• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Sabahtan beri gaz sancisi benzer bir sanci cekiyorum. Ve geçmedi 🤷‍♀️ bu saatte acile gittiğimizde ultrasonla bakıyorlar mi özel hastanelerin acil bölümünde acaba. Yoksa nöbetçi kadın doğum uzmanı mi bulmak lazi.

Kızımda çatlak için bi şey sürmedim hiç, çatlak da olmadı. O zaman takip ettiğim topikte bi sürü şey önerildi, kullananlar oldu. Yine de çatlağı olanlar olmuştu. Cilt tipiyle alakalı sanırım bu çatlak işi. Bi de şu :KK8: iş var ki, Doğumdan bir gün önceye kadar devam ettik biz, hiiiiç bi şey olmadı. Dikkatli olduktan sonra bi şey olmuyo. 40. Haftanın bittiği gün doğdu kızım. Amma risk varsa onu bilemem, zaten dr da söyler yasak diye.

Canım herhangi bir problem yok gebeligimde ama doktor 4-5 gün aralıklarla dedi
Anladim canim suana kadar zaten yasamadik bisey olur diye cekiniyoruz acikcasi da hic bı sıkıntım da yok bakalim ☺
Evet benim doktor da biliyo heralde bir seyler ki sürekli bana devam diyo 😂😂😂😂
O zaman kim tutar sizi netten arastirdigim kadariyla zaten yasak olmadi surece olmaya devam ediyomus hatta son gunlerde normal dogum icin o yuzden iliski oneriliyomus cogu kisi sabahina iki gune doguma gidiyomus 😃

Sabahtan beri gaz sancisi benzer bir sanci cekiyorum. Ve geçmedi 🤷‍♀️ bu saatte acile gittiğimizde ultrasonla bakıyorlar mi özel hastanelerin acil bölümünde acaba. Yoksa nöbetçi kadın doğum uzmanı mi bulmak lazi.
Canim sadece serum vururlar nöbetci doktoru arayip danisiyolar onum disinda ultrasondam bakilmiyo diye biliyorum kanama filan olmadi surece . Ayrica gaz sancisi olabilir sicak suya bal karistir tadini kendi tercihine gore ayarla ama serbet tadi olmali inan rahatlatiyo kabizliga o karin agrilarina iyi geliyo.

Canim sadece serum vururlar nöbetci doktoru arayip danisiyolar onum disinda ultrasondam bakilmiyo diye biliyorum kanama filan olmadi surece . Ayrica gaz sancisi olabilir sicak suya bal karistir tadini kendi tercihine gore ayarla ama serbet tadi olmali inan rahatlatiyo kabizliga o karin agrilarina iyi geliyo.
Bugün 2 kere wc ye çıkabildim aslında. Ama midemde de ağrı var. Doktoruma haber verdim normal rahim genişliyor dedi . Çok sağol denerim önerini

Baş ağrısı çok zorluyor , ayağa kalkınca beynim dağılacakmış gibi ağrıyor başım dönüyor. Mevsim geçişlerinde hep böyle oluyor benim 😔 sen nasılsın sağlığın nasil

Baş ağrısı çok zorluyor , ayağa kalkınca beynim dağılacakmış gibi ağrıyor başım dönüyor. Mevsim geçişlerinde hep böyle oluyor benim 😔 sen nasılsın sağlığın nasil
dr a sordnmu canm migrenin flaan vardida omu tetikliyir acaba. ya benm kanamam geldi belki gormussundur. ama suan iyiyim kontrole gitmeyi bekliyirum

az once uyku sirasinda mide bulantima uyandim hic boyle olmamistim bu 3 ay icinde hatta son 2 3 haftadir yok denecek kadar azalmisti bulantilar uyku sirasinda uyandircak kadar bulanti nerden geldi🤔

Günaydın kızlar buaralar benimde mide bulantılarım kusmalarım çoştu zofer artık iyi gelmiyo kıvranıyorum ağrıdan bulantıdan 🥺 ne yapmak iyi gelir acaba bileniniz warmı 🥺

Günaydın kızlar buaralar benimde mide bulantılarım kusmalarım çoştu zofer artık iyi gelmiyo kıvranıyorum ağrıdan bulantıdan 🥺 ne yapmak iyi gelir acaba bileniniz warmı 🥺
Ekşi meyveler, tuzlu çubuk ve hamur işi benim bildiklerim. ama muhtemelen bunları sen de biliyorsundur. bu mide bulantısının çözümü yok galiba ya sadece sabır :(

Back
X