2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Fatımacığım seni çok iyi anlıyorum bende ilk hamileliğimde 7ci haftamda gittiğimde gelişiminin durdurduğunu öğrendim. Bu sefer gittiğimde kalbim çıkacaktı yerinden. Gittim gördüm minişimi çok şükür. Sen de güzel haberlerle geleceksin inşallah kötüyü aklından çıkar

istedigin kadar yadirgayabilirsin sorun yok sekerim isin sakasini soylemistim ben sende mesajinda garipsiyodum demistin o açidan kullanmistim kusura bakmayin bende art niyet yoktu siz oyle anlamissiniz

Benim de Pantalonlarım olmuyor yaa. Fermuarı düğmesi açık pantalon giyiyorum kapalı olduğum için tunikler örtüyor belli olmuyor
son 3 haftadir dugmeyle deligi arasinda paket lastigi takiyodum uzerimede tunik tarzi ceket giyiyodum belli etmemeye calisiyodum hMile pantolonu aldim defactodan rahatlarim artik totomda buyumus

İnşallah dualarınıza çok inanıyorum Rabbim müslümanın müslümana duasını çok seviyor sağolun teşekkür ederim

son 3 haftadir dugmeyle deligi arasinda paket lastigi takiyodum uzerimede tunik tarzi ceket giyiyodum belli etmemeye calisiyodum hMile pantolonu aldim defactodan rahatlarim artik totomda buyumus
Ben de alcam inşallah ama dışarıya çıktığımm yok ki. Kahrolası virüs bitse tam anlamıyla artık ya

dur canim sakin ol allahin izniyle bebegin seninledir haklisin insan korkuyo haliyle ama allah ne derse o olur kotuyu dusunme sen kafani dagit

Ben de alcam inşallah ama dışarıya çıktığımm yok ki. Kahrolası virüs bitse tam anlamıyla artık ya
ben mecburdum aslinda ya ise gidiyorum donum duscek nerdeyse ama dolmuslar tiklim tiklimdi belediye otobusleri bostu ona bindim rengim atti bulantidan tısss tıss diyoya midemi kaldiriyo

ben mecburdum aslinda ya ise gidiyorum donum duscek nerdeyse ama dolmuslar tiklim tiklimdi belediye otobusleri bostu ona bindim rengim atti bulantidan tısss tıss diyoya midemi kaldiriyo
Bizim burda ayın 1 de açılacakmış gerçi şuan zaruri ihtiyaç yok , sen çalışıyon canim zatem ne zamandır bekliyodun iyi oldu senin için

Tıss tısstan da mı miden kalkıyor kız yaa bizim içimiz çok zor yaw

Temp nece olmalidi yuksek yoxsa ?hekime gedende olcurdulee 37.5 cixirdi
Yok şimdi yükselebilir. 39 falan olur. 40 olsa ALLAH korusun olmasın, artık acilen gitmen lazım. Men lekelenmem devam ederken eve gidicem dedim doktorlar gece evde düşük yaparsan tam açılmaybilir ateşin yükselir acillik olursun demişlerdi. Bizde ondan riske atmadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…