- 19 Ocak 2020
- 1.511
- 1.911
- 133
- 41
Aman.tobe Allah korusun Allah göstermesinAman maşallah diyelim çok dillendirmeyelim baş ağrısı çok lanet bişey çeken bilir Allahın kimseye gebelikte yaşatmasın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman.tobe Allah korusun Allah göstermesinAman maşallah diyelim çok dillendirmeyelim baş ağrısı çok lanet bişey çeken bilir Allahın kimseye gebelikte yaşatmasın![]()
Anladim canim suana kadar zaten yasamadik bisey olur diye cekiniyoruz acikcasi da hic bı sıkıntım da yok bakalim ☺ O zaman kim tutar sizi netten arastirdigim kadariyla zaten yasak olmadi surece olmaya devam ediyomus hatta son gunlerde normal dogum icin o yuzden iliski oneriliyomus cogu kisi sabahina iki gune doguma gidiyomus |
Ben de yarın kontrole gideceğim inşallah, ben ayna yardımıyla yapıyorum jiletle mecbur.Güvendiğim bir yere gideceğim canim ama mecburum ya karnimdan dolayı artık çok fazla.egilemiyorum jilette yapamıyorum öylede hastaneye gitmek istemiyorum
Canim sadece serum vururlar nöbetci doktoru arayip danisiyolar onum disinda ultrasondam bakilmiyo diye biliyorum kanama filan olmadi surece . Ayrica gaz sancisi olabilir sicak suya bal karistir tadini kendi tercihine gore ayarla ama serbet tadi olmali inan rahatlatiyo kabizliga o karin agrilarina iyi geliyo.Sabahtan beri gaz sancisi benzer bir sanci cekiyorum. Ve geçmedibu saatte acile gittiğimizde ultrasonla bakıyorlar mi özel hastanelerin acil bölümünde acaba. Yoksa nöbetçi kadın doğum uzmanı mi bulmak lazi.
Bugün 2 kere wc ye çıkabildim aslında. Ama midemde de ağrı var. Doktoruma haber verdim normal rahim genişliyor dedi . Çok sağol denerim öneriniCanim sadece serum vururlar nöbetci doktoru arayip danisiyolar onum disinda ultrasondam bakilmiyo diye biliyorum kanama filan olmadi surece . Ayrica gaz sancisi olabilir sicak suya bal karistir tadini kendi tercihine gore ayarla ama serbet tadi olmali inan rahatlatiyo kabizliga o karin agrilarina iyi geliyo.
Allah yardımcımız olsun canımBen de yarın kontrole gideceğim inşallah, ben ayna yardımıyla yapıyorum jiletle mecbur.
Hayırlı haberlerini bekliyoruzKızlar yarın sabah randevum var detaylı ultrason ve ikili tarama yapılacak.İnsallah bir sorun çıkmaz, dualarınızı bekliyorum
Evet sormakta fayda varAnladim canim bende soruyum bari kanama filan olursa diye cekiniyo insan
Ona bende bakıyorum hepsi aynı mı acaba iç malzemesi fark eder miEvet benim de o aklıma geldibakalım ilerleyen zamanlarda olur belki. Ama hamilelik yastığı şart yaa. Alalım hepimiz rahat ederiz
![]()
Naptin canim gittin miSabahtan beri gaz sancisi benzer bir sanci cekiyorum. Ve geçmedibu saatte acile gittiğimizde ultrasonla bakıyorlar mi özel hastanelerin acil bölümünde acaba. Yoksa nöbetçi kadın doğum uzmanı mi bulmak lazi.
Baş ağrısı çok zorluyor , ayağa kalkınca beynim dağılacakmış gibi ağrıyor başım dönüyor. Mevsim geçişlerinde hep böyle oluyor benimsen nasılsın sağlığın nasil
dr a sordnmu canm migrenin flaan vardida omu tetikliyir acaba. ya benm kanamam geldi belki gormussundur. ama suan iyiyim kontrole gitmeyi bekliyirumBaş ağrısı çok zorluyor , ayağa kalkınca beynim dağılacakmış gibi ağrıyor başım dönüyor. Mevsim geçişlerinde hep böyle oluyor benimsen nasılsın sağlığın nasil
Benim randevum da yarın sabah canım, inşaallah ikimiz de hayırlı haberlerle dönerizKızlar yarın sabah randevum var detaylı ultrason ve ikili tarama yapılacak.İnsallah bir sorun çıkmaz, dualarınızı bekliyorum
Allah razı olsun canım, inşaallahAllah yardımcımız olsun canımhayırlı haberlerle don inşallah
Evet cnm acile geldik. Serum verdi rahatlatır seni dedi. özel hastaneye geldik. Şancim geçmeyip kusma artınca gidelim dedik. Zaten arabadaydık. Çok şükür bebeği gördük. Sorun yok. 12 haftalık olmuş bugün.Naptin canim gittin mi
ilginçtir bugün benim de mide bulantım var anlamadım ne güzel geçiyorduaz once uyku sirasinda mide bulantima uyandim hic boyle olmamistim bu 3 ay icinde hatta son 2 3 haftadir yok denecek kadar azalmisti bulantilar uyku sirasinda uyandircak kadar bulanti nerden geldi![]()
Ekşi meyveler, tuzlu çubuk ve hamur işi benim bildiklerim. ama muhtemelen bunları sen de biliyorsundur. bu mide bulantısının çözümü yok galiba ya sadece sabırGünaydın kızlar buaralar benimde mide bulantılarım kusmalarım çoştu zofer artık iyi gelmiyo kıvranıyorum ağrıdan bulantıdanne yapmak iyi gelir acaba bileniniz warmı
![]()