allah yardmcin olsun. uzulme dememizle olmuyor biliyorum. insan kahroluyor. ama yilma. muhakkak vardir allahn bi bildigi. gene denersiniz esin ve sen mutlu ve saglikli olduktan sonra olur kuzum.allah yarfmcin olsn tekrar
viiiiiyyyy bugun ilk defa otobuste hamileyim diye yer werildi bana be bu arada hamile pantolonlari tisortleri aldim saglikli gunlerde hiymek nasip olur insallah
viiiiiyyyy bugun ilk defa otobuste hamileyim diye yer werildi bana be bu arada hamile pantolonlari tisortleri aldim saglikli gunlerde hiymek nasip olur insallah
Bayanlar yarın sabah 10da doktor muayenem var. Daha önce bu haftalarda kalbi durmuş kaybetmiştim bebeğimi. İnşallah bebeğim yaşıyordur çok korkuyorum kötüye kendimi o kadar hazırladım ki öldü derse ne derim diye bile düşünüyorum. O yüzden dualarınıza çok ihtiyacım var ismen hatta ismim Fatıma. Edenlerden Allah şimdiden razı olsun
Bayanlar yarın sabah 10da doktor muayenem var. Daha önce bu haftalarda kalbi durmuş kaybetmiştim bebeğimi. İnşallah bebeğim yaşıyordur çok korkuyorum kötüye kendimi o kadar hazırladım ki öldü derse ne derim diye bile düşünüyorum. O yüzden dualarınıza çok ihtiyacım var ismen hatta ismim Fatıma. Edenlerden Allah şimdiden razı olsun
Bwnde ondan bahsediyorum detaylı ultrasonla testler aynı zamanda yapılmıyor ama test yaptırırken normal ultrason tabiki yaptırabilirsin zaten ense kalınlığına falan bakılıyor o yüzden normal ultrasona girmeniz gerek benim bahsettiğim detaylı ultrason için beklemeniz gerek demek istemiştim isteyen ne kadar test varsa yaptırabilir tercih meselesi :)
Keyfimden yapıyorum zaten bende bayılıyorum o kokuların beni rahatsız etmesine fikir beyan edip sizin gibi tuhaf bir tepki almak da ilginç her insan farklıdır ilk defa duymanız onun olmadığı anlamına gelmez bende sizi yadırgadım üslubunuzdan dolayı