- 12 Nisan 2020
- 1.074
- 757
- 38
- 33
wala baya bi aksi olmusuzKiz tam aksiyiz biz bakalım cinsiyetler nasıl olacak seni not edeyim bi yere unutmayayımsenin gönlünden geçen varmı cinsiyet olarak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
wala baya bi aksi olmusuzKiz tam aksiyiz biz bakalım cinsiyetler nasıl olacak seni not edeyim bi yere unutmayayımsenin gönlünden geçen varmı cinsiyet olarak
uzulme canim bi problem olsaydi doktor bilgilendirirdi simdi senin depolardan harciyolar zaten onemli olan ilerisiEvet canım ikiz . Sağlıklı ilerler inşallah şu bulantılar bitse en azından boğazıma bakacağım ama yok su da içemiyorum ona çok üzülüyorum
İlk gebeliğimde nasıldı hiç hatırlamıyorum, 2. Kaybettiğim gebelikte hiçbir şey hissetmiyordumGöğüs acısı 9 ay sürüyormuki![]()
İnş dilediğin gibi olur canım benımde gönlümden kız geçiyorwala baya bi aksi olmusuzbi oglum war allah nasip ederse bunuda kiz istiyorum daaaa icime hep erkek doguyo bakalim
senin tahminin warmi peki
Daha erkene randevu yoktu mecbur o saate aldık canımDaha erkene alin veya daha erken gidin bazi kan seyelri acken daha iyi oluyormus
Kendimi öyle deyip motive ediyorum ama bakalım yarın sağlık ocağına tahlile gideceğim ne çıkacakuzulme canim bi problem olsaydi doktor bilgilendirirdi simdi senin depolardan harciyolar zaten onemli olan ilerisi![]()
canım ben kalp atışına gittiğimde doktor kalp atısını duyunca istedi tahlilleri. sabahtı kontrolum ama cubuk kraker yemiştim bastırsın dıye, doktora soyledım sorun olmaz demişti. aynı gun de tahlillerimi yaptırdım.
Ama böyle yazilinca benim gibi bulantisi kesilenlerin morali bozuluyor gerçektenoyyy masallah subhanallah ikiz oldugunu yeni ogrendim e normaldir tabi ama bide şu yandan bak bulantilarin yawrumlarinin saglikli oldugunu gosterir
Kızlar ben bugün çok halsizdim yediklerimi sayayım sabah 1 tost ekmeği ile tost 1 salatalık yedim pekmezli yoğurt yedim yayla çorbası içtim çıkardım akşam şimdi de salata ve ekmek yedim biraz . 3 kere çıkardım bugün bir sabah aç karnına çorbadan sonra birde az meyve yemiştim onlar gitti . Şimdi size sorum şu yediklerim az mı ya da hangi aşamada serum bağlanıyor doktor bşe yiyemezsen gel serum bağlayım demişti ben hangi aşamada gideceğim şimdi bugün çok çok halsizim hiç 3 kere çıkarmamıştım su da içemiyorum zaten
Canim rahatsiz etmesede hep gazdan dolayi sisme oama benim gaz olmadiginca cok az sismis kasigimin ustleri bugun fark ettim
Kız havalar çok alengirli üşütürsün kendini acma daha camlarıBugün kahvaltıdan sonra hicbirsey yiyemedim eşim bana pizza almış gelmiş seviyorum diye onuda zorla yedim iyi geldi aslında ama şuan sanki mideme inmedi tuhaf bir his anlatamıyorum..Bu bulantı kusmalar son bulsun artık ya..
İlk cocugumda hep eksi istedi canım erkek oldu suan dada erkek hissediyorum.bakalim ne olacakbide beni ateş basıyor kizlar ya bildiğiniz cam açık uyuyorum eşim çok kızıyor ama imkan olsa sokakta yaticam veya balkonda o derece yani
![]()
işte kimisinde farklı oluyor canım ya ama belli haftadan sonra geçeceğini söylüyorlar geçer inşallahBende hamilelik öncesi en az 12 bardak su içerdim şimdi su içmeye korkuyorum ilaç içmek istemiyorum süt çok içerdim şimdi süt bile içemiyorum :-(
Uff gidiyim randevu bulabilirsem.Bence kadın doğum uzmanına gitmelisin canım
benim ilk zamanlar regl olcakmsm gbi belim ve kasiklarim agridi. doktorumda normal rahmin genisliyor dedi. ben de pimprpikleniyordum sonra dr kafama su sozu kazidi"kanama yoksa sorun yok" kanama oldugunda bile her zaman sorun olmaz ama sen kanama yoksa sorun yok bunu bil dediBende öyle düşünüyorum kalp atışına gitcektim keseyide görmüş oluruz diye 2 si de aradan çıkmış olsun diye düşündüm de belim çok ağrıyor ilk gittiğimde de söyledim kadın doğumcuyA gebelikle alakası yoktur dedi bi arkla konuştum onunda ağrıyormuş dr düşük tehlikesi demiş direkt korktum o yüzden.
ay o bende de var. biz yazin napcaz bu alevli halimizle blmiyorm. dusa girince kapiyi aciyorum artk hava girmiyor bunaldim diye. okadr istemiyorum sicagiBugün kahvaltıdan sonra hicbirsey yiyemedim eşim bana pizza almış gelmiş seviyorum diye onuda zorla yedim iyi geldi aslında ama şuan sanki mideme inmedi tuhaf bir his anlatamıyorum..Bu bulantı kusmalar son bulsun artık ya..
İlk cocugumda hep eksi istedi canım erkek oldu suan dada erkek hissediyorum.bakalim ne olacakbide beni ateş basıyor kizlar ya bildiğiniz cam açık uyuyorum eşim çok kızıyor ama imkan olsa sokakta yaticam veya balkonda o derece yani
![]()
Git canim. Belki sıkıntılı bi durum vardır düşme tehlikesi vardir onune geçmiş olursun bence ilk kontrol çok önemli aksatmamalıUff gidiyim randevu bulabilirsem.
hadi bakalim guzrl haberlerle gel insallah cNim bende 3 gun sinra kontorlengidicemKendimi öyle deyip motive ediyorum ama bakalım yarın sağlık ocağına tahlile gideceğim ne çıkacak