• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Merhaba kızlar hayırlısıyla ben de aralık annesi olucam inşallah:) son gün nerdeyse tahmini 30 aralık..henüz çok yeni yani..sizler kalp atışını hangi haftada duydunuz? Herkese hayırlı gebelikler diliyorum inşallah
7 haftada duydum canim şükür ama bata gorr o zaman 8 hastalıktı

Merhaba kızlar hayırlısıyla ben de aralık annesi olucam inşallah:) son gün nerdeyse tahmini 30 aralık..henüz çok yeni yani..sizler kalp atışını hangi haftada duydunuz? Herkese hayırlı gebelikler diliyorum inşallah
Öncelikle hayırlı olsun canım Bende 7. Haftada duydum ama doktorum çok minikler diye dinletmedi pıt pıt atıyordu ama görünüyordu

Kızlar ben yoğurt içine pekmez döküp yiyorum içimi serinletiyor pekmez tatlı ya zararı var mıdır ya da yoğurt un besleyici değerini alıyor mudur acaba

Merhaba riskimden dolayı demişsiniz de ne riskiniz var merak ettim önemli değildir umarım
Anatomik olarak sıkıntılı bir durumum var ve ilerleyen süreçte bu durumdan akciğer kapasitesinde daralmalar yaşanabilir gibi bir takım riskler..

Daha minicik oldugu icin bi arkadasimada doktoru suan daha dinleyecek kdr buyuk degil sadece bgun gsderirim 10 gun sonra dinlemeye gelin demişti 😍 sizinde oyledir suan tam nekdrlik dedi peki
6 +1 deyim ama ekrandan gosterdi boyle pit pit di tam duyulmaz diye zorlamadi aslinda bi dahaki haftayi beklerdim ama merakimdan gittim 😂

Ya bu mide işi ne olacak bilmiyorum bende bulantı kusma var halsizim hep de bir geğirme isteği geliyor . Ne güzel doktorun içine sinmiş canım darısı başıma içime sinen bir doktor bulmaya canım
Valla bende merak ediyorum kusmam henuz baslamadi kisiden kisiye degisiyomus baslasada insallah fazla surmez hepimizin umudumu bu ben burda neler duydum insallah yeterki hamile kaliyim dokuz ay kusuyum falan filan ya nasip buyuk konusmamak lazim ben hep buna inandim insallah rahat bi sekilde atlatacagiz. Yakin cevrenden bilgi al 😊

bi sonraki gidisim tarama testi icin olucak insallah rabbim o da guzel cikar saglikli olur insallah.
Benimdeeee insalllaaaah hepimizin tum hamislerin tum testleri guzel cikar bizimde o gun hemen gelsin gecsin istiyorum sen nezaman gidiceksin

Hacettepe de ki hacettepe hastanesinde mi özel polikiliknik mi özele gitmek istemiyorum eşimin işi yok nolca belli değil 😐 bid sa ulus ek bina diye mi geçiyor mhrs de.
Evet canım Beştepe ek binası diye geçiyor. Hacettepe hastanesinde bakıyor

Back
X