2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Çıplak ayakla dolaşmayın kuzum hasta edersiniz kendinizi
Terlik giymeden yapamıyorum hepte kışlık yumuşak terkiklerle rahat ettigimden yakıyor mutfagim çok büyük temizlik yapamıyorum bu ara böyle halıyı kaldirinca çok rahat oldu

Ben aslen göçmenim canım. Trakyaliyim, anneannem ve dedem Babaeski'de yaşıyor. Sen Lüleburgaz deyince onlar geldi aklıma. Her yer çiçek açmış, ağaçlar ywsermis mis gibi olmuş Trakya. Çok özledim...
Evet heryer yemyeşil balkona cikiyorum missss gibi kokuyor birde ıhlamurlar actimi o koku nasıl huzur veriyor Trakya bu konuda çok güzel merkez de olmama rağmen bu kadar ağacın ve meyve ağaçlarının olması mutluluk veriyor büyük şehirde görmek çok çok zor

Kizlar cok qarip bi durum dun 3kere pihti gelince dus aldim hazirlikli gideyim doktora diye ondan sonra da gece boyunca da hicbisey gelmedi kahve akinti bile gelmedi doktora gidiyorum bu ne Boyle bisey anlamadım hic bi sekilde az da olsa ağrım da yok

İnşallah güzel haberler alırsın doktordan

Nerdesiniz merak ettim.

Günaydin Hanimlar, ay dün isten sonra öyle pert olmusum ki uyuyakalmisim koltukta biraz. 1,5 Saat sonra uyandim ama bir türlü ayilamadim kalkamadim. Sonra mecbur eve birseyler almam lazimdi yemeklik gittim hemen yandaki marketten birsey alip geldim. Ama sürekli esneme göz yanmasi ani uykulama ile savastim ya...zzzZZzzz....

Simdi bide gel calis

O WC olayini ben gecen persembeden beri yasiyorum. Gece 3 kere kalkiyorum hep de ayni saatlerde...
Galiba o yüzden hep yorgunum

Walla şu sira migde bulantısı WC uyku kontrol dört gözle bekliyorum cinsiyet cokkkk merak ediyorum

Ben de aynı şekildeyim hatta karnım aç olmasına rağmen göbeğim çıkık içime normalde çok çekebilirdim şimdi hiç çekemiyorum herhalde bebekten dolayı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…