- 12 Mart 2020
- 4.385
- 6.633
- 108
Ya şöyle birşey var babayla ne kadar yakın olursa olsun kız çocugu ergenlikten sonra öyle herşeyi anlatamıyor babasına şahsen ben babama herkesten çok düşkündüm babam evde olmasın gitmezdim eve aylarca yurtta kalırdım ama öyle sevgili arkadaş vs konuları anlatamıyorsun ne kadar arkadaş gibi olsan da çekiniyorsun anneye öyle olmuyor gerçi ben anneme de anlatamadım annem pek öyle biri degildi ha babam desen o da sonradan en büyük hayalkırıklıgım oldu babaya çok düşkün olmak da iyi birşey degil galibaÇok sağol canım benim o senin gönlünün güzelliği❤
Güldür güldürde sivasla ilgili çok skeç var çok severim ben de onların sayesinde tanıdım. Bide düğün dernek filmi sanırım Sivas'taydı. Çok severim çok tatlılar
Evet ben de kocama diyorum senle oynar arkadaş gibi ama düşüncelerini sıkıntısını bana anlatsın isterim. Çocuk babasıyla öyle çok rahat konuşmamalı herşeyi heleki kız çocuğu. Ben öyle büyüdüm yani. Babasıyla ne kadar arkadaş olsa da mesafeyi de korumalı bana göre.öyle ilişkiler daha iyi oluyor bence
Jenital bölge için olan epilasyonlardan mı? Jilete nefret ediyorum ama başka yolum yok gibi. Benim epilasyonum kökünden çıkarıyor bacağıma bile eskiden zor kullanırken şimdi hiçbir yerime kullanamam onuBen epilasyon ile yapıyorum genetal bölgeyi öyle daha temiz oluyor jilet kalınlaştırır canım kullanma bence ben eşime tüy dökücü kullanıyorumçok komik oluyor ama adamı zorla banyoya sokuyorum o tüyler gidecek diye
Özelemi gidicen canım medikentte sevgin bey var bi araştırEvet aynısını yazdı canm ama bence bu zamana kadar bakılmamasi bir ihtimal şuan doktor arayisindayim kesinlikle degistiricem doktoru
Benimki de öyle kökünden çıkarıyor ama alışıyorsun ilk alınca çok acıyor ama sonradan vücut alışıyor aynı kaş almak gibi hissetmiyorsun ben biraz da acıya dayanıklıyım pek acımam canıma veriyorum son hıza beş dk da tamam oluyor herşeyJenital bölge için olan epilasyonlardan mı? Jilete nefret ediyorum ama başka yolum yok gibi. Benim epilasyonum kökünden çıkarıyor bacağıma bile eskiden zor kullanırken şimdi hiçbir yerime kullanamam onu
Ben de çok aşırı düşkünüm babama. O da bana. Birbirimizin herşeyiyiz. Benim de bi ara büyük hayalkırıklığım oldu. Ama sonra hallettik çok şükür. Ben çok sevmeme rağmen çok çekinirim çocukluktan beri öyle büyüdüm. Bi sıkıntım falan olursa anneme söylerim o anlatır babamaYa şöyle birşey var babayla ne kadar yakın olursa olsun kız çocugu ergenlikten sonra öyle herşeyi anlatamıyor babasına şahsen ben babama herkesten çok düşkündüm babam evde olmasın gitmezdim eve aylarca yurtta kalırdım ama öyle sevgili arkadaş vs konuları anlatamıyorsun ne kadar arkadaş gibi olsan da çekiniyorsun anneye öyle olmuyor gerçi ben anneme de anlatamadım annem pek öyle biri degildi ha babam desen o da sonradan en büyük hayalkırıklıgım oldu babaya çok düşkün olmak da iyi birşey degil galiba
Heeyyy maşallah nasıl yapıyorsun yaa ben sapla kaş bıyık aldırınca da ölüyorum ağrıdan. Dayanıklıyımdır acıya ala o acı direkt sinirime dokunuyorBenimki de öyle kökünden çıkarıyor ama alışıyorsun ilk alınca çok acıyor ama sonradan vücut alışıyor aynı kaş almak gibi hissetmiyorsun ben biraz da acıya dayanıklıyım pek acımam canıma veriyorum son hıza beş dk da tamam oluyor herşey
Biz halletmedik çünkü halledebilecegim birşey degil onu ne kadar seversem seveyim eskisi gibi bakamıyorum yüzüne o kadar kötü ki en sevdigine uzak durmak zorunda olman affedememek bazen çok özlüyorum ona sarılmayı şakalaşmayı biz öyle yakındık ki çocuklar gibi oynardık yatakta saatlerce boguşurduk Bildigin ama herşey alt üst oldu babam yüzündenBen de çok aşırı düşkünüm babama. O da bana. Birbirimizin herşeyiyiz. Benim de bi ara büyük hayalkırıklığım oldu. Ama sonra hallettik çok şükür. Ben çok sevmeme rağmen çok çekinirim çocukluktan beri öyle büyüdüm. Bi sıkıntım falan olursa anneme söylerim o anlatır babama
Dayanıyorum valla hatta hiç acımıyor desem yeridir ben kaş bıyık vs de evde kendim iple alırım acıyı seviyorum sanırım çok var bende böyle şeyler kendi yarasına dikiş atan biriyim öyle büyüdük yaramızı kendimiz sardık annem köyde işten bize pek bakmadı ondan kendi göbegimizi kendimiz kestik hepHeeyyy maşallah nasıl yapıyorsun yaa ben sapla kaş bıyık aldırınca da ölüyorum ağrıdan. Dayanıklıyımdır acıya ala o acı direkt sinirime dokunuyor
Kuzum bence affedilmeyecek şey yok ya. Benimki de çok büyük bir şeydi günlerce ağladım neler çektim. Bidaha yüzüne bakmıycam dedim. Büyükler de hata yapıyor maalesef. Önemli olan içinde affetmek. İnşallah herşey yoluna girer canımBiz halletmedik çünkü halledebilecegim birşey degil onu ne kadar seversem seveyim eskisi gibi bakamıyorum yüzüne o kadar kötü ki en sevdigine uzak durmak zorunda olman affedememek bazen çok özlüyorum ona sarılmayı şakalaşmayı biz öyle yakındık ki çocuklar gibi oynardık yatakta saatlerce boguşurduk Bildigin ama herşey alt üst oldu babam yüzünden
Yaramı ben de dikerim ya ben belimden ameliyat oldum bi kaç iğne vurdular belime uyuşturma amaçlı ama uyuşmamıştı hepsini hissettim. Acıya alışığım ama o tüy gerçekten sinirlerimi bozuyorDayanıyorum valla hatta hiç acımıyor desem yeridir ben kaş bıyık vs de evde kendim iple alırım acıyı seviyorum sanırım çok var bende böyle şeyler kendi yarasına dikiş atan biriyim öyle büyüdük yaramızı kendimiz sardık annem köyde işten bize pek bakmadı ondan kendi göbegimizi kendimiz kestik hep
Bakti acaba önceden normalmiydi canim bilmiyorum ki toksoplazma falan testlerin.oldmuEvet aynısını yazdı canm ama bence bu zamana kadar bakılmamasi bir ihtimal şuan doktor arayisindayim kesinlikle degistiricem doktoru
Canm devlete hiç gitmedim dogus tıp merkezine gidiyordum virüsden dolayı uzağa gitmiyeyim diyordum medikenti düşünüyorum sağol tavsiyen için ,ekol de Berna hanıma git diyorlar oda daha uzak oğlum olmasa hiç dert değil cocugu bırakacak yer olmayınca seçici olamadımÖzelemi gidicen canım medikentte sevgin bey var bi araştır
Hormon testi icin canisiTatlım bu ilaç ne için?
Canım ben öncede kullanıyordum 50 mg hamile olunca gittim 75 mg yaptı 3 hafta sonra gittim 2 kusur çıktı 100 mg yaptı ne kadar düşerse o kadar iyi haftaya da kontrole gideceğim 1 aydır 100 mg kullanıyorum doktor ne dediyse onu yap kendin karar verme ne kadar kullanacağına çocuğun zekasını etkiliyor ilk 3 ayda düzene girmezseÖyle yapıyorum canım bana 2 hafta sonra 1.5 içmeye başla dedi ben ama aynı devam edicem tek hap yeterli 1.5 içince 75.mcg oluyor o kadar yüksek bişey yok sonuçta degerimde
Bu ilaç tiroid ilacı canımTatlım bu ilaç ne için?
bende yozgatliyimAy azeriler i çok severim ya aşırı sempatik oluyorsunuz sende öylesin zatenben aslen Sivas lıyım canım ama eşim yozgat lı şuan da yozgatta yaşıyorum valla bende çocugumu arkadaş gibi yetiştiricem bana herşeyin anlatsın benden sakınmasın çocuk aileden çekinerek yetişin e çok hata yapıyor ilerde çünkü yol göstereni olmuyor bu yüzden elimden geldigi kadar anne degil de arkadaş gibi olacağım
Canm en son 27 Şubat ta kan vermişim oda son adet tarihim sonraki ay hamile kaldım tsh 2,87 çıkmış az önce enabizdan baktım benim hamilelikte olmuşBakti acaba önceden normalmiydi canim bilmiyorum ki toksoplazma falan testlerin.oldmu
Aynen canim yuksekler genelde yüksek ilac kullaniyor. Dusuk oldugu surece dusuk ilaca devamÖyle yapıyorum canım bana 2 hafta sonra 1.5 içmeye başla dedi ben ama aynı devam edicem tek hap yeterli 1.5 içince 75.mcg oluyor o kadar yüksek bişey yok sonuçta degerimde
Canin benimde normaldi hamile.kalmadan önce hamilelikte yükseliyormus duser ilacla allahin izniyle merak etmeCanm en son 27 Şubat ta kan vermişim oda son adet tarihim sonraki ay hamile kaldım tsh 2,87 çıkmış az önce enabizdan baktım benim hamilelikte olmuş
Öyle canm ya daha uğraşıcaz Allah sağlık versin beterinden korusun toksoplzma felan yapılmadı yada haberim yok doktor kediden köpekten uzak dur demiştiCanin benimde normaldi hamile.kalmadan önce hamilelikte yükseliyormus duser ilacla allahin izniyle merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?