• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Sevgili anneler
Bu cinsiyet konusu çok karışık çünkü bu haftalarda yanlış tahminler yapılabiliyor. Kızımda 12 haftalıkken biz hiç sormadan doktor büyük ihtimalle erkek dedi 16 haftalıkken kız olduğunu söyledi. Bu cuma randevum var ama doktoruma kesin değilse tahminde bulunmamasını söylicem. Çünkü o moda geçiyor insan kendini hazırlamaya başlıyorsun alışveriş falan yapmasan bile. Sağlıkla gelsin bütün bebişler
Yanılma ihtimali var canım haklısın. Bugün doktorum %75 erkek dedi ama ben 20. Haftaya kadar kesin gözüyle bakmıyorum yine de. Rabbim hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlar versin inşaallah 🤗
2019 Aralık annesiyim Kızlar tünelin ucu aydınlık hepinize hayırlı doğumlar :anne:
İnşaallah biz de o günleri görürüz 😍
Kızlar şimdi doktordan geldim.ikizlere hamileydim.biri ölmüş çok üzgünüm.digeri sağlıklı ense kalınlığı 1.4 burnu duzgunmus
Canım benim, Rabbim kalan bebegine sağlık, hayırlı ömür versin inşaallah.💜

kontrolun ne zaman canım
simdi doktor aradi. ikili testin sonucu iyi cikmis kan testinin. onu haber verdi. pazar gunu progestani birak dedi. sonra 2 hafta sonra gel dedi. ben dayanamam dedm. oda plesanta hemen yukadi cikicak bjsey degil gelirsin cikmamis olur uzme bosuna kendini ama yine dayanamazsan gelirsin. dayanablirsen 2 hafta sonra gel dedi. iyi madem dedm😥

Bende aynı durumdayım seni çok iyi anlıyorum canım zofer kullanıyorum bende ama bulantı aynen devam hatta kusmama bile engel olmuyor 😔 60 kilodan 54 e düştüm 😔 ne yapsam fayda etmiyor sabretmekten başka çare yok heralde Allah yardımcımız olsun
Amin rabbim hepimizin yardımcısı olsun sağlıklı olsunlar bu zorluklarda tez vakitte geçsin inşallah 🥺🤲🏻

simdi doktor aradi. ikili testin sonucu iyi cikmis kan testinin. onu haber verdi. pazar gunu progestani birak dedi. sonra 2 hafta sonra gel dedi. ben dayanamam dedm. oda plesanta hemen yukadi cikicak bjsey degil gelirsin cikmamis olur uzme bosuna kendini ama yine dayanamazsan gelirsin. dayanablirsen 2 hafta sonra gel dedi. iyi madem dedm😥
Sonucunun iyi çıkmasına çok sevindim canım, darısı başımıza inşaallah.

Bnmki yarın çıkacak ama ben daha randevu alamadım,

Sevgili anneler
Bu cinsiyet konusu çok karışık çünkü bu haftalarda yanlış tahminler yapılabiliyor. Kızımda 12 haftalıkken biz hiç sormadan doktor büyük ihtimalle erkek dedi 16 haftalıkken kız olduğunu söyledi. Bu cuma randevum var ama doktoruma kesin değilse tahminde bulunmamasını söylicem. Çünkü o moda geçiyor insan kendini hazırlamaya başlıyorsun alışveriş falan yapmasan bile. Sağlıkla gelsin bütün bebişler
Erkek çocuk daha çabuk belirtiyor kendini ama şöyle birşey var cinsiyet oluşurken o bolge cok benziyor birbirind o yüzden karıştırılabilir bence de beklenejte fayda var :)

Ahahha aynen eskilerde yazmıştım cunku belki birinin aklında kalmıştır diye 😂😂 bu arada sen kagıthanede oturuyordun dimi? Hatta almora hanıma gitmiştin ben bugün Almora Hanıma gittim yine ve memnun kaldım ya cok güzel ilgilendi sanırım onda devam edecegim eşimle ikimizinde içinr sindi tamamen.Ama sigortamın dogumun tamamı karşılaması konusunda yanlış biliyormuşum tamamını karşılamıyormuş moralim bozuldu😒😒😒
evett canım o benim :D benim de sigortam hiçç karşılamıyor, doğum fiyatı sordun mu sen? eşim 12 bin demişti doğrumuymuş? ben cumartesi gününe medicalpark gop bir doktordan randevu aldım arkadşaımın doktoru. bir gittiğim doktora bi daha gitmedim maşallah artık nerde doğurcam kim bilir:D

Bende kismetse aralık annesi olacağım. Sessiz takipcilerdenim. Yazdıklarıni görünce yazmak istedim cnm. Benim 3 cocugumda aynı sorun vardı cnm.. benim 5. Aydan sonra yukarı cikmisti plesenta. Bazilarinin daha erken cikabiliyor. 2 cocukta hafif lekelenme yasadim. Ama birinde senin gibi kanamam cok oluyordu.bebeğe hiç bisey olmaz korkma. Doktorum bana kanayan bebek degil anne demisti.. sadece kanama çok olursa durmama ihtimali var. O yüzden hareketlerine dikkat et. Plesenta çıkmasa bile bir kaç haftaya rahim yukarı doğru çıktığı için daha az kanaman olacaktir. Rabbim yardimcin olsun

Back
X