• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ooyy midem ooyyy...
Siz ilaç kullanıyor muydunuz. Ben ilaç içiyorum hala kötü midem.icmesem sanırım sürekli kuscam:( şimdi içmem gerek 2 tane ama hiç istemiyorum o da midemi bulandiriyor icmessem de sabah kusarak uyancam;(((( midemmmmm;(((((((

Siz ilaç kullanıyor muydunuz. Ben ilaç içiyorum hala kötü midem.icmesem sanırım sürekli kuscam:KK43: şimdi içmem gerek 2 tane ama hiç istemiyorum o da midemi bulandiriyor icmessem de sabah kusarak uyancam;(((( midemmmmm;(((((((

Progestan kullanıyordum, 3-4 tane kaldı bıraktım içmiyorum onu içince berbat oluyorum ☹️☹️☹️ mide bulantısı için ilaç kullanmıyorum ☹️☹️☹️

Bende ovulasyon testi ile yumurtlamami takip etmiştim, canım ben regliyi 4. Gün geçe kan verdim ASM de, doktorada 6- 7. Haftada gitmeyi düşünüyorum , nasip olursa hemde kalp atışını duyarım diyorum , umarım herşey yolundadır böyle de çok tedirgin oluyorum
İnsan ister istemez tedirgin oluyor ben kan bile vermedim evde testle bakıyorum koyulaştımı diye, kaç çıkmıştı senin? İnşallah yolunda gider Rabbim yardımcımız olsun🙏🏻

Bende ovulasyon testi ile yumurtlamami takip etmiştim, canım ben regliyi 4. Gün geçe kan verdim ASM de, doktorada 6- 7. Haftada gitmeyi düşünüyorum , nasip olursa hemde kalp atışını duyarım diyorum , umarım herşey yolundadır böyle de çok tedirgin oluyorum
ben de ovülasyon testiyle hamile kaldım. ilk denememdi 😊

Kesinlikle canım yarım da olsa al fazlalığının zararı kesin kanıtlanmamış ama eksikliği kesin kanıtlanmış ben doktoruma bir süre folibol kullandım yeteri kadar almışımdır kullanmasammi dedim hayır kullanman gerekiyor çünkü eksikliğinde ciddi sıkıntılar yaşayabilirsin dedi... Riske atma alamadıysan henuz elondekini yarim ic
herkes biseler soyluyo kafam cok karisti🤔onceki cocugumda icmedim hic bise olmamisti bundada icmesem nolcakk i

Kızlar kafa karıştıran bir sorum olacak ben işin içinden çıkamıyorum. 6 haftalık hamileyim dediğinizde bu 5+0,1,2,3,4,5,6 demek mi yoksa 6+0,1,2,3,4,5,6 mı? Yani beşli günler mi 6 haftalık demek 6 lı günler mi, yani tamamlanan haftayı mı söylemek lazım yoksa içinde bulunulan haftayı mı?
canim 5+0 ile 5+6 arasi 6 haftalik demek 6+0ile 6+6arasi 7 hafta demek

bebde hazimsizlik oluyo bi zaman sonra bulantiya cewiriyo bende ferahlatici seyler yiyorum geciyo sende denesen gecermi acaba
Gunde en az isteyerek veya istemeyerek yarim limon yiyorum. Soda icine katiyorum salata icine katıyorum bulantim olmuyor tavsiye ederim eksi seyler bulantiyo hafifletiyo olabilir

Back
X