• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Sert yataklar bel ağrısı yapmaz. Benim evlenmeden önceki yatağım sertti. Sanki yerde yatıyorsun parkenin üstünde. 😂
Ben belimden ameliyat oldum. Doktorum sert yatakta yatarsan ağrın olmaz dediydi o yüzden babam en sertinden aldıydı. Sağlık açısından sert yatak çok iyi 👍
Evet artik yaşıyacağız bel ağrısını sanırım

Doğrudur canım ben daha önce bel ağrısı yaşamadığım için yumuşak yatak olsun içine gömüleyim seviyorum galiba 😊 bir markanın yatağı vardı yarısı sert yarısı yumuşak çiftler için. Olmadı ondan alırsınız sen sert tarafında yatarsın en güzeli 😅

Doğrudur canım ben daha önce bel ağrısı yaşamadığım için yumuşak yatak olsun içine gömüleyim seviyorum galiba 😊 bir markanın yatağı vardı yarısı sert yarısı yumuşak çiftler için. Olmadı ondan alırsınız sen sert tarafında yatarsın en güzeli 😅
Evet benim de o aklıma geldi 😂 bakalım ilerleyen zamanlarda olur belki. Ama hamilelik yastığı şart yaa. Alalım hepimiz rahat ederiz 🤗

Kuru meyve fazla ye. Kuru kayısı kuru incir. Bunları tüket bolca. Bide su tabi
Canım kilolu olduğum için kuru meyve yemeye pek cesaret edemiyorum şeker oranları çok oluyor diye :) haftasonuna doktordan randevu aldım bakalım ona danışacağım

Canım virüs tehlikesi henüz gecmemisken ağda yaptırmaya gitmek pek hijyenik olmaz sanirim. Ayrıca hamilelikte doktorların ağda onermedigini söylüyorlar, rahim kasildigi için doğum tetikliyormus.
Güvendiğim bir yere gideceğim canim ama mecburum ya karnimdan dolayı artık çok fazla.egilemiyorum jilette yapamıyorum öylede hastaneye gitmek istemiyorum

Güvendiğim bir yere gideceğim canim ama mecburum ya karnimdan dolayı artık çok fazla.egilemiyorum jilette yapamıyorum öylede hastaneye gitmek istemiyorum
evet ya epilasyon konusu iskenceye donucek belli. ben de dun baya dusundm agdaylami yapaim jiletlemi diye. zaten kendm surekli yatuyorm en sonunda aynanun karsisinda agdayla ugrastm yapamadgm yrlerde utana sikila esimden yardm istedm

Gerçekten mi canım. Rahatladım ya bende bu neyin nesi diyorum. Bide bugün iş yaptım o ağrının üstüne. Artık baş ağrım başladı 🤦
İş yaptiysan zaten kaçınılmaz şuan bende hepten ağırdı uyumak üzereyim yorgunluk çöktü üzerime

evet ya epilasyon konusu iskenceye donucek belli. ben de dun baya dusundm agdaylami yapaim jiletlemi diye. zaten kendm surekli yatuyorm en sonunda aynanun karsisinda agdayla ugrastm yapamadgm yrlerde utana sikila esimden yardm istedm
Valla artık çok zorlaştı lazer mükemmel oluyordu zaten baya azaldı benim genital ama yinede mecbur temiz gitmek lazım bende randevu alıp gideceğim senin kanamam geç ti mı canım

Back
X