- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 40
Canimm sel nasılsın? Diğer konudan hatırladın mi beniCanim iste herkeste farkli demek ki benimki kanamaya cevirmedi lekelenme geldi suanda bisey yok cok sukur bakalim cumartesi yada pazartesi tekrar gidecegim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canimm sel nasılsın? Diğer konudan hatırladın mi beniCanim iste herkeste farkli demek ki benimki kanamaya cevirmedi lekelenme geldi suanda bisey yok cok sukur bakalim cumartesi yada pazartesi tekrar gidecegim
Masaallahhh değeriniz çok güzel çıkmışSat 22 marttı. Salı günü kan testim 2459 çıkmıstı
Siz ilaç kullanıyor muydunuz. Ben ilaç içiyorum hala kötü midem.icmesem sanırım sürekli kuscamOoyy midem ooyyy...
Siz ilaç kullanıyor muydunuz. Ben ilaç içiyorum hala kötü midem.icmesem sanırım sürekli kuscamşimdi içmem gerek 2 tane ama hiç istemiyorum o da midemi bulandiriyor icmessem de sabah kusarak uyancam;(((( midemmmmm;(((((((
İnsan ister istemez tedirgin oluyor ben kan bile vermedim evde testle bakıyorum koyulaştımı diye, kaç çıkmıştı senin? İnşallah yolunda gider Rabbim yardımcımız olsunBende ovulasyon testi ile yumurtlamami takip etmiştim, canım ben regliyi 4. Gün geçe kan verdim ASM de, doktorada 6- 7. Haftada gitmeyi düşünüyorum , nasip olursa hemde kalp atışını duyarım diyorum , umarım herşey yolundadır böyle de çok tedirgin oluyorum
ben de ovülasyon testiyle hamile kaldım. ilk denememdiBende ovulasyon testi ile yumurtlamami takip etmiştim, canım ben regliyi 4. Gün geçe kan verdim ASM de, doktorada 6- 7. Haftada gitmeyi düşünüyorum , nasip olursa hemde kalp atışını duyarım diyorum , umarım herşey yolundadır böyle de çok tedirgin oluyorum
agirlasmis olursun zor olur bence temmuz agustisa kdar dewam cunkiBen virüs geçince başlıcam çalışmayagarip olcak bakalım nasıl olcak
![]()
herkes biseler soyluyo kafam cok karistiKesinlikle canım yarım da olsa al fazlalığının zararı kesin kanıtlanmamış ama eksikliği kesin kanıtlanmış ben doktoruma bir süre folibol kullandım yeteri kadar almışımdır kullanmasammi dedim hayır kullanman gerekiyor çünkü eksikliğinde ciddi sıkıntılar yaşayabilirsin dedi... Riske atma alamadıysan henuz elondekini yarim ic
sormaaa benimki cayir cayir yaniyo sanki yedigimi hazmedememis gibiyimOoyy midem ooyyy...
Senin kararina kalmis kimse kimseye zorla ilac icirtemez. Doktorlar öneriyorherkes biseler soyluyo kafam cok karistionceki cocugumda icmedim hic bise olmamisti bundada icmesem nolcakk i
canim 5+0 ile 5+6 arasi 6 haftalik demek 6+0ile 6+6arasi 7 hafta demekKızlar kafa karıştıran bir sorum olacak ben işin içinden çıkamıyorum. 6 haftalık hamileyim dediğinizde bu 5+0,1,2,3,4,5,6 demek mi yoksa 6+0,1,2,3,4,5,6 mı? Yani beşli günler mi 6 haftalık demek 6 lı günler mi, yani tamamlanan haftayı mı söylemek lazım yoksa içinde bulunulan haftayı mı?
sormaaa benimki cayir cayir yaniyo sanki yedigimi hazmedememis gibiyim
dimi amaan icmicem ben o zamanSenin kararina kalmis kimse kimseye zorla ilac icirtemez. Doktorlar öneriyor
bebde hazimsizlik oluyo bi zaman sonra bulantiya cewiriyo bende ferahlatici seyler yiyorum geciyo sende denesen gecermi acabaBen bomba gibiydim hiç böyle değildim 3-5 gündür berbatım☹☹ Gaz mı var midem mi bulanıyor anlamadım ☹
bebde hazimsizlik oluyo bi zaman sonra bulantiya cewiriyo bende ferahlatici seyler yiyorum geciyo sende denesen gecermi acaba
Gunde en az isteyerek veya istemeyerek yarim limon yiyorum. Soda icine katiyorum salata icine katıyorum bulantim olmuyor tavsiye ederim eksi seyler bulantiyo hafifletiyo olabilirbebde hazimsizlik oluyo bi zaman sonra bulantiya cewiriyo bende ferahlatici seyler yiyorum geciyo sende denesen gecermi acaba
hafif seylr simdi tam solemek istemiyorum enistelere is cikar bu saatteferahlatıcı ne yiyorsun canım