2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Aa şimdi anladım ben hep beraber bir gün içinde yapılıyor diye düşündüm, neden öyle ayrı günlerde oluyor ki detaylı ultrason için de gün mu veriyorlar ki

Sen hangi sehirdesin canım bizde buralarda doniyoruz ben hala polarlarla geziyorum evde ve kaloriferler hala yaniyor aksamlari ben biraz kutuplarda kalıyorum sanırım
Mayıs ayında bende hiç yakmadim bugün de çok çok sıcaktı mutfak halısını felan hep kaldirdim yanıyor ayaklarım

Mayıs ayında bende hiç yakmadim bugün de çok çok sıcaktı mutfak halısını felan hep kaldirdim yanıyor ayaklarım
Ah canım ne güzel bizin yanmasa donarız geçen gün bi arıza olmuş 1 saat geç yaktılar (merkezi sistem) evde hemen elektrikli sobayı açtık donuyoruz biz

Aa şimdi anladım ben hep beraber bir gün içinde yapılıyor diye düşündüm, neden öyle ayrı günlerde oluyor ki detaylı ultrason için de gün mu veriyorlar ki
Canım her test farklı haftalarda ypiliyor. Detaylı ultrasonda bebeğin iç organları, el ve ayakları gibi adı üzerinde detayli bir inceleme oluyor. Bunun olabilmesi icin de bebeğin buyuk oranda organlarinin gelişmesi lazım. İkili testte ultrsonda bebeğin burun kemiğine ve ense kalınlığına bakılıyor , bir de anneden kan örneği alınıp risk tablosu çıkarılıyor. Bebek down sendromlu denilirse bazı kişiler bebeği aldirmk isteyebilir diye. Ayrıca kesin bu bebek yaşamaz veya down sendromlu denilen bebeklerin sorunsuz doğduğu örnekleri de çok fazla. Benim yakın bir arkadasimin bebeği için ikili testte bebeğin burnu yok demişlerdi , arkadaşımın hamileliği kötü geçmişti ama çok şükür çocuk sapsaglm doğdu okul gidecek yaşta suan.

Son düzenleme:
Her gece aynı şey eşime sandviç hazırlarken sahur için benim de canım çekiyor zaten bu hamileligim de en çok tükettiğim mideme iyi gelen sey sanki oruç tutacak gibi bende oturup sandviç yiyorum

Kızlar benim karnimda iki gundur sanki sertlesmevar gibi. Göbeğimi içime ekmek istedigimde tam çekemiyorum. Dün gece yüz üstü yatamadım rahatsız oldu karnım. Bir de ben geceleri normalde hiç wc için uyanmazdim ama artik 2-3 kez uyaniyorum.

Bende aynısıyım ben şort üstü yatamam ama artık yüzüstü yatamıyorum ve bu tabi çok rahatsız edici bir de nefes almakta zorlaniyorum ben kilo alıyorum ondan mı acaba

Bende aynısıyım ben şort üstü yatamam ama artık yüzüstü yatamıyorum ve bu tabi çok rahatsız edici bir de nefes almakta zorlaniyorum ben kilo alıyorum ondan mı acaba
Ben de sırt üstü hiç yatamam, artık sağa ve sola dönerek yatmaya çalışıyorum. Bir de ben 3 günde bir Pruluton iğne vuruluyorum kalçadan. O iğne de acayip ağrı yapıyor kalçada. Yatarken, otururken çok ağrıyor iğne yerleri. Hergun Göbekten vurduğum igneler de var tabii... Şikayet etmek istemiyorum asla tabii buna şükürler olsun bebegim sağlıklı olsun ağrıya acıya razıyım.

Normal artık bendede var çok ufak değişiklikler

Ben aslen göçmenim canım. Trakyaliyim, anneannem ve dedem Babaeski'de yaşıyor. Sen Lüleburgaz deyince onlar geldi aklıma. Her yer çiçek açmış, ağaçlar ywsermis mis gibi olmuş Trakya. Çok özledim...
Bizde göçmeniz kuzum çok güzel buralar dediğin gibi mis gibi kokuyor heryerler sen b.şehirdemisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…