2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
80 kiloyum ama kilolu olmak demek sağlıksız bebek dünyaya getirmek demek değildir doğru bulmadım. Kan rahatsızlığım var o yuzden doktorum dahiliye ile görüşmemi istemisti.
130 kg kuzenim tüp bebekle ikiz doğurdu ikisi de sağlıklı doğdu doktor saçmalamış resmen.

Yapmadigim sey kalmadi dogru duzgun bisey yiyemedim bugun ates basiyo midemin sıkıntısından sanirim bu sekil de gececek bir ay patates hasliyorum biraz iyi gelir sanirim yiyebilirsem .
Aynen bende patates haşlaması çok yedim ama kabız da olma canım dikkat et Allah yardımcın olsun canım

Cnn 5 teyken ben çok zor duydum. Yani cok bastirdi falan ben istiyorum diye.nSata gore 6 iken ultrasona gore 5 ti benim...sonra daha netlesti haftasini yakaladi. Senin daha erken.Yani duyulmuyor diye dusunme. 8 te iken rahat duydum. Önümüzdeki hafta duyarsın merak etme.

80 kiloyum ama kilolu olmak demek sağlıksız bebek dünyaya getirmek demek değildir doğru bulmadım. Kan rahatsızlığım var o yuzden doktorum dahiliye ile görüşmemi istemisti.
Ya benim ablam doktor. Ben 2 kilo aldım diye kızdı. Bu hafta 1 kilo vericem :)) doktorlar biraz acimasiz

Ya benim ablam doktor. Ben 2 kilo aldım diye kızdı. Bu hafta 1 kilo vericem :)) doktorlar biraz acimasiz
Kimsenin kilolu hamile kalayım ben diye bir hobisi olduğunu düşünmüyorum. Ben kendimi bildin bileli min. 57 kg'yu görebildim tüp bebek sürecini iki kez üst üste yaşadım ve her ikisinde de sadece tedavi ilaçları yüzünden 20 kg aldım. Öncekinde tutmamıştı ilaçları bırakınca zamanla verdim ama bunda yine aynı kg'yu aldım. Kendimi bildim bileli de hiç zapzayıf bir insan olmadım.
He evet kg'lu olunca gebelik ağır geçiyor anne açısından ama senin sağlıklı çocuğun olmaz demek anne için çok acımasızca ve gerçekçi değil.

Bu bugün ki sıcak hava beni mahvetti valla iyi ki son aylarımız kışa denk geliyo kızlar yoksa valla yanardık yanardık

Ya o konuda uyarabilir ki uyarmasada zaten dikkat ediyorum ama böyle demesi çok içimi üzdü çünkü daha kendime gelemedim

Moralimizi alt üst etti bide kanım B benim nizim gruptaki kanlar dayanıksız diye yoketmek istiyolarmış nu virüslerde o yüzden peydah oluyomuş ağzı boş kalmış oda bana denk geldi

ben de kiloluyum. boyum 1.52 kgm 65 bugune kadar henuz kg almadim hamilelikte. ama kacla bitiricem hamileligi blmiyorum tabi
Benim arkadaşım tam 7.5 ay 1 kilo dahi almadı son 1.5 ay 20 kilo aldı Çok elimizde olan bişi değil.sağlıklı beslenmek mühim olan

Moralimizi alt üst etti bide kanım B benim nizim gruptaki kanlar dayanıksız diye yoketmek istiyolarmış nu virüslerde o yüzden peydah oluyomuş ağzı boş kalmış oda bana denk geldi
Canını sıkma hamilelikte kilodan daha önemli olan bir şey varsa o da moral bir psikolog olarak rahat rahat söyleyebilirim. Ben kilomu hiç dert etmiyorum açıkcası sonuçta isteyerek dur alayım şu kiloları da demiyorum. Şimdiden belim ağrıyor kendi ağırlığımdan ama yapabileceğim yok artık bünye elverişli zaten.

Bu bugün ki sıcak hava beni mahvetti valla iyi ki son aylarımız kışa denk geliyo kızlar yoksa valla yanardık yanardık
Dün kız kardeşim gel abla yürüyüşe çıkalım dedi 15-20 dk dedi. Kan ter içinde kaldım nefes alamayacağım sandım 3 ay önce 10k kesin yürüyordum bir de gerçekten iyi ki kışa denk geliyor

Benim dr umda 79 kilo ile hamile kaldığım için en fazla 10 kilo alabilirsin dedi çok dikkat etmen lazım

Evet bizler için bi tık daha zor olacak ama değer.Yaklaşık 3 aya geldim ilk defa bu kadar moral bozukluğu yaşıyorum ama atlatacağım. Elimden geleni yapacağım gerisi Rabbimin takdiri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…