- 10 Mayıs 2020
- 645
- 675
- 18
- 30
Zaten yarin randevu günü kanama yok acikahve akinti varKanaman varsa git canim.doktora bekleme
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten yarin randevu günü kanama yok acikahve akinti varKanaman varsa git canim.doktora bekleme
Yok bazilari yapmak istemiyor. Zorunlu değil tabiki gen testi.ikili üçlü testte zorunlu değil... Kan alınıyor canim anneden.bana 1 hafta sonra gıdıp yaptır dedı , 11 haftamda olmus olucam kısmet olursa .
Bu testı kan alarak yapmıyorlar mı ? mutlaka herkesın yapması gerekıyor dıye bılıyordum ben ınternetten okudugum kadarıyla .
Kesinlkle bir zararı yokultrasona girmenın bebege bır zararı varmıdır sızce ?
Xeyirlisi canım. Dünen sen leke diyince anlamıştım. Üzmemek için demedim bişey. Sağlıksız zaten üzme kendini çok. Benim sağlıksız hamileliğimde kürtaj olduğum gün üzüldüm ama bebek falan oluşmadığı için de çok da üzülmedim demekki sağlıksız diye, kalbi falan atsa çok üzülürdüm. Rabbim yardımcın olsun. Kürtajı da vakumlu iste mutlaka. Qaşıma kürtajlardan sonra hasar kalabilir ALLAH korusun.Lekeler tundlesti yarin gidiyorum kurtaj olacak gibi hissediyorum
Evet canım 10.haftası ama henüz bebek yok.o ne demek ki embriyo ne bildigim kadariyla bebis degilmiydi
Xeyirlisi canım. Dünen sen leke diyince anlamıştım. Üzmemek için demedim bişey. Sağlıksız zaten üzme kendini çok. Benim sağlıksız hamileliğimde kürtaj olduğum gün üzüldüm ama bebek falan oluşmadığı için de çok da üzülmedim demekki sağlıksız diye, kalbi falan atsa çok üzülürdüm. Rabbim yardımcın olsun. Kürtajı da vakumlu iste mutlaka. Qaşıma kürtajlardan sonra hasar kalabilir ALLAH korusun.
Rabbim tez zamanda hayırlısıyla sağlıklı bir evlat nasip etsin üzme kendini
SaolasinRabbim tez zamanda hayırlısıyla sağlıklı bir evlat nasip etsin üzme kendini
Üzülme desekte üzüleceksin canım vakti zamanı bu zaman değilmiş demek ki daha iyi bir zamanda olur belki hakkında hayırlısıyla en kısa zamanda olsun inşallah10haftalik hamileyim embrion olusmuyor![]()
SaolasinÜzülme desekte üzüleceksin canım vakti zamanı bu zaman değilmiş demek ki daha iyi bir zamanda olur belki hakkında hayırlısıyla en kısa zamanda olsun inşallah
Hakkında hayırlısı olsun vakti zamanı vardır elbet. Umudunu hiç kaybetme
Üzülme Rabbim tekrar sağlıklı evlat verir canım. İnan bana ben kürtaj olucağımı anladığım gün telefonumdan tüm o bebeğe dair falan herşeyi sildim, evde patik ördüydüm eve gider gitmez o patiği kaldım, o gün bitirdim herşeyi. İnan çabuk atlatıyorsun
Ben gecen hafta cok uygulama indirmistim hepsini sildim karnimi cekmistim sildimÜzülme Rabbim tekrar sağlıklı evlat verir canım. İnan bana ben kürtaj olucağımı anladığım gün telefonumdan tüm o bebeğe dair falan herşeyi sildim, evde patik ördüydüm eve gider gitmez o patiği kaldım, o gün bitirdim herşeyi. İnan çabuk atlatıyorsun
İnan ben de yaptım onların hepsini. Seni çok iyi anlıyorum. İnşallah benim gibi çabuk atlatırsın.Ben gecen hafta cok uygulama indirmistim hepsini sildim karnimi cekmistim sildim
Kahve akıntı içerde biriken eski kan geliyor. Benim var ama başından beri kanamam var benim kanamanın arkasından kuruyan eski kan kahve geliyordu bende canım seninkini bilemedim dinlen bol bol iş yapma bşe olmaz inşallah9.haftadayım ve sabahtır az az leke geliyor kahverengi doktora gittim açık renk kızmızı olursa o zman sıkıntı dedi kalp atışlarını dinletti gayet iyi dedi ama hala kahverengi akıntım devam ediyor başına
gelen var mı
Iyi haberler ile gelmeni cok.isterim insalllaaah canimZaten yarin randevu günü kanama yok acikahve akinti var
Hekime getmelisenPihtiya döndü artik düşük yapiyorum![]()