• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Anammm neyle yikicam ben tezgahimi tuvaletimi banyomu camadır suyu girdimi icine rahat ediyodumm acikcasi
Viking markasının wc temizleyicisi var onu kullan derim. Kokusu çok ferah hiç rahatsız etmiyor hem de güzel temizliyor.

Şuan benimde canım istedi aslında güzel olur tuzlu tuzlu ama olsun tutmalıyım kendimi patates kızartması bile yapmıyorum kız 1 aydır 🙈
Patates kızartması çoğu kahvaltıda yediğim doyirucu tek şey. Zararlı mı o da 🤦‍♀️

Bende asker eşiyim. Eşim Suriye’de istanbuldayız
Benim de Kardeşim Suriye’de. Babam hastayken haber vermiştik, bi kaç güne gelecekti. İstedikleri her an gelemiyorlar. Cenazeye zor yetişti kuzum. Son kez göremedi. Hep dua ediyorum. Rabbim cümlesini korusun.

Oku oku bitmedi ne çok yazmışsınız 😳 ben yemekten sonra pert. Hemen uyuyorum yaa.

Benim de Kardeşim Suriye’de. Babam hastayken haber vermiştik, bi kaç güne gelecekti. İstedikleri her an gelemiyorlar. Cenazeye zor yetişti kuzum. Son kez göremedi. Hep dua ediyorum. Rabbim cümlesini korusun.

Oku oku bitmedi ne çok yazmışsınız 😳 ben yemekten sonra pert. Hemen uyuyorum yaa.
Birde ben uyuyabilsem dünden bu yana birkaç saatlik uykuyla duruyorum ve başıma ağrı girdi halada uyuyamıyorum 😭

Arkadaşlar yemek yiyorum ama su içemiyorum bulantı yapıyor çok kötü içim kurudu resmen kabız oluyorum ne yapsam bilmiyorum bugün eşim cam şişede su almış onu içtim damacana su icemiyorum yarın 1,5lt lik su aldırcam bakalım icebilcekmiyim sizler nasılsınız su içiyor musunuz
Canım bende hiç su tüketen biri değildim hamilelikle birlikte zorunluluktan başladım... Eşim 500 ml olan şişelerden koliyle alıyor sabah kahvaltıdan sonra 4 sise koyuyorum önüme aklıma geldikçe içiyorum ve o şişelerin bittiğini görmek psikolojik olarak rahatlatıyor ve motive ediyor tavsiye ederim 👍

Viking markasının wc temizleyicisi var onu kullan derim. Kokusu çok ferah hiç rahatsız etmiyor hem de güzel temizliyor.

Patates kızartması çoğu kahvaltıda yediğim doyirucu tek şey. Zararlı mı o da 🤦‍♀️
Benimde kahvaltıda çok severek yediğim şeydir aslında hamilelikle birlikte bıraktım canım kızartma türü şeyleri ben illaki zararlı normalde de çok sağlıklı değil zaten ama yiyoruz seviyoruz yapacak birşey yok 1😊😊

Benim dün tanisyonum çok düştü aşırı baş dönmesi miğde bulantısı kafama kaldiramadim akşama doğru duzeldim

Benimde kahvaltıda çok severek yediğim şeydir aslında hamilelikle birlikte bıraktım canım kızartma türü şeyleri ben illaki zararlı normalde de çok sağlıklı değil zaten ama yiyoruz seviyoruz yapacak birşey yok 1😊😊
Ben çok seviyordum şuan migdemi bulaniyor diye yiyemiyorum

Gunaydin kizlar bu sabah basimin dönmesine uyandim resmen daha kalkmadan ilk defa boyle hissettim kahvalti yapinca duzeldi cok sukur ama birazdan ilac icecegim tekrardan baslayacak 😑

Yarinda kontrolum var uygulamalarda bebegin kalp atisini duyscagim söyleniyo insallah duuyarim biraz olsun icim rahat eder doktorumuda degistim bakalim neler bekliyo beni 😊

Aaa hiç duymamıştım bunu bak . Yani bu kadar zararlı olacağını düşünmemiştim
Kimyasal canım ben normalde bile kokusuna dayanamıyorum hamileyken kullanmayın bebeği zehirliyor eşiniz yapsın lavaboya falan

Yaaaaaaaaa yok canimm sende😂😂😂😂 benmi acim yaa normalde ben yapardim esim.oruc olunca kokar cani ceker die yapmamistim.kendime amaa artik bgun sabah yaptım kendime hemde iyidim biraz yedim vallaa afiyetle😂 sen kac kilosun ki canim
Öyle Bi anlattın ki hepimizin canı cips çekti karantina dayız şimdi nerden alacağız biz 😀

Arkadaşlar yemek yiyorum ama su içemiyorum bulantı yapıyor çok kötü içim kurudu resmen kabız oluyorum ne yapsam bilmiyorum bugün eşim cam şişede su almış onu içtim damacana su icemiyorum yarın 1,5lt lik su aldırcam bakalım icebilcekmiyim sizler nasılsınız su içiyor musunuz
ben de 1.5 luk şişe kullanıyorum, koliyle alıyoruz. ne içtiğimi bileyim diye. ama bu hafta su içsem kusuyorum. agzıma lokma atamıyorum. bir de idrarda enfeksiyon cıktı, su içemeyince o daha da korkutuyor.

Birde ben uyuyabilsem dünden bu yana birkaç saatlik uykuyla duruyorum ve başıma ağrı girdi halada uyuyamıyorum 😭
Akşam erken uyuyorum, engel olamıyorum kendime, bu da kötü, sabah 5’te uyandım. Sen niye uyuyamıyosun acaba 😕

Geçen hafta ben de hiç su içemiyordum, midemi bulandırıyordu. Bu hafta daha çok içebiliyorum. Bulantılar tam geçse daha çok içeriz.

Kizlar gunaydin.
Gece karnima okkali bir sanci girdi uykumda sayiklamisim esime karnim cok agriyo diye. Sol yumurtaligimdan geldi o sanci adet donemim yaklasti ondan midir bilmem suan sag sol agriyo belime igme batiriyorlar sanki sanci saplaniyo.

Başın sağolsun canım . Evet yani eşimin görev süresi bitti normalde ama işte virüsten dolayı değişim yapmıyorlar .sadece doğum ve ölüm de değişim yapıyorlarmış . Bende çok ağladım şu durumdayken yanımda yoksun diye çünkü çok kanamam bulantım oldu hastane işim hiç bitmedi ama maalesef gelemedi .

Back
X