Bugün, gunler sonra azıcık dışarı çıkayım dedim. Allahım disaridaki, marketlerdeki kalabalığı görünce şok oldum atmye kadar yürüyerek gidip geri döndüm. İnsnalardan kaça kaça yürümek ne zormuş dedim Allahım. Eve geldiğimden beri basım agriyor resmen bana eziyet oldu.
Sağol canım pek demedi ama dedi gibi de nettiğini kendi de bilemedi gaza getirdim resmen adamı başkasının doktoru şuna benziyor diyormuş falan dedim Benim doktorum garanticidir demez diye düşündüm dedim. Erkek dedi gibi oldu zorla ama belli olmaz dedi rabbim hayırlısını sağlıklısını versin inşallah ikisi de lazım
Tam düşüşe geçti diye sevindik, yine artmaya başladı. İnsanlar çok cabuk rehavete kapıldı. Oturduğum bölgede herkes birbirine iftara gidiyor ben 2 ay oldu annemin evine adım atmadım. Böyle dusuncesizlikler olunca gerçekten moralim bozuluyor.
Tam düşüşe geçti diye sevindik, yine artmaya başladı. İnsanlar çok cabuk rehavete kapıldı. Oturduğum bölgede herkes birbirine iftara gidiyor ben 2 ay oldu annemin evine adım atmadım. Böyle dusuncesizlikler olunca gerçekten moralim bozuluyor.
Yaa o derece yani .bayramdan sonra da vaka sayıları artar ya biz de hiç çıkmıyoruz sadece ihtiyaç oldu mu kayınvalidem markete gidip geliyor ben doktor harici hiç çıkmıyorum
Benim 2 saat falan sürdü dizime vurunca telaşlandım doktor da dayanılmayacak gibiyse gel bakalım dedi ama geçti şükür şimdilik kramp giriyor rahim kısmıma
Ya bende çok sinirleniyorum kayseride yaşıyorum burda bir yer var yemliha diye kasaba iftar açmışlar 2 kişi 130 kişiye bulastirmis bizim sokağa çıkma yasağımiz hayatta bitmez
Ya bende çok sinirleniyorum kayseride yaşıyorum burda bir yer var yemliha diye kasaba iftar açmışlar 2 kişi 130 kişiye bulastirmis bizim sokağa çıkma yasağımiz hayatta bitmez
Ya olayın ciddiyetinin farkında değil gerçekten kimse . Bizim evden çıkmamamızın hiç bir mantığı kalmıyor böyle olunca . İstanbulda ana baba günü her yer bir biz korkuyoruz dedim millet nasıl rahat
kızlar doktordan geldim çok şükür büyümüşüz normal dedi doktor herşeyine ikili test için kan da verdim haftaya çıkacak inşallah Rabbim kucağımıza almak nasip etsin Tahmin yapıyordunuz atıyorum fotoyu
Normal canimm bende de pek kusma yok bulantı oluyor ama geçen akşam kustugumda benimde kasıklarım ağrıdi kusarken ben kendimi çok kasıyorum ondan sanirim
Hamile iken nasıl kilo verebileceksin ki, vücut resmen korumaya alıyor kendini yağ yakamıyorsun, biliyorsan tarifini bana da ver lütfen :) çünkü 2 kilo aldım ilk 2 ay için fazla yani bebeğe alınan bir kilo olmadığının farkındayım
Hamile iken nasıl kilo verebileceksin ki, vücut resmen korumaya alıyor kendini yağ yakamıyorsun, biliyorsan tarifini bana da ver lütfen :) çünkü 2 kilo aldım ilk 2 ay için fazla yani bebeğe alınan bir kilo olmadığının farkındayım
ben bi kiz biliyorum. hamileyken 12 kg verdi. ama kiz obezdi. ayni subede calisiyorduk pek samimiyetm olmadgi icin detayni blmiorm ama laf arasinda duymstn