2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Benim de aynı 2 gündür aciyor aci eşiği mi düşüyor gerçekten
Ya ben öyle düşünüyorum çünkü çıt kırıldı biri hiç değilim ama artık iğne batırırken canımdan can gidiyor gerçekten

Ben de hergun göbekten iğne yapıyorum canım, bazen çok acıyor, bazen hiç acımıyor tam olarak püf noktasini bulamadım. Başka bir baslikta iğneyi yapmadan önce o bölgeye buz koyulursa acıyı azaltiyor diye yazıyordu ama ben kendimde uygulamadim istersen bir dene.

Bu haftaya kadar acıma da morarma da yok giibi bir şeydi ama iki üç gündür canımdan can gidiyor resmen. Ya acı esigimiz düşüyor ya da artık hassaslasiyoruz. Bir de öyle deneyeyim inşallah acımaz ,teşekkür ederim kızlar hepinize

Ben de ilk günden beri yapıyorum bunu, dediklerinin de çoğunu yapıyorum ama iki gündür iğneyi yaparken ağlıyorum resmen
3parmak yaptığın yerler var ya şimdi onun etrafını yap yani temiz yerleri ama göbek deliğine doğru değil aksine diğer tarafa doğru. Bana doktorum 3-4 parmak dediği için 3 parmak yaptıklarım morarınca 4 parmak yapıyorum oraları yaptıktan sonra 3 parmak yaptıklarım iyileşiyor zamanla yeniden oraya geçiyorum. Döngü tekrarlanıyor. Yapıcaz canım mecbur. Belki doğurana kadar yapıcaz alışmamız lazım

Allah yardım etsin canım Aynı ben de öyle az kaldı geçecek inşallah

inşallah harikasın

yaa çok heyecanlı ben de öyle duyarmıyım
Ay inşallah canım sen de erkenden duyarsın

Anneeee kalk bişeyler ye acıktım diycek tekmesiyle inşallah çok amin canım arkadaşım bazen mesanene tekme atıyor aniden çişin geliyor tuvalete zor koşuyorsun dedi

Ah canım benim çok sevindim buna
Benim de ara sıra oluyor ama öyle ağlayacak kadar olmuyor artık.

Canım benim ilk ya erken dedikleri için bende inanıyorum nasıl bişey olduğunu bilmediğimden
Evet yaa kelebek kanat çırpmış gibi oluyor bende de ay minnoşum mu o ozaman?
ben ilk gebeligimi 14 haftalikken seyirme seklinde hissetmistim sirt ustu zan bacaklarinida dumduz uzat ama oncesinde boseylet ye yat yarim saat falan ellerin gobeginin 2 3 parmk altinda olsun hissetcekmiain bakalim dene we haber wersene bnm yontemim bu da

Kız ben 13e yeni girdim daha ama deniycem onu

selam kızlar, herkese iyi bayramlar gerçi pek tat alamadık ama olsun :) çatlak kremi ve guneş kremi tercihinde bulundunuz mu ya da doktorunuz önerdi mi? arayışa girdim de ben

Tamam canım bir de öyle deneyeyim ,teşekkür ederim

Yani yapmadım hiç biraz korktuğum için ama artık mecburi yavaş yavaş

selam kızlar, herkese iyi bayramlar gerçi pek tat alamadık ama olsun :) çatlak kremi ve guneş kremi tercihinde bulundunuz mu ya da doktorunuz önerdi mi? arayışa girdim de ben
Benim doktorum çocuklar için olanların koruyuculugu yeterli dedi mustelanın bebek güneş kremini Tercih ettim çatlak kremi henğz edinmedim

Ankara’da mısın canım Medical parkta kime gidiyorsun ve muayene ücreti ne kadar?
Ankara'dayim canım, Pınar Hanım ile Tülay Hanım arasında kaldım, Tülay Hanım a gidiyorum, özel sigortam var, muayene ücretini bilmiyorum, Çarşamba gideceğim sorarım istersen

Ankara'dayim canım, Pınar Hanım ile Tülay Hanım arasında kaldım, Tülay Hanım a gidiyorum, özel sigortam var, muayene ücretini bilmiyorum, Çarşamba gideceğim sorarım istersen
Canım sorarsan çok makbule geçer eski doktorum Ertan Öztürk ordaysa hala onunda ücretini sorabilir misin?

Benim doktorum çocuklar için olanların koruyuculugu yeterli dedi mustelanın bebek güneş kremini Tercih ettim çatlak kremi henğz edinmedim
ben ilk gebeligimde bebe yagi kremler neler denedimse nafile son ayda daha cok catlamistim gobek tatli tatli kasiniyo catliyacagi zaman simdi dunya haritasi gibi ikincide koywerdim zaten catlamisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…