- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.924
- 498
bildim valla :)Hepinize çok çok teşekkür ederim kızlar, Allah razı olsun
Doktor %75 erkek dedi![]()
sağlıkla gelsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bildim valla :)Hepinize çok çok teşekkür ederim kızlar, Allah razı olsun
Doktor %75 erkek dedi![]()
ben de sizin konuyu okudum dün2019 Aralık annesiyim Kızlar tünelin ucu aydınlık hepinize hayırlı doğumlar![]()

çok üzüldüm canım ,Kızlar şimdi doktordan geldim.ikizlere hamileydim.biri ölmüş çok üzgünüm.digeri sağlıklı ense kalınlığı 1.4 burnu duzgunmus
hiç anlamam ama hissiyat olarak oğlan gibi geldiKızlar ben de geldim kontrolden, çok şükür ense kalınlığı 1,3 normal dedi, burun kemiği de oluşmuş, herşey normal görünüyor dedi doktor. Kan verdim 2 hafta sonra çıkacakmış sonuç. Veeee %75 bir tahminle cinsiyeti de söyledi doktor. Ultrason fotosu yükleyeceğim. Sizden tahminleri alayım en son ben yazicam bakalım kiminki tutacakEki Görüntüle 2640462
hiç bir teori bilmiyorum ama sanki bişiler var ordaMerhabalar
Çok aktif değilim vakit buldukça okuyorum
12+1 ultrason fotomuz ektedir
Nedir tahminler ben hiç anlamıyorum
Anlayan çok bu işten![]()
Bende aynı durumdayım seni çok iyi anlıyorum canım zofer kullanıyorum bende ama bulantı aynen devam hatta kusmama bile engel olmuyorGünaydın kızlar buaralar benimde mide bulantılarım kusmalarım çoştu zofer artık iyi gelmiyo kıvranıyorum ağrıdan bulantıdanne yapmak iyi gelir acaba bileniniz warmı
![]()
Cok üzüldüm canim rabbim digerine saglik versinKızlar şimdi doktordan geldim.ikizlere hamileydim.biri ölmüş çok üzgünüm.digeri sağlıklı ense kalınlığı 1.4 burnu duzgunmus

Amin canım. çin takvimi erkek diyordu rus takvimi kız. Bakalım hangisi tutmuş olacakhayırlı olsun canım hadi bakalım darısı başımızaçin takvimi tuttu mu sen onu söylee
hayırlı olsun canım:) çok mutlu oluyorum vaktinde bebek sahibi olmaya uğraşanlar şöyle kendiliğinden hamile kalınca yaa sanki dünyalar benim oluyor :)Herkese selam..cinsiyet haberlerini almaya baslamişsınız ne güzel darısida bana ins.yarın bende gidicem ikili test icin bakalım göstercek mi benım bıdık..bu arada ikinci hamileligim ilkinde tüp bebekle ikizlerim oldu buda süpriz yapti bize kendiliģinden oldu cok sükür.kucagimizada almayı nasip etsin rabbim hepimizin![]()
Taam o zaman bekliyorumAksama dicem![]()
kız sen niye onları söylüyorsun bana ben tuttumu tutmadı mı diye sordum off illa adrenalin yapcam diyosunAmin canım. çin takvimi erkek diyordu rus takvimi kız. Bakalım hangisi tutmuş olacak![]()
Cok tesekkür ederimhayırlı olsun canım:) çok mutlu oluyorum vaktinde bebek sahibi olmaya uğraşanlar şöyle kendiliğinden hamile kalınca yaa sanki dünyalar benim oluyor :)
Yaaa sende mi bir yay annesisiiinnn2019 Aralık annesiyim Kızlar tünelin ucu aydınlık hepinize hayırlı doğumlar![]()
Evet canım siz kız dediniz enesra erkek demiştiTaam o zaman bekliyorumben sana kız dediydim demi? Unuttum yaw
![]()
Hayırlısı canım çok şükür biri sağlıklıymış. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar şimdi doktordan geldim.ikizlere hamileydim.biri ölmüş çok üzgünüm.digeri sağlıklı ense kalınlığı 1.4 burnu duzgunmus
Amin inşallah sağolun hepimizinkiİnşallah sağlıkla gelsin![]()
Ahahha aynen eskilerde yazmıştım cunku belki birinin aklında kalmıştır diyekız sen niye onları söylüyorsun bana ben tuttumu tutmadı mı diye sordum off illa adrenalin yapcam diyosun![]()
Inşallah canimÇok üzüldümallah diğerine sağlık versin kucağına almayı nasib etsin.
Amin canımçok üzüldüm canım ,
Allah diğerine sağlık versin kucağına almayı nasip etsin ,