• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
O doktoru bende takip ediyorum canım hatta uygulaması bile var gebelik takibi ama ankarada oturuyorum çok tatlı bayan ve takipçisi çok evet
Kızlar Banu çiftçi nin gebelik takibi uygulamasını mutlaka indirin doktora sorabileceğiniz aklınıza gelebilecek her soruyu yanıtladığı bilgilendirme videoları var çok da yararlı üstelik

o istek bendede war ya🙈😂ama ter kokusunda igrenmeye basladim sanki 🤔adam surekli banyo yapiyo kuru olarak gecirdigi gunu yok😂😂
Yok benimki terlemez hiç. Bide ben onun kendi kokusuna aşık olduğum için şimdi iki kat alıyorum o kokuyu o yüzden duramıyorum 😂😂😂 sarılınca tersliyorum dön arkanı uyu diye napayım bana da yazzzıııkk 😂😂

Alıştım güzel olmuş böyle herkesin bir arada olması yakın tarihler olunca sorulara verilen yanıtlar daha çok yardımcı oluyor begendim 😊😊
Evet tatlım burda aynı geminin yolcularıyız hepimiz 😍 o yüzden bizi bir birimizden iyi kimse anlayamaz 🤗

Bende genel anlamda istek yok galiba siz yazdıkça kendimden şüphe ettim 😆😆😆
Bazılarında ters tepebiliyor. Hiç istek olmuyor. Am arkadaşların da dediği gibi sanırım uzunca ara verdiğim içindir bende o istek 😂

Olmuyo ya içinde bi can taşırken mutlaka tedirgin oluyosun , benımki benden daha çok korkuyo şu 12 hafta geçse rahatlıcaz biraz :halay:
Ay inanırmısın bende 12.hafta bi geçse sağ salim diyorum. Sanki birazcık rahatlarım hamileliğe daha iyi adapte olurum gibime geliyor canım 🤗

Yok yok korunuyoruz canım. Zaten 3 4 gün de bir oluyo eşim de ister istemez tedirgin oluyo bide biz daha 1 yıllık evliyiz o yüzden ben cok erteleyemiyorum 😊
Evet canım yeni evli olunca daha da zor. Benim arkadaşım düğün gecesi hamile kaldı ve hamileliğini öğrendiğinden doğurana kadar yapmadılar. Deli misin dedim yeni evlisiniz. Yok biz artık arkadaşız ya dedi 😂 nasıl durdular hiç anlamıyorum. Risk de yoktu. Korktular bişey olur diye

Bende oyle diom hatta yapin derse bile korkarim bisi olursa die ya en iyisi daha beklemek bebek icin hergun ikiski yaptığımız gunlere degsin nabayim😂
Aynen ya 4 senedir uğraşıyoruz hergün. 😂
Ama hamileyken yapmak bebek için çok iyi tabi ilerki zamanlarda. O birliktelikten bebek de mutlu oluyor diye okuduydum bi yerde. O aşk bebeğe de geçiyor ❤️

Kızlar bu arada ben şimdiden gobegime ve göğüslerime nemlendirici sürmeye başladım kuru ve beyaz cildim olduğu için daha çabuk çatlayabilirmişim. O yüzden şimdiden basladim
Aaaa kuzum ben de göğüslerim için istiyorum ya benim de cildim çok çabuk çatlıyor. Hangi kremi kullanıyorsun? Doktorun mu dedi? Ne sıklıkta kullanıyorsun?

O doktoru bende takip ediyorum canım hatta uygulaması bile var gebelik takibi ama ankarada oturuyorum çok tatlı bayan ve takipçisi çok evet
Ya ben bayılıyorum Banu Çiftçiye. Türkiyede olsam onun yanına giderdim. Böyle bi tatlılık yok ya 😍

Back
X