Bizle takılBen iyiyim canım ya buralardayım. Ruh halim çok değişik. Nerde takılacağımı bilmiyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizle takılBen iyiyim canım ya buralardayım. Ruh halim çok değişik. Nerde takılacağımı bilmiyorum![]()
Zayıfsanız erkenden belli olabilir canımyalniz degilsin canim benim de cikti. DAha dur diyorum 8 haftalik cikamaz ama cikti. Esimde diyor sürekli göbek cikti diye. Tamam istahim artti eve ama o kadar göbek kadar yapacak degil yani. ARada istifra ettigim de oluyor. Tarti ama pek fazla kilo da göstermiyor 1-2 Kilo aldim simdiye kadar tek o da cok su ictigimden. Ama ve Pantolonlarim ne de sütyenlerim oluyor
Zayıfsanız erkenden belli olabilir canım
Bende de oluyor.
Canım, çok mutlu oldum iyi olmanaseni özledik gerçekten. Kendine çok çok iyi bak, Allah'a emanet ol
![]()
ben varım 3 kg aldım canm genelde tayt gıyıyorum ben oda cok rahatYahu kilo alıp karnı çıkan yok mu benim artık eski pantolonlarım olmuyor 8 haftalık oldu ama bir beden büyüdü. Bende normal kot almayıp hamile kotu aldım ne rahatmış kendileri aylarca giyerim artık
Hani dedim zayıfsındır hemen gösterir kendiniyok kiz ne zayifi nerdeeeeeyilin basindan hamile kalana kadar 15 kilo verip 65 kiloya düstüm. Öncedende sarkmalarim vardi genc iken cok kiloluydum 20 gibi verdim. Sarkiklarim falan var yani
![]()
ilk gebelıgımde butun hepsını yaptırmıstım gen harıc 2 li 3lu detaylı ulrtason hepsıne para odemıstım aslında cokmu gereklı bılmıyorum dotorla konusucam yaptırmassam ne olur dıyekiar 2 li tarama testiyle bi de gen testi yaptiriliyormus. ama bu gen testi baya bi pahali biseymis. genelde belli bi yasin ustunde hamile kalanlara yapiliyormus. siz yaptiricakmisiniz.yoksa sdce 2 li taramami yaptiricaksnz
Doktorum önerirse yaptırırım. Yoksa kendi kafamdan test yaptırmamkiar 2 li tarama testiyle bi de gen testi yaptiriliyormus. ama bu gen testi baya bi pahali biseymis. genelde belli bi yasin ustunde hamile kalanlara yapiliyormus. siz yaptiricakmisiniz.yoksa sdce 2 li taramami yaptiricaksnz
Hani dedim zayıfsındır hemen gösterir kendinine bilim ben daha anlamıyorum sadece yüz üstü yatınca hafif şişkinlik olduğunu anlıyorum
Bazısında halsizlik yapiyor canım bana bir etkisi olmadıHanımlar bugün doktora gittim vajinal ultrasonla baktı kese ve yolk göründü çok şükür.
10 gün sonra gel kalp atışı için dedi haftaya cuma gideceğiz İnşallah.
Ve biraz ağrım var dedim progestan hap verdi. Kullanan var mı bir yan etkisi filan yok değil mi bu hapın ?
Hah işte ondanmış benim bu hallerSüpet dolunay varmış kuzum bide altinda neptün yani negatiflik aşırı halsizlik yorgunluk baş ağrıları ve dönmeler olabilirmiş
Öyle yapcamBizle takıl![]()
sen cok sanslısın o zaman canm benı tepe taklak yapmıstı sımdı lekelenmem olurda o ılacı kullanırım dıye ödüm kopuyorBazısında halsizlik yapiyor canım bana bir etkisi olmadı
Aslında çok seçiçi biriyim ama maşallah hamileliğim güzel geçiyor şimdilik sonra acısını çıkarırmı benden bilmemsen cok sanslısın o zaman canm benı tepe taklak yapmıstı sımdı lekelenmem olurda o ılacı kullanırım dıye ödüm kopuyor
AminAllahım kimin nerde ne sıkıntısı var ise sen yardim et Âmin
Maşallah diyelim o zaman nazar değmesinAslında çok seçiçi biriyim ama maşallah hamileliğim güzel geçiyor şimdilik sonra acısını çıkarırmı benden bilmem![]()
Bende genelde aksam.iciom 1.lt bile.icemiom.ben canimSende bendensin canm bende soğuk su içmeye başladım oda fazla değil günde 1 lt anca yapar gündüzleri değilde aksmlari içiyorum