Sert yataklarda bence durum farklı. Benim yatağım yumuşak ve hiç sevmem yumuşak yatak. Kocama göre mecbur yatıyorum. O bende bel ağrısı yapıyor sanırım.Bende birkaç gündür uyandığımda daha yataktayken hissediyorum belimin ağrısını, kalkıp hareket edince geçiyor ama uyandığımda sırt üstü buluyorum kendimi ondan mı oluyor diye düşündüm
Sanırım normal. Göbüşlerimiz büyüyorBen yarın sabah gidiyorum insallah kontrole, ikili testim de yapilacak. Haftam 12+5
Selam canımdün akşam benim de belim ağriyordu , bugün daha iyiyim.
Normalmiymiş canımcım.?Canım relaksin hormonu varmış bende de var o ağrı araştırdım ve relaksin hormonu diye bi hormondan kaynaklaniyomus doğumdan sonra da 4 5 gün pik yapıyomuş hatta
Canım kontrolün ne zaman doktoruna tekrar danissana.bence iyi yapmışsınız riske atmayarak 3 ay sonra risk ortadan kalkınca daha rahat olur da deniliyor hemBilmiyorum ne yapacagimi esim cok cekiniyo hamileymisim bilmeden birliktelik oldu sonraki gunde hamile oldugumu sulriz bi sekilde ogrendim dusuk durumum vardi o yuzden cok cekindi daha yapilmaz diye doktorda ilk zaman yasaklamisti daha da zaten bisey soylemedi ama kanama vs bisey yok.
Benim kuyruk sokumu taraflar değil de aksine sırta doğru yani yukarıya doğru oluyor ağrı canımBel kasları yumuşuyormuş benimde aynı pozisyonda oturmaktan akşamları oluyor kuyruk sokumundan bir bacağa doğru geliyor ağrısı. Kantaron yağı ile masaj yaptırıyorum sıcak tülbent koyuyorum geçiyor ama yine oluyor tabi
2 3 gundur o bel agrisi bendede waaaar sorma yerimden kalkinca bile agriyo calisiyorum suan ama felaket uyku bastiriyo kafayi kaldiramiyorum sanki ilk gunlere geri döndum aksam 10da yattim sabah 6.30da kalktim cok yorgun uyandim tepemdeki amirde gicigin anlayissizin teki rapor werirlermi acaba bu durumdan dolaykKızlaarr nassınız bakeem?
Benim bugün sabahtan beridir (daha yatağımdan kalkmadan) belim ağrıyor. Neden olabilir acaba? Sizde durum nedir?
Haftaya pazartesi cekiniyorum tehlikeli oldugunda direk söyleniyomus ilk doktorum oyle demisti . Aynen canim istesek de yasamaya firsat olmadi zaten suandada dogrumu bilmiyorum uc ayim dolmadigindanCanım kontrolün ne zaman doktoruna tekrar danissana.bence iyi yapmışsınız riske atmayarak 3 ay sonra risk ortadan kalkınca daha rahat olur da deniliyor hem
benim ikinci gebeligim oglhm 6 yasina gircek 4 yildir emzriyorum daha sutum kesileli bikac ay oldu we bu gebeligimi ogrendim cok az seffaf renk bise akiyo o da damla sayilmaz gogus ucunda kuruyoKızlar göğüs uçlarında soyulma olan var mi
Kız deme yaa ilk haftalara döndük. Beni de bi uyku bastırıyor sorma. Geçen hafta öyle enerjiktim ki dedim başlıyor gebeliğin balayı. Şimdi yine yatıyorum2 3 gundur o bel agrisi bendede waaaar sorma yerimden kalkinca bile agriyo calisiyorum suan ama felaket uyku bastiriyo kafayi kaldiramiyorum sanki ilk gunlere geri döndum aksam 10da yattim sabah 6.30da kalktim cok yorgun uyandim tepemdeki amirde gicigin anlayissizin teki rapor werirlermi acaba bu durumdan dolayk
En iyisi bir hafta daha sabretmek bence Allah korusun nolur nolmaz.doktordan çekinme mecbur kime soracağız başka özel hayatta bi kısıtlamaya gerek var mı tarzında sorarsın en azındanHaftaya pazartesi cekiniyorum tehlikeli oldugunda direk söyleniyomus ilk doktorum oyle demisti . Aynen canim istesek de yasamaya firsat olmadi zaten suandada dogrumu bilmiyorum uc ayim dolmadigindan
Sert yataklarda bence durum farklı. Benim yatağım yumuşak ve hiç sevmem yumuşak yatak. Kocama göre mecbur yatıyorum. O bende bel ağrısı yapıyor sanırım.
Benim bel ağrım haftalardır var özellikle sabahları felaket oluyor. Kabızlık ve gazdan kaynaklanıyor benimki anlıyorum gaz çıkarttıkça hafifliyorKızlaarr nassınız bakeem?
Benim bugün sabahtan beridir (daha yatağımdan kalkmadan) belim ağrıyor. Neden olabilir acaba? Sizde durum nedir?
benim yerimede uyu nooolur hani balayina cikicaktik yalanmiydi o waatler nerde bu balayi halsizlik uykusuzluk aldi basini gidiyo bu ay doktora sorup rapor almak istiyorummmKız deme yaa ilk haftalara döndük. Beni de bi uyku bastırıyor sorma. Geçen hafta öyle enerjiktim ki dedim başlıyor gebeliğin balayı. Şimdi yine yatıyorum
Sert yataklar bel ağrısı yapmaz. Benim evlenmeden önceki yatağım sertti. Sanki yerde yatıyorsun parkenin üstünde.Benim de yatağım sert yumuşak arası ama bel oyuntumu doldurduğu için ben rahat ediyorum hafif yumuşak yataklarda. Sert yatakta daha mı az olur bilmiyorum tabi hiç denemedim. Her halükarda bel ağrısı yaşayacağız gibi hamilelik boyuncaen iyisi hamile yastığı almak galiba
Al tabi canım olmaz böyle dinlenmelisin. Karnın burnunda olduğu zaman istesen de uyuyamıycaksın. Şimdi uyu en azından.benim yerimede uyu nooolur hani balayina cikicaktik yalanmiydi o waatler nerde bu balayi halsizlik uykusuzluk aldi basini gidiyo bu ay doktora sorup rapor almak istiyorummm
Canım virüs tehlikesi henüz gecmemisken ağda yaptırmaya gitmek pek hijyenik olmaz sanirim. Ayrıca hamilelikte doktorların ağda onermedigini söylüyorlar, rahim kasildigi için doğum tetikliyormus.Kızlar merhaba serklaj için kontrole gitmeme az kaldı haziran in ilk haftası gideceğim inşallah çok merak ediyorum bebeğimi bu hafta ağdaya gitmem lazım çok stres oluyorum lazer yaptiriyordum rahat oluyordu ama daha tam bitmemişti şimdi mecbur ağda yaptiricam ayyy her türlü stres
Evet kabızlık da çok fena yapıyor. Bağırsaklarını yumuşatacak şeyler ye canımBenim bel ağrım haftalardır var özellikle sabahları felaket oluyor. Kabızlık ve gazdan kaynaklanıyor benimki anlıyorum gaz çıkarttıkça hafifliyor
ilk izin gunumde nasipse randewum war 2 gun sonra yani o zaman sorcam 13+1 olcaz o zaman nasipse acaba cinsiyetide solermi dersinAl tabi canım olmaz böyle dinlenmelisin. Karnın burnunda olduğu zaman istesen de uyuyamıycaksın. Şimdi uyu en azından.
Meyvede bol tüketiyorum ama anlamadım valla. Sokağa çıkma yasağı bitsin biraz turlayacağım belki geçerEvet kabızlık da çok fena yapıyor. Bağırsaklarını yumuşatacak şeyler ye canım
Söyler ama değişebilir yaw. Bana söyledi doktor ama ben daha beklemedeyim. Başka bir topikte biri dedi, doktoru erkek demiş gitmişler alışveriş yapmışlar bissürü. 22.haftada detaylı ultrasonda kız olduğu ortaya çıkmış. Hepsini zar zor değiştirmişler. O yüzden ben beklemeden yanayım canımilk izin gunumde nasipse randewum war 2 gun sonra yani o zaman sorcam 13+1 olcaz o zaman nasipse acaba cinsiyetide solermi dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?