Yediklerimden kısmam çok canım. Ama karbonhidratı azaltmak gerekiyormus.bir de ben abur cubur seviyorum çikolata falan. Onlari da kesersek....Malûm bulantılar yüzünden ben paso tost yedim :) birazda hareket evin içinde. Illa yavaşlar kilo alımı.hatta eksilir:)Hamile iken nasıl kilo verebileceksin ki, vücut resmen korumaya alıyor kendini yağ yakamıyorsun, biliyorsan tarifini bana da ver lütfen :) çünkü 2 kilo aldım ilk 2 ay için fazla yani bebeğe alınan bir kilo olmadığının farkındayım
Oy masalllaaah canim darisi bizlerinn basina insalllah burda nekdrlik minigin bana erkek gbi geldi canisi tam blmiom yinede❤kızlar doktordan geldim çok şükür büyümüşüz normal dedi doktor herşeyine ikili test için kan da verdim haftaya çıkacak inşallah Rabbim kucağımıza almak nasip etsinTahmin yapıyordunuz atıyorum fotoyu Eki Görüntüle 2635593
Çok kilolu olan biri kilo verebilir ona lafım yok, çok kusan biri de kilo verebilir çünkü o da ödemi atıyor suyu, yediğini vs vs. Ama normal kilolu biri hamilelikte yağdan kilo veremez gibi geliyor bana veren babayiğit varsa çıksın ortaya. Kurs versin yazılayım. Gün içinde süt yoğurt protein meyve sebze yerken sağlıklı beslenirken ben abur cubur yemediğim halde aldım valla.ben bi kiz biliyorum. hamileyken 12 kg verdi. ama kiz obezdi. ayni subede calisiyorduk pek samimiyetm olmadgi icin detayni blmiorm ama laf arasinda duymstn
Evin içinde hareketli olacağım diye koltuk siliyor 2-3 günde bir sil süpür temizlik yapıyorum her gün en az 15-25 dk yürüyorum yine de aldım. Mümkün değil inanmıyorum :) ben hamilelikte vücut kendini yağ yakımına kapatıyor korumaya alıyor diye biliyorumYediklerimden kısmam çok canım. Ama karbonhidratı azaltmak gerekiyormus.bir de ben abur cubur seviyorum çikolata falan. Onlari da kesersek....Malûm bulantılar yüzünden ben paso tost yedim :) birazda hareket evin içinde. Illa yavaşlar kilo alımı.hatta eksilir:)
Yok canım ben aç değildim doktor da sormadı öyle bişey sağol teşekkürlerGözün aydın canım. İkili test için kan verdiginde aç mıydıb? Böyle bir zorunluluk var mı?
İkili teste aç gitmeye gerek yok yani 2 hafta önce benimle birlikte (4-5 hafta fark var) hamile kalan arkadaşım yaptırdı tok gitti şekerle ilgili bir değere bakılmıyorGözün aydın canım. İkili test için kan verdiginde aç mıydıb? Böyle bir zorunluluk var mı?
10+3 canım inşallah darısı tüm isteyenlereOy masalllaaah canim darisi bizlerinn basina insalllah burda nekdrlik minigin bana erkek gbi geldi canisi tam blmiom yinede❤
Cidden mi ya pessYa bende çok sinirleniyorum kayseride yaşıyorum burda bir yer var yemliha diye kasaba iftar açmışlar 2 kişi 130 kişiye bulastirmis bizim sokağa çıkma yasağımiz hayatta bitmez
Aynen sağlıklı besledim doktorum önerdiği gibi ama yine alıyosun , benım bence sigarayı bıraktım biraz onla alakalı diye düşünüyorumÇok kilolu olan biri kilo verebilir ona lafım yok, çok kusan biri de kilo verebilir çünkü o da ödemi atıyor suyu, yediğini vs vs. Ama normal kilolu biri hamilelikte yağdan kilo veremez gibi geliyor bana veren babayiğit varsa çıksın ortaya. Kurs versin yazılayım. Gün içinde süt yoğurt protein meyve sebze yerken sağlıklı beslenirken ben abur cubur yemediğim halde aldım valla.
Valla enerjine hayran kaldım canım hamileyken koltuk silmek mi, ben yataktan kafamı zor kaldiriyorumEvin içinde hareketli olacağım diye koltuk siliyor 2-3 günde bir sil süpür temizlik yapıyorum her gün en az 15-25 dk yürüyorum yine de aldım. Mümkün değil inanmıyorum :) ben hamilelikte vücut kendini yağ yakımına kapatıyor korumaya alıyor diye biliyorum
Yaaa yapiyorlar ozaman 10 haftalikkende anlıyorum seni kizi erkegi yok ya evlat evlattır canimizin bi parcalari saglikla alalim insallah10+3 canım inşallah darısı tüm isteyenleredoktor da öyle dedi gibi oldu da demek de istemedi ama sanırım erkek ben kız hissediyordum bi değişik oldum suçlu hissettim gibi kendimi falan üzülmüş müdür diye belli olmaz tabi çok küçük daha sağlıklıca olsun da fark etmez ya
Evet ya gerizekalilar işte rabbim.beyin vermiş ama kullanmayı bilmiyorlarCidden mi ya pess
Canım benim yürüyüş yapmam eğilmem vs hareket etmem yasak düşük tehlikemden dolayı o yüzden ben surekli dinlenmek zorunda kalıyorum ilk hamilelegim de de 9 ay yattım 16 kilo aldım inşallah bunda da yatarak az kilo almayı başarabilirimBenim yakın bir arkadasim hamileyken diyetisyen kontrolünde kilo verdi kızlar. Gebelik şekeri çıktığı için doktor diyetisyene yönlendirdi ve hergun yürüyüş de yaptı kilo verdi şekeri de kontrol altına alındı.
Yok yok veriyorsun. Sırf miden bulandığı için bile çok kilo veren arkadaşlar var.. ama son aylara doğru almak gerekli. O yuzde N diyet önerilmiyor.. Ben de kilo takıntısı vardır mesela.Evin içinde hareketli olacağım diye koltuk siliyor 2-3 günde bir sil süpür temizlik yapıyorum her gün en az 15-25 dk yürüyorum yine de aldım. Mümkün değil inanmıyorum :) ben hamilelikte vücut kendini yağ yakımına kapatıyor korumaya alıyor diye biliyorum
Bende bugün çok kötüydüm 10.hafta beni biraz hirpaladi ilk defa istifra ettim bu kadar zorlamaktan kasık ağrısı benimde oluyor canmIlk kusmam gerceklesmis bulunmakta ve halada bulantim var rahatlayamadim ayni zamanda oksurdugum icin kasıklarıma sanci girdi bu normal mi
Canm maşallah koltuk bile siliyorsan bende is yok galiba bir kaç gündür bir iyi bir kötüyüm dün perde yıkadım cam sildim bugün yemek bile yapamadım midem çok bulandıEvin içinde hareketli olacağım diye koltuk siliyor 2-3 günde bir sil süpür temizlik yapıyorum her gün en az 15-25 dk yürüyorum yine de aldım. Mümkün değil inanmıyorum :) ben hamilelikte vücut kendini yağ yakımına kapatıyor korumaya alıyor diye biliyorum
Hayırlı olsun sağlıcakla kucaginiza alin inşallahHerkese merhaba bir aydır sizleri takip ediyorum ama hiç yazmadım bende nasip olursa sizler gibi Aralık annesi olacağım Allah bağışlarsa..
Neden yazmadım biraz içimi döküp anlatmak istiyorum 35 yasındayım sebepsiz interflite denildi durumumuza 8 yıllık evliyim bu yıllar içerisinde 6 yumurtlama takibi 3 aşılama 4 tüp bebek geçirdim son tüp bebek de Eylül 2019 da hamileydim ancak kalp atışını duyamadığımız için mecburi kürtaj oldum ağlaya ağlaya operasyona girdim, yıllarca beklediğimiz bebeğimize veda ettik çok zor günlerdi..
Pes etmeden yeni tedavi için toparlanmayı beklerken virüs olayları patladı ve çok üzüldüm ertelemek zorunda kaldığımız için tedaviyi ama Allah öyle büyük ki hiç beklemediğimiz bir zamanda tedavisiz doğal yolla hamile oldugumu öğrendim defalarca test yaptım kendimi zor inandırdım hamile olduguma simdi 9+2 olarak çok şükür devam ediyoruz ve ben her gün inşallah benimlesindir bebeğim diyerek güne başlıyorum Allah korusun yine aynı şeyleri yaşarım diye korkumdan kendi kendime bile söyleyemiyorum ben hamileyim diye ama artık üzerimde ki bu stresi atmak ve her hamile kadın gibi güzelliğini yaşamak istiyorum bunun için öncelikle birbirimizi hiç tanımasakda belki aynı yollardan geçtiğimiz arkadaşlarımız vardır diye içimi dökmek sıfırlamak istedim..
Çok uzun gelecek bu yazdıklarım ama inanın 8 yılımı anlatmanın en kısa halidir ne yaşadığını herkes kendisi bilir bebeğim için dualarınızı rica ediyorum hayırlı ve sağlıklısını istedik hep hayırlı ve sağlıklı ise Allahım mucizesini kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
İyi akşamlar
Canım öncelikle hayır lı uğurlu olsun rabbim kucağına almayı da nasip etsin bence güçlü birisin bebeğin de senden o gücü alıp seninle kalacaktır emin ol ama.seni anlıyorum tüp bebek yollarından kaybetmekten bende geçtim ama işte gününü ve zamanını bizler bilemiyoruz rabbim.biliyor doğru zaman demek ki simdiymis kötü düşünme keyfini çıkar hamileligininHerkese merhaba bir aydır sizleri takip ediyorum ama hiç yazmadım bende nasip olursa sizler gibi Aralık annesi olacağım Allah bağışlarsa..
Neden yazmadım biraz içimi döküp anlatmak istiyorum 35 yasındayım sebepsiz interflite denildi durumumuza 8 yıllık evliyim bu yıllar içerisinde 6 yumurtlama takibi 3 aşılama 4 tüp bebek geçirdim son tüp bebek de Eylül 2019 da hamileydim ancak kalp atışını duyamadığımız için mecburi kürtaj oldum ağlaya ağlaya operasyona girdim, yıllarca beklediğimiz bebeğimize veda ettik çok zor günlerdi..
Pes etmeden yeni tedavi için toparlanmayı beklerken virüs olayları patladı ve çok üzüldüm ertelemek zorunda kaldığımız için tedaviyi ama Allah öyle büyük ki hiç beklemediğimiz bir zamanda tedavisiz doğal yolla hamile oldugumu öğrendim defalarca test yaptım kendimi zor inandırdım hamile olduguma simdi 9+2 olarak çok şükür devam ediyoruz ve ben her gün inşallah benimlesindir bebeğim diyerek güne başlıyorum Allah korusun yine aynı şeyleri yaşarım diye korkumdan kendi kendime bile söyleyemiyorum ben hamileyim diye ama artık üzerimde ki bu stresi atmak ve her hamile kadın gibi güzelliğini yaşamak istiyorum bunun için öncelikle birbirimizi hiç tanımasakda belki aynı yollardan geçtiğimiz arkadaşlarımız vardır diye içimi dökmek sıfırlamak istedim..
Çok uzun gelecek bu yazdıklarım ama inanın 8 yılımı anlatmanın en kısa halidir ne yaşadığını herkes kendisi bilir bebeğim için dualarınızı rica ediyorum hayırlı ve sağlıklısını istedik hep hayırlı ve sağlıklı ise Allahım mucizesini kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
İyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?