolayı küçük bir yerdeyim başka yere gitme imkanim yok şu an
Canım kanaman aktif mi hep mi geliyor leke leke miBenim sonuçlarıma hiç bakmadı ki sağlık ocağında herşey normal çıktı folik asit yüksekti kadın doğum hiç bakmadan yazdı kan ilacını da kanamam var diye yazdı hiç tahlil sormuyorlar
Amin inşallah aynen öğrensek artık birşeyler alsak çok hevesleniyorumBen de inşallah yatak odasında kullanmak için sepet beşik istiyorum, odasına da büyük ahşap beşik koyulur orada 2-3 yaşına kadar yatar sonra ikea'nin büyüyen yataklarindan alınır diye düşündüm. Ama sepet beşik yerine direkt büyük beşikte yatak odasında yatirip sonra büyüyen yatak da alabilirim. Hayırlısıyla cinsiyetleri öğrenip alışveriş yapabilecegimiz aylar gelsin inşaallah
Ya benimde çıkabilir o zaman neyse salı günü sağlık ocağına kağıdaNormalde iyidi hamilelikte yükseldi canim.
Genelde hamilelikte yükselebiliyormuş
Evet odasinda uyurlar tabide kisiden kişiye değişir ben yapamadım ,ayrı odada olduğunda park beşiğin fermuarini açık birakirdim gece uyanıp sallana sallana yanıma gelirdi emmek için sonra yatırmadm ayrı 2 yaşına kadar emzirdim ah ne günler di uyku nedir bilmezdimYenidogan icin tabiki alcaz obu 1 yasina kadar kullanabilirim. Sonra montsoriye gecicez kendi yataginda alistircam insalllaah 1 yasindan sonra cok arasdirdim kendi odasina uyumasi gerekiyormua nasip bakalim❤
Günaydın canım gece bende baygın gibi yatıyorum ama sabah çok erken uyanıyorum . Benim sorunum da o gündüz uykum da yok pek gün bitmiyor bana
Evet bizimkide öyle çantasında duruyor valla mantıklı park beşikallah nasip ederse ben sadece park yatak alcam ilk oglumda onu almistim cok memnun kalmistim hala daha duruyo katladim cantada duruyodu en son
Telefonda oyun oynayınca bşe izleyince gözlerim yoruluyor kapatıyorum canım dene bakalımBana daa öyle oldu dün. Uykum var ama uyuyamadim gözlerim mosmorşimdi yine yatakdayim ama uyuyamiyorum yine
Evet canm o yüzden bu durum kişiden kisiye değişir bende 2yasi dolana kadsr emzirdim artık geceleri belim ağrıyor di ayrı odada kalk git emzir yatağa geri gel yapsaydım pert olurdum zaten emzirmeyi bıraktığım ve sabaha kadar uyanmadan uyandigimiz gün dünyalar benim olmuştu gerçektenBenim çocuğum yarım saatte en geç saatte bir emiyordu, böyle olursa da zor olur ayırmak
Ahşap besik kullanmis biri olarak cok kullanamadik biz hatta .. :)) besigi kenarda durdu portatif beşik ve ana yatağı kullandik ahşap beşikte uyumadi bizimki.. o yüzden park yatak alcam bende zaten evim küçük.. belki anne yani besik alirim ilk doğduğunda cok panik oluyorum uyuyamıyorum nefes aliyor mu diye bakmaktan . :))Evet bizimkide öyle çantasında duruyor valla mantıklı park beşik
Telefonda oyun oynayınca bşe izleyince gözlerim yoruluyor kapatıyorum canım dene bakalım
İlk başlarda bana da itici geliyordu bezden poşetten beşik olurmu diye ama bebek doğup zorlukları görünce unutuyorsun görseli senin için hangisi rahatsa ona dönüyorsunAhşap besik kullanmis biri olarak cok kullanamadik biz hatta .. :)) besigi kenarda durdu portatif beşik ve ana yatağı kullandik ahşap beşikte uyumadi bizimki.. o yüzden park yatak alcam bende zaten evim küçük.. belki anne yani besik alirim ilk doğduğunda cok panik oluyorum uyuyamıyorum nefes aliyor mu diye bakmaktan . :))
Geçen hafta çarşamba bardaktan boşaltır gibi oldu Bi kaç gün sürdü durdu sonra kahverengi başladı bu çarşamba kırmızı oldu az az geliyordu bugün de pıhtı siyahımsı geldiCanım kanaman aktif mi hep mi geliyor leke leke mi
Normal doğum ben de isterim açıkçası ama benim de ağrı eşiğim düşük, sanki yapamazmişim gibi geliyor.2019 Aralık annelerinin yazdıklarını okudum da doğum hikayelerini gözlerim dolduBizde böyle olacak mıyız acaba kısmet olur mu, birçoğu normal doğum istemiş gördüğüm kadarıyla ama ben çok korkuyorum normal hiç yapamaz mışım gibi geliyor acı ağrı eşiğim çok düşük, kan bile aldırırken kötü oluyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
Doktorlar ne dedi kese altı kanamaya mı bağladı peki bunu canımGeçen hafta çarşamba bardaktan boşaltır gibi oldu Bi kaç gün sürdü durdu sonra kahverengi başladı bu çarşamba kırmızı oldu az az geliyordu bugün de pıhtı siyahımsı geldi
Herhangi bir sıkıntı yoksa normal doğum... Bu Allah'ın insan tabiatina verdiği birşey... Ve kesinlikle en büyük tavsiyem sakin olun bebek ile ilesiminiz cok güzel olsun şimdi bile ruh haliniz yansir... Rahat bir hamilelik rahat bir doğum demek.. Çok dua ve tevekkül de çok önemli.. Ve kesinlikle kimseyi dinlemeyin .. ben 7. Ayimda konusmalardan etkilenip psikolojik çökuntuye girmiştim o zaman cocuk hareketleri kesilmişti.. çocuk etkileniyor ve annem beni istemiyor diye düşünüyor.. sonra kendime geldim toparlandim. Doğum eğitimi zaten cok iyi geldi kesinlikle egitime girin derim.. bilinçli olarak doğum yapiyorsunuz.. sancı asamasinda cocuk nerede birbirinize destek oluyorsunuz bu çok önemli...2019 Aralık annelerinin yazdıklarını okudum da doğum hikayelerini gözlerim dolduBizde böyle olacak mıyız acaba kısmet olur mu, birçoğu normal doğum istemiş gördüğüm kadarıyla ama ben çok korkuyorum normal hiç yapamaz mışım gibi geliyor acı ağrı eşiğim çok düşük, kan bile aldırırken kötü oluyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?