- 8 Aralık 2010
- 10.168
- 6.717
- 448
Ay evett yemek sahnelerine bakmıyorumYaaaa onlar yerken tok insan bile acikiyor yersin yersin canım sifa olsuuuun
Maaşallah iyi hissetme sevindim. Ben ilk 2 gün oruç tuttum ama çok kötü olduğum için devamını getiremedim maalesef.İyi geceler kızlar2 haftadır sessizce takip ediyorum topiği pek yazmaya takip etmeye mecalim yoktu, 2 gündür iyi hissediyorum kendimi. 6. Haftada başlayan mide bulantım 9+3 itibariyle azalmaya başladı çok şükür. Uzun zaman sonra ilk defa bugün çikolata yiyebildim ve zevk aldım
insan yediğinden lezzet almayı özlüyormuş cidden. İnşallah bundan sonra tamamen biter
Sizler ne yapıyorsunuz nasıl geçiyor günler oruç tutan zorlanmayan var mı? ☺
Aramızda alerjik astımı olan da çok varmış ya, bende de var canım. Çok şükür ben uzun süredir sıkıntı çekmiyorum. Boğaz pastili zararlı değil doktor bana alabilirisn dedi. Öksürük için ilik su genelde boğazdaki gicigi rahatlatıyor. Bir de hamileyken zararı var mı bilmiyorum ama ben sıcak su, zencefil, bal karıştırıp içiyorum. Gün içinde de bol su içmek geniz akintisi ve balgamı rahatlatıyor.Kızlar benim alerjik astımim var ama ilaç kullanamiyorum malum. Boğazımda takılı bir şey var gibi sürekli öksürüyorum ,boğaz pastili kullanıyorum arada ama zararlı mı bilmiyorum,bu öksürük beni mahvediyor var mı öneriniz