• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kiz tam aksiyiz biz bakalım cinsiyetler nasıl olacak seni not edeyim bi yere unutmayayım🤣🤣 senin gönlünden geçen varmı cinsiyet olarak
wala baya bi aksi olmusuz 😀😀bi oglum war allah nasip ederse bunuda kiz istiyorum daaaa icime hep erkek doguyo bakalim 😁senin tahminin warmi peki

Evet canım ikiz . Sağlıklı ilerler inşallah şu bulantılar bitse en azından boğazıma bakacağım ama yok su da içemiyorum ona çok üzülüyorum
uzulme canim bi problem olsaydi doktor bilgilendirirdi simdi senin depolardan harciyolar zaten onemli olan ilerisi 😘

[/QUOTE]
Hiç ekşi yemedim, kızım oldu. Şimdi de ekşi yiyorum bakalım ne olacak 😀
[/QUOTE]
Ya bende ekşiciyim bakalım nolcak az kaldı kaçıncı haftada gösterdi kızçe size kendini

Hiç ekşi yemedim, kızım oldu. Şimdi de ekşi yiyorum bakalım ne olacak 😀
[/QUOTE]
Ya bende ekşiciyim bakalım nolcak az kaldı kaçıncı haftada gösterdi kızçe size kendini
[/QUOTE]
ben ilk cocugumda eksi aci aseriyodum oglum oldu bundada tatli aseriyorum allahtan hayirlisj bakalim

canım ben kalp atışına gittiğimde doktor kalp atısını duyunca istedi tahlilleri. sabahtı kontrolum ama cubuk kraker yemiştim bastırsın dıye, doktora soyledım sorun olmaz demişti. aynı gun de tahlillerimi yaptırdım.

aa iyi ozaman ben de çubuk kraker yesem yetiyor zaten normalde de daha fazlasını yemiyorum

Kızlar ben bugün çok halsizdim yediklerimi sayayım sabah 1 tost ekmeği ile tost 1 salatalık yedim pekmezli yoğurt yedim yayla çorbası içtim çıkardım akşam şimdi de salata ve ekmek yedim biraz . 3 kere çıkardım bugün bir sabah aç karnına çorbadan sonra birde az meyve yemiştim onlar gitti . Şimdi size sorum şu yediklerim az mı ya da hangi aşamada serum bağlanıyor doktor bşe yiyemezsen gel serum bağlayım demişti ben hangi aşamada gideceğim şimdi bugün çok çok halsizim hiç 3 kere çıkarmamıştım su da içemiyorum zaten

ben de aşağı yukarı seninle aynı yiyorum. Çok sorun yaşamıyorum ama benim kusmam yok. Bence normal geçici bi dönem kendini çokk bitkin hissetmiyorsan seruma gerek yok. Tavsiyem arada salatalık ve havuç ye al eline tıkırdat hem de su ihtiyacını da bi nebze karşılar

Canim rahatsiz etmesede hep gazdan dolayi sisme o 😊 ama benim gaz olmadiginca cok az sismis kasigimin ustleri bugun fark ettim

Umarım zamanla iner canım yoksa vay halime kimse inanmaz yeni olduğuna o kadar diyorum 😅

Tabi işin şakası bu sağlıklı olsun da ben kocaman göbeğimi de severim :anneadayı: :KK200:

Bugün kahvaltıdan sonra hicbirsey yiyemedim eşim bana pizza almış gelmiş seviyorum diye onuda zorla yedim iyi geldi aslında ama şuan sanki mideme inmedi tuhaf bir his anlatamıyorum..Bu bulantı kusmalar son bulsun artık ya..
İlk cocugumda hep eksi istedi canım erkek oldu suan dada erkek hissediyorum.bakalim ne olacak🤭bide beni ateş basıyor kizlar ya bildiğiniz cam açık uyuyorum eşim çok kızıyor ama imkan olsa sokakta yaticam veya balkonda o derece yani 😂

I
Bugün kahvaltıdan sonra hicbirsey yiyemedim eşim bana pizza almış gelmiş seviyorum diye onuda zorla yedim iyi geldi aslında ama şuan sanki mideme inmedi tuhaf bir his anlatamıyorum..Bu bulantı kusmalar son bulsun artık ya..
İlk cocugumda hep eksi istedi canım erkek oldu suan dada erkek hissediyorum.bakalim ne olacak🤭bide beni ateş basıyor kizlar ya bildiğiniz cam açık uyuyorum eşim çok kızıyor ama imkan olsa sokakta yaticam veya balkonda o derece yani 😂
Kız havalar çok alengirli üşütürsün kendini acma daha camları

Bende öyle düşünüyorum kalp atışına gitcektim keseyide görmüş oluruz diye 2 si de aradan çıkmış olsun diye düşündüm de belim çok ağrıyor ilk gittiğimde de söyledim kadın doğumcuyA gebelikle alakası yoktur dedi bi arkla konuştum onunda ağrıyormuş dr düşük tehlikesi demiş direkt korktum o yüzden.
benim ilk zamanlar regl olcakmsm gbi belim ve kasiklarim agridi. doktorumda normal rahmin genisliyor dedi. ben de pimprpikleniyordum sonra dr kafama su sozu kazidi"kanama yoksa sorun yok" kanama oldugunda bile her zaman sorun olmaz ama sen kanama yoksa sorun yok bunu bil dedi

ay o bende de var. biz yazin napcaz bu alevli halimizle blmiyorm. dusa girince kapiyi aciyorum artk hava girmiyor bunaldim diye. okadr istemiyorum sicagi

Back
X