• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar mesajlarınızı oku oku anca bitti 😊😊 duyduğum teorileri söylüyorum çok üşüme erkek ayaklarda vucutta yanma kız bebekmis. Kalp atımı normalden hızlıysa kız daha yavaşsa erkek bide kasiklar da çok ağrı varsa yüzde bozulma varsa buda kız bebekmis 😊 üşüme filan çok bahsetmişsiniz paylaşayım dedim😊
Ayaklarda ates var bennddeee kasiklarda ara ara agri yuz desen mayin tarlasina dondu sivilcelerden😂😂😂😂

Kızlar mesajlarınızı oku oku anca bitti 😊😊 duyduğum teorileri söylüyorum çok üşüme erkek ayaklarda vucutta yanma kız bebekmis. Kalp atımı normalden hızlıysa kız daha yavaşsa erkek bide kasiklar da çok ağrı varsa yüzde bozulma varsa buda kız bebekmis 😊 üşüme filan çok bahsetmişsiniz paylaşayım dedim😊
Benim bir oğlum var tabi öncelikle sağlıklı olmasıdır duam yanında birde kız olursa ayy😍🥰

mide bulantısı geçen hanımlar sizin geri geldi mi? Benim hala gelmedi de😕
benim soyle oldu. mide bulantim gecti 2 gun. snra 3. gun direk kalkip su ictim uyaninca. normalde yapmazdm kusarm diye. suyu icince gene basladi bulantilarm. ama busefer eskisi kadar kusmuyorum genelde ogurmekle geciyo ama busfer ogurmekten her yanim agriyo

Sizce gebelik var mı
78329BF7-0C16-41C9-9507-014794B4C73A.webp

Kizlar göğüsleriniz sizinde bazen normal bazen yururken bile aciyormu suan gene sisti benimkiler tas gbi oldular adim artırmıyolarrrr

Back
X