- 14 Kasım 2017
- 440
- 538
- 53
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
7 haftada duydum canim şükür ama bata gorr o zaman 8 hastalıktıMerhaba kızlar hayırlısıyla ben de aralık annesi olucam inşallah:) son gün nerdeyse tahmini 30 aralık..henüz çok yeni yani..sizler kalp atışını hangi haftada duydunuz? Herkese hayırlı gebelikler diliyorum inşallah
Ben ultrasonda gördüm canım hareket ettiğini9 10 haftalik gebis olanlar bebeklerimiz hareket etmeye baslamslar doktor soyledi bilginizeama bizler hissetmiyormusuz
Öncelikle hayırlı olsun canım Bende 7. Haftada duydum ama doktorum çok minikler diye dinletmedi pıt pıt atıyordu ama görünüyorduMerhaba kızlar hayırlısıyla ben de aralık annesi olucam inşallah:) son gün nerdeyse tahmini 30 aralık..henüz çok yeni yani..sizler kalp atışını hangi haftada duydunuz? Herkese hayırlı gebelikler diliyorum inşallah
İnşallah ben de hayırlısıyla duyarım. Daha 5+5 teyim.Öncelikle hayırlı olsun canım Bende 7. Haftada duydum ama doktorum çok minikler diye dinletmedi pıt pıt atıyordu ama görünüyordu
Aminnn canım inşallahAnladim canisi olsun kendimizi guvendigimiz doktorlara emanet edelim tabiki saglicaklada alalim bebeklerimizi kucaklarimiza![]()
Bana 10. Haftada kayit için gelmelisin demişlerdi aile hekimliği haftaya gidicem bendeÖzel hastane dimi bu bide saglik ocagina hala kayıt olmadim ben 12 haftada kayt olayim.diyorum nezaman gitmeliyim ki
Anatomik olarak sıkıntılı bir durumum var ve ilerleyen süreçte bu durumdan akciğer kapasitesinde daralmalar yaşanabilir gibi bir takım riskler..Merhaba riskimden dolayı demişsiniz de ne riskiniz var merak ettim önemli değildir umarım
6 +1 deyim ama ekrandan gosterdi boyle pit pit di tam duyulmaz diye zorlamadi aslinda bi dahaki haftayi beklerdim ama merakimdan gittimDaha minicik oldugu icin bi arkadasimada doktoru suan daha dinleyecek kdr buyuk degil sadece bgun gsderirim 10 gun sonra dinlemeye gelin demiştisizinde oyledir suan tam nekdrlik dedi peki
Bende bu hafta gderim olmadi bebege gore bgun 8 haftalık ama bata gore 9Bana 10. Haftada kayit için gelmelisin demişlerdi aile hekimliği haftaya gidicem bende
Olsun canim gormussun ya şükür duyarsinda merak etme6 +1 deyim ama ekrandan gosterdi boyle pit pit di tam duyulmaz diye zorlamadi aslinda bi dahaki haftayi beklerdim ama merakimdan gittim![]()
Valla bende merak ediyorum kusmam henuz baslamadi kisiden kisiye degisiyomus baslasada insallah fazla surmez hepimizin umudumu bu ben burda neler duydum insallah yeterki hamile kaliyim dokuz ay kusuyum falan filan ya nasip buyuk konusmamak lazim ben hep buna inandim insallah rahat bi sekilde atlatacagiz. Yakin cevrenden bilgi alYa bu mide işi ne olacak bilmiyorum bende bulantı kusma var halsizim hep de bir geğirme isteği geliyor . Ne güzel doktorun içine sinmiş canım darısı başıma içime sinen bir doktor bulmaya canım
Insallah canimmOlsun canim gormussun ya şükür duyarsinda merak etme![]()
ben de gordm bikere oynasti. sonra baya bi bekledik bidaha gorelim diye bidaha kiprdamadiBen ultrasonda gördüm canım hareket ettiğiniKıpır kıpırdı daha yeni oluşmaya başlayan elleri ve ayakları ile
![]()
Benimdeeee insalllaaaah hepimizin tum hamislerin tum testleri guzel cikar bizimde o gun hemen gelsin gecsin istiyorum sen nezaman gidiceksinbi sonraki gidisim tarama testi icin olucak insallah rabbim o da guzel cikar saglikli olur insallah.
Evet canım Beştepe ek binası diye geçiyor. Hacettepe hastanesinde bakıyorHacettepe de ki hacettepe hastanesinde mi özel polikiliknik mi özele gitmek istemiyorum eşimin işi yok nolca belli değilbid sa ulus ek bina diye mi geçiyor mhrs de.
Off çok fazla ya tahlilleri enazından devlette yaptırsaydınız.Günaydin kizlar bende şimdi hastaneden geldim kan verdim yarın kontrolum var Doktorumda. Kan testleri ve muane ücreti dahil 600 tl ödedim![]()
6 +1 deyim ama ekrandan gosterdi boyle pit pit di tam duyulmaz diye zorlamadi aslinda bi dahaki haftayi beklerdim ama merakimdan gittim![]()