Ya ben öyle düşünüyorum çünkü çıt kırıldı biri hiç değilim ama artık iğne batırırken canımdan can gidiyor gerçektenBenim de aynı 2 gündür aciyor aci eşiği mi düşüyor gerçekten
Ben de hergun göbekten iğne yapıyorum canım, bazen çok acıyor, bazen hiç acımıyor tam olarak püf noktasini bulamadım. Başka bir baslikta iğneyi yapmadan önce o bölgeye buz koyulursa acıyı azaltiyor diye yazıyordu ama ben kendimde uygulamadim istersen bir dene.Kızlar bir şey soracağım ,ben artık 14. Haftama girdim göbekten iğne yapıyorum ama artık ağlatacak derecede açıyor ,nasıl geçecek nasıl yapacağım altı ay daha ,acitmamasi için bir çare yok mu ? Üç parmak sağ veya sola yapıyorum ama morariuor ve çok acıyor artık
Bu haftaya kadar acıma da morarma da yok giibi bir şeydi ama iki üç gündür canımdan can gidiyor resmen. Ya acı esigimiz düşüyor ya da artık hassaslasiyoruz. Bir de öyle deneyeyim inşallah acımaz ,teşekkür ederim kızlar hepinizeBen de hergun göbekten iğne yapıyorum canım, bazen çok acıyor, bazen hiç acımıyor tam olarak püf noktasini bulamadım. Başka bir baslikta iğneyi yapmadan önce o bölgeye buz koyulursa acıyı azaltiyor diye yazıyordu ama ben kendimde uygulamadim istersen bir dene.
3parmak yaptığın yerler var ya şimdi onun etrafını yap yani temiz yerleri ama göbek deliğine doğru değil aksine diğer tarafa doğru. Bana doktorum 3-4 parmak dediği için 3 parmak yaptıklarım morarınca 4 parmak yapıyorum oraları yaptıktan sonra 3 parmak yaptıklarım iyileşiyor zamanla yeniden oraya geçiyorum. Döngü tekrarlanıyor. Yapıcaz canım mecbur. Belki doğurana kadar yapıcaz alışmamız lazımBen de ilk günden beri yapıyorum bunu, dediklerinin de çoğunu yapıyorum ama iki gündür iğneyi yaparken ağlıyorum resmen
Ay inşallah canım sen de erkenden duyarsınAllah yardım etsin canım Aynı ben de öyle az kaldı geçecek inşallah
inşallah harikasın
yaa çok heyecanlı ben de öyle duyarmıyım
Olabilir benceçok güzel bir his inşallah en kısa sürede hissederiz. Şu an hissettigimiz en hafifi ama çok çok dikkat edenler farkediyor bence.sonra ne tekmeler ne yumruklar gör bak sabahin erken saatinde uyanip başlardı benimki vurmaya insan gerçekten özlüyormus o duyguyu
Ah canım benim çok sevindim bunaCanım ya ins çabucak geçer bu günler.ben de her gün iğne yapıyorum. birkaç gündür iğneyi batirirken ve ilaci verirken de acimaya başladı anlamadım ben iyi batiramiyorum dedim.korkarak yaptimmi daha çok aciyor galiba.ama morarma eskisi gibi çok olmuyor çünküJudy_K arkadaşımın tavsiyeleri ise yaradi gerçekten
ben ilk gebeligimi 14 haftalikken seyirme seklinde hissetmistim sirt ustu zan bacaklarinida dumduz uzat ama oncesinde boseylet ye yat yarim saat falan ellerin gobeginin 2 3 parmk altinda olsun hissetcekmiain bakalim dene we haber wersene bnm yontemim bu daCanım benim ilk ya erken dedikleri için bende inanıyorum nasıl bişey olduğunu bilmediğimden
Evet yaa kelebek kanat çırpmış gibi oluyor bende deay minnoşum mu o ozaman?
Kız ben 13e yeni girdim dahaben ilk gebeligimi 14 haftalikken seyirme seklinde hissetmistim sirt ustu zan bacaklarinida dumduz uzat ama oncesinde boseylet ye yat yarim saat falan ellerin gobeginin 2 3 parmk altinda olsun hissetcekmiain bakalim dene we haber wersene bnm yontemim bu da
dene bak dalgalanma yada gerilme hareketi hissedenilirsin blkiKız ben 13e yeni girdim dahaama deniycem onu
Tamam canım bir de öyle deneyeyim ,teşekkür ederim3parmak yaptığın yerler var ya şimdi onun etrafını yap yani temiz yerleri ama göbek deliğine doğru değil aksine diğer tarafa doğru. Bana doktorum 3-4 parmak dediği için 3 parmak yaptıklarım morarınca 4 parmak yapıyorum oraları yaptıktan sonra 3 parmak yaptıklarım iyileşiyor zamanla yeniden oraya geçiyorum. Döngü tekrarlanıyor. Yapıcaz canım mecbur. Belki doğurana kadar yapıcaz alışmamız lazım
İnşallah geçer canımTamam canım bir de öyle deneyeyim ,teşekkür ederim
Yani yapmadım hiç biraz korktuğum için ama artık mecburi yavaş yavaşCanım vajinal muayene zor birsey değil , bu zamana kadar hiç kadın doğum doktoruna muayene olmasın mısmear normalde her sene yaptırmak gerekiyor hamileyken örnek almazlar diye düşünüyorum. Ama smear da hiç acı veren birsey değil zaten. Muayene esnasında bir çubuğa sıvı alıyorlar degdirerek. Korkulacak bir durum yok ama normalde de sağlık için muayene yaptırman gerekirdi hayırlısı olsun.
Tuzlu ayran içip dinlenince geçti canım ama bugün bende acayip bir açlık hissi var bebek büyüdü ondan mı diyorum ama resmen karnım acikinca kotu oluyorum o an hemen yemek yemezsem düşüp bayılacak gibi hissediyorum.
Benim doktorum çocuklar için olanların koruyuculugu yeterli dedi mustelanın bebek güneş kremini Tercih ettim çatlak kremi henğz edinmedimselam kızlar, herkese iyi bayramlar gerçi pek tat alamadık ama olsun :) çatlak kremi ve guneş kremi tercihinde bulundunuz mu ya da doktorunuz önerdi mi? arayışa girdim de ben
Ben Ankara'da oturuyorum canımAnladım canım bende Bakırköy de oturuyorum çok yakın diye orayı tercih ettim ama memnun kalmadım. Şu an memnunum bir sorun yok çok şükür
Ankara'dayim canım, Pınar Hanım ile Tülay Hanım arasında kaldım, Tülay Hanım a gidiyorum, özel sigortam var, muayene ücretini bilmiyorum, Çarşamba gideceğim sorarım istersenAnkara’da mısın canım Medical parkta kime gidiyorsun ve muayene ücreti ne kadar?
Benim doktorum çocuklar için olanların koruyuculugu yeterli dedi mustelanın bebek güneş kremini Tercih ettim çatlak kremi henğz edinmedim
Canım sorarsan çok makbule geçer eski doktorum Ertan Öztürk ordaysa hala onunda ücretini sorabilir misin?Ankara'dayim canım, Pınar Hanım ile Tülay Hanım arasında kaldım, Tülay Hanım a gidiyorum, özel sigortam var, muayene ücretini bilmiyorum, Çarşamba gideceğim sorarım istersen
ben ilk gebeligimde bebe yagi kremler neler denedimse nafile son ayda daha cok catlamistim gobek tatli tatli kasiniyo catliyacagi zaman simdi dunya haritasi gibi ikincide koywerdim zaten catlamisimBenim doktorum çocuklar için olanların koruyuculugu yeterli dedi mustelanın bebek güneş kremini Tercih ettim çatlak kremi henğz edinmedim
Kullanıyorum canım ona rağmen böyle benim ikiz ondan mi ağır geciyo anlamadimİlaç kullanıyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?