• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
bana 1 hafta sonra gıdıp yaptır dedı , 11 haftamda olmus olucam kısmet olursa .
Bu testı kan alarak yapmıyorlar mı ? mutlaka herkesın yapması gerekıyor dıye bılıyordum ben ınternetten okudugum kadarıyla .
Yok bazilari yapmak istemiyor. Zorunlu değil tabiki gen testi.ikili üçlü testte zorunlu değil... Kan alınıyor canim anneden.

Lekeler tundlesti yarin gidiyorum kurtaj olacak gibi hissediyorum
Xeyirlisi canım. Dünen sen leke diyince anlamıştım. Üzmemek için demedim bişey. Sağlıksız zaten üzme kendini çok. Benim sağlıksız hamileliğimde kürtaj olduğum gün üzüldüm ama bebek falan oluşmadığı için de çok da üzülmedim demekki sağlıksız diye, kalbi falan atsa çok üzülürdüm. Rabbim yardımcın olsun. Kürtajı da vakumlu iste mutlaka. Qaşıma kürtajlardan sonra hasar kalabilir ALLAH korusun.

Xeyirlisi canım. Dünen sen leke diyince anlamıştım. Üzmemek için demedim bişey. Sağlıksız zaten üzme kendini çok. Benim sağlıksız hamileliğimde kürtaj olduğum gün üzüldüm ama bebek falan oluşmadığı için de çok da üzülmedim demekki sağlıksız diye, kalbi falan atsa çok üzülürdüm. Rabbim yardımcın olsun. Kürtajı da vakumlu iste mutlaka. Qaşıma kürtajlardan sonra hasar kalabilir ALLAH korusun.
😔

Kimsenin almadığı kokuları almaya başladım 10. Haftadan beri daha erken olması gerekirdi diye düşünüyorum 🤔

Üzülme Rabbim tekrar sağlıklı evlat verir canım. İnan bana ben kürtaj olucağımı anladığım gün telefonumdan tüm o bebeğe dair falan herşeyi sildim, evde patik ördüydüm eve gider gitmez o patiği kaldım, o gün bitirdim herşeyi. İnan çabuk atlatıyorsun

9.haftadayım ve sabahtır az az leke geliyor kahverengi doktora gittim açık renk kızmızı olursa o zman sıkıntı dedi kalp atışlarını dinletti gayet iyi dedi ama hala kahverengi akıntım devam ediyor başına
gelen var mı

Üzülme Rabbim tekrar sağlıklı evlat verir canım. İnan bana ben kürtaj olucağımı anladığım gün telefonumdan tüm o bebeğe dair falan herşeyi sildim, evde patik ördüydüm eve gider gitmez o patiği kaldım, o gün bitirdim herşeyi. İnan çabuk atlatıyorsun
Ben gecen hafta cok uygulama indirmistim hepsini sildim karnimi cekmistim sildim

9.haftadayım ve sabahtır az az leke geliyor kahverengi doktora gittim açık renk kızmızı olursa o zman sıkıntı dedi kalp atışlarını dinletti gayet iyi dedi ama hala kahverengi akıntım devam ediyor başına
gelen var mı
Kahve akıntı içerde biriken eski kan geliyor. Benim var ama başından beri kanamam var benim kanamanın arkasından kuruyan eski kan kahve geliyordu bende canım seninkini bilemedim dinlen bol bol iş yapma bşe olmaz inşallah

Back
X