• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar ben de geldim kontrolden, çok şükür ense kalınlığı 1,3 normal dedi, burun kemiği de oluşmuş, herşey normal görünüyor dedi doktor. Kan verdim 2 hafta sonra çıkacakmış sonuç. Veeee %75 bir tahminle cinsiyeti de söyledi doktor. Ultrason fotosu yükleyeceğim. Sizden tahminleri alayım en son ben yazicam bakalım kiminki tutacak 😄Eki Görüntüle 2640462
hiç anlamam ama hissiyat olarak oğlan gibi geldi

Günaydın kızlar buaralar benimde mide bulantılarım kusmalarım çoştu zofer artık iyi gelmiyo kıvranıyorum ağrıdan bulantıdan 🥺 ne yapmak iyi gelir acaba bileniniz warmı 🥺
Bende aynı durumdayım seni çok iyi anlıyorum canım zofer kullanıyorum bende ama bulantı aynen devam hatta kusmama bile engel olmuyor 😔 60 kilodan 54 e düştüm 😔 ne yapsam fayda etmiyor sabretmekten başka çare yok heralde Allah yardımcımız olsun

Herkese selam..cinsiyet haberlerini almaya baslamişsınız ne güzel darısida bana ins.yarın bende gidicem ikili test icin bakalım göstercek mi benım bıdık..bu arada ikinci hamileligim ilkinde tüp bebekle ikizlerim oldu buda süpriz yapti bize kendiliģinden oldu cok sükür.kucagimizada almayı nasip etsin rabbim hepimizin:anne:
hayırlı olsun canım:) çok mutlu oluyorum vaktinde bebek sahibi olmaya uğraşanlar şöyle kendiliğinden hamile kalınca yaa sanki dünyalar benim oluyor :)

Kızlar şimdi doktordan geldim.ikizlere hamileydim.biri ölmüş çok üzgünüm.digeri sağlıklı ense kalınlığı 1.4 burnu duzgunmus
Hayırlısı canım çok şükür biri sağlıklıymış. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲

kız sen niye onları söylüyorsun bana ben tuttumu tutmadı mı diye sordum off illa adrenalin yapcam diyosun :KK70:
Ahahha aynen eskilerde yazmıştım cunku belki birinin aklında kalmıştır diye 😂😂 bu arada sen kagıthanede oturuyordun dimi? Hatta almora hanıma gitmiştin ben bugün Almora Hanıma gittim yine ve memnun kaldım ya cok güzel ilgilendi sanırım onda devam edecegim eşimle ikimizinde içinr sindi tamamen.Ama sigortamın dogumun tamamı karşılaması konusunda yanlış biliyormuşum tamamını karşılamıyormuş moralim bozuldu😒😒😒

Back
X