2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bayanlar yarın sabah 10da doktor muayenem var. Daha önce bu haftalarda kalbi durmuş kaybetmiştim bebeğimi. İnşallah bebeğim yaşıyordur çok korkuyorum kötüye kendimi o kadar hazırladım ki öldü derse ne derim diye bile düşünüyorum. O yüzden dualarınıza çok ihtiyacım var ismen hatta ismim Fatıma. Edenlerden Allah şimdiden razı olsun

Allahtan gelene başımız kıldan ince hakkınızds hayırlısı olsun inşallah bi sorun çıkmaz.

ben hem kan hemde ultrason yaptırırım demek ıstemıstım aslında :)

cevaplar ıcın tesekkurler kızlar
Bwnde ondan bahsediyorum detaylı ultrasonla testler aynı zamanda yapılmıyor ama test yaptırırken normal ultrason tabiki yaptırabilirsin zaten ense kalınlığına falan bakılıyor o yüzden normal ultrasona girmeniz gerek benim bahsettiğim detaylı ultrason için beklemeniz gerek demek istemiştim isteyen ne kadar test varsa yaptırabilir tercih meselesi :)

Son düzenleme:
we simdi bende seni garipsiyorum
Keyfimden yapıyorum zaten bende bayılıyorum o kokuların beni rahatsız etmesine fikir beyan edip sizin gibi tuhaf bir tepki almak da ilginç her insan farklıdır ilk defa duymanız onun olmadığı anlamına gelmez bende sizi yadırgadım üslubunuzdan dolayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…