2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Selam kizlar bugun minik mercimegimi gormeye gittim. İlk defa gittim dr.a . Kalp atisini duydum , hersey yolunda cok sukur. Cinsiyet tahmini yapanlar benim usg ye gore de yapabilirlwr mi acaba
Maaşallah canım gözün aydın
80 kiloyum ama kilolu olmak demek sağlıksız bebek dünyaya getirmek demek değildir doğru bulmadım. Kan rahatsızlığım var o yuzden doktorum dahiliye ile görüşmemi istemisti.
Ben de 80 kiloyum canım ama benim doktorum hiç böyle bir üslupla konuşmadı benimle. Zaten problem gorseydi bana aşılama tedavisi uygulamazdi. Ben yıllardır tedavi görüyorum, aldığım hormon ilaclarinin haddi hesabı yok. Yani sana dikkat etmen gerekir diyebilir bu çok normal.ama direkt sağlıksız bebek olur falan demesi çok saçma.

Valla ya nerden buldum o doktoru acayip bozdu bugün bizi bidaha asla

Bu hangi hastane ultrason çıktılarına aşık oldum

Oy maşşallah büyümüş cinsiyet için bişi dedimi❤❤
Sağol canım pek demedi ama dedi gibi de nettiğini kendi de bilemedi gaza getirdim resmen adamı başkasının doktoru şuna benziyor diyormuş falan dedim Benim doktorum garanticidir demez diye düşündüm dedim. Erkek dedi gibi oldu zorla ama belli olmaz dedi rabbim hayırlısını sağlıklısını versin inşallah ikisi de lazım

Suyun faydası varmıymış kanamanın durmasına hep uyku halindeyim fazla içemiyorum en fazla 1 litre bu aralar
Vudut pihtiyi emiyor bunu kolaylastiriyor diye okumustum. vucutta enfeksiyon varsa atiyor keseyi guzellestiriyor yiyeceklerin emilimini vitaminlerin emilimini sagliyor su cok faydali bir buyuk bardak ayarla saat basi icebildigin kadar ic kuzum. Cidden cok faydasi oluyor.

Küçük Pet şişe ile içiyorum da ne kadar içersem belli bişey yok

Bugün, gunler sonra azıcık dışarı çıkayım dedim. Allahım disaridaki, marketlerdeki kalabalığı görünce şok oldum atmye kadar yürüyerek gidip geri döndüm. İnsnalardan kaça kaça yürümek ne zormuş dedim Allahım. Eve geldiğimden beri basım agriyor resmen bana eziyet oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…