2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlaarr nassınız bakeem?
Benim bugün sabahtan beridir (daha yatağımdan kalkmadan) belim ağrıyor. Neden olabilir acaba? Sizde durum nedir?

Bende birkaç gündür uyandığımda daha yataktayken hissediyorum belimin ağrısını, kalkıp hareket edince geçiyor ama uyandığımda sırt üstü buluyorum kendimi ondan mı oluyor diye düşündüm

bana hc tuvalet disinda kalkma dedi banyo bile yapma dedi. bugun yaptm izin alip. benmde lekelenmem bitti belki kontrolde normal hayata dondurur

artk bebegm iyi olsunda ben de kimseye muhtac olmayp kalkaym insalah. bole zorlaniyorm. bide benm dr kanamam bittiktwn snra 1 hafta daha icip progestani brak dedi. sen naptn iciyormusun hala

artk bebegm iyi olsunda ben de kimseye muhtac olmayp kalkaym insalah. bole zorlaniyorm. bide benm dr kanamam bittiktwn snra 1 hafta daha icip progestani brak dedi. sen naptn iciyormusun hala
Evet içiyorum hala haftaya çarşamba kontrol var bakalım orda belli olur devam ya da bırak der. Sen ne zaman gideceksin

Ben hafiften titreşim arada hossediyordum. Dün gobusumun alt tarafinda sol tarafta segirme gibi küçük bir pit gissettim :)

Merhabalar ikili teste kaçıncı hafta gittiniz acaba ben önümüzdeki hafta gideyim diyorum ama erken mi olur bilemiyorum
Ben yarın sabah gidiyorum insallah kontrole, ikili testim de yapilacak. Haftam 12+5
Benim bugün sabahtan beridir (daha yatağımdan kalkmadan) belim ağrıyor. Neden olabilir acaba? Sizde durum nedir?
Selam canım dün akşam benim de belim ağriyordu , bugün daha iyiyim.

Kızlar merhaba serklaj için kontrole gitmeme az kaldı haziran in ilk haftası gideceğim inşallah çok merak ediyorum bebeğimi bu hafta ağdaya gitmem lazım çok stres oluyorum lazer yaptiriyordum rahat oluyordu ama daha tam bitmemişti şimdi mecbur ağda yaptiricam ayyy her türlü stres

Canim lazerin her turlu bolge icin mi yasak benim evde kendime ozgu aletim var onla yapiyordum ama hamileligimi ogrenince biraktim

Canım relaksin hormonu varmış bende de var o ağrı araştırdım ve relaksin hormonu diye bi hormondan kaynaklaniyomus doğumdan sonra da 4 5 gün pik yapıyomuş hatta

Kizlar iliskiye girebiliyomusunuz doktorum bisey demedi bana bu yönden ?

Kizlar iliskiye girebiliyomusunuz doktorum bisey demedi bana bu yönden ?
Riskli bir durum oldugunda söylüyorlar birşey demediyse sıkıntı yok yine dikkat ederek yaşayabiliyor ama herkeste aynı mıdır bilmiyorum ben daha yeni yeni duzeliyorum resmen soğumuştum cinselliğe dair bişey duymak istemiyordum.su an eşimden 15 gündür ayrıyız memkeletteym ondan mıdır düzeldi galiba

Annemi kaybettim 5 ay önce keşke yaşasaydı da iş yaparken gönülsüz olsa naz yapsaydı ama yaşasaydı diyorum sadece hayatta olması bile büyük nimet 1 bardak su vermese de siz hormonlardan folayı alıngansınızdır bence

Bel kasları yumuşuyormuş benimde aynı pozisyonda oturmaktan akşamları oluyor kuyruk sokumundan bir bacağa doğru geliyor ağrısı. Kantaron yağı ile masaj yaptırıyorum sıcak tülbent koyuyorum geçiyor ama yine oluyor tabi

Agri ,kanama vs. Yoksa her türlü şey yapabilirsin dedi doktorum bana.egzersiz vs..dahil. iliskiye de izin verdi. Tabi eskisi kadar sık yapasın gelmiyor zaten
Bilmiyorum ne yapacagimi esim cok cekiniyo hamileymisim bilmeden birliktelik oldu sonraki gunde hamile oldugumu sulriz bi sekilde ogrendim dusuk durumum vardi o yuzden cok cekindi daha yapilmaz diye doktorda ilk zaman yasaklamisti daha da zaten bisey soylemedi ama kanama vs bisey yok.

Bebekler büyüdükçe bel agrisi da normal canm benimde var bel ağrım
Gerçekten mi canım. Rahatladım ya bende bu neyin nesi diyorum. Bide bugün iş yaptım o ağrının üstüne. Artık baş ağrım başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…